Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש נחמד הדלילות הייתה כי לא פרסמתי את הנושא בזמן כי לא היה לי זמן, וגם לא הודעתי בפייסבוק ששם יחסית יש הרבה מאוד אנשים שהם לא בפורום והם מגיעים הרבה כמו תום רוסלן ועוד כמה חברה.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם (נערך)

חבל, לא ידעתי שיש מפגש ,אף אחד לא הודיע ב פייסבוק ,בדיוק סיימנו פרויקט של הרכבhttps://www.facebook.com/photo.php?v=434738480004248&set=vb.100004042983173&type=2&theater

עריכה אחרונה על ידי x-box

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

כולה פיספתי מפגש אחד

וכבר אתם נותנים לאסיף לשדל חברה חדשים לשטיות שלו?

רציתי לשמוע את הגנסיסים של גיל, בטח כשאחזור התלתל יכניס לי גו'ק חדש.

נחזור מסין נסדר את עניין ההודעות על המפגשים.

חג שמח!

SCANSPEAK

פורסם

חברה היה ממש מפגש מהנה החכמתי ממכם ממש הרבה דברים שלא ידעתי ותודה לכולכם על חוות הדעת והזמן היקר שלכם

אני לקחתי את הכל לתשומת ליבי אני מחר מתחיל לפרק את הדלתות ומעביר חוטים חדשים את המינוס אני מסדר עוד היום

אהבתי את כל המערכות שלכם מחכה למפגש הבא :)

פורסם

שמחנו להכיר אותך ליאור ובקרוב הצטרפו אלינו עוד כמה חברים חדשים עם ציוד מעניין.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...