Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי HERTZ DSK 130

(diechi 2 way)

הלך לו אחד הטוויטרים לעולמו ואני צריך מחליף.

מצאתי בEBAY את הדגם החדש של אותם הטוויטרים ב190 ש"ח המחיר כולל 2 טוויטרים ושני קרוסים.

אבל הייתי רוצה כבר להשתרג באותה הזדמנות כי חבל לי לשלם סתם על עוד טוויטר ועל עוד שני קרוסים שאני לא צריך.

האם אני יכול להשתמש בטוויטרים אחרים לדוגמא הטוויטרים שבאים עם הסדרות הגבוהות יותר של הרץ ולחבר אותם לקרוסים של הטוויטרים הנוכחיים שלי?

אם הקרוס שלי חותך מעל התדר שהקרוס המקורי של האלמנט חותך אז הם יעבדו טוב ביחד? (ז"א הקרוס שלי והטוויטר החדש)

האם זה בסדר לערבב בין טוויטרים לבין מידבאסים לא מאותה סדרה/חברה?

תודה

פורסם

מה תקבל מזה? לא ברור בכלל. אם הייתה עובד אקטיבי, אין בעייה.

קרוסים בנויים לעבוד עם דברים מסויימים וכאשר אתה מערבב דרייברים שונים, משתנות ניקודות חיתוך. לכן אני לא הייתי ממליץ לעשות סלט שכזה.

http://www.ebay.it/itm/HERTZ-DT-16-/260782901234?pt=Monitor_Caricatori_ed_Accessori&hash=item3cb7df47f2&_uhb=1#shpCntId

פה יש לך טוויטר מסדרה שלך עם משלוח לישראל סביבות 40 יורו ביחד.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

MEFISTO- מאיפה הגעת לזה שאם הוא יחליף טוויטר מסדרה אחרת של הרץ הנקודת חיתוך תשתנה ?

זה בכלל לא בטוח ולא קבוע,זה משתנה מרמקול לרמקול וההתנגדות שלו.

לדעתי אם אהבת את צליל שהיה לך,תקנה את המקורי (גם בזה יש להיזהר,יש הרבה זיופים בשוק) אם בא לך לנסות משהו אחר,אז למה לא ?

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

פורסם

העניין הוא שאם אני קונה את מה שהיה לי אז אני בעצם קונה סתם חלקים שאני לא צריך (אני צריך רק את הטוויטר עצמו)

אני אוהב את הצליל שלהם אבל תמיד אפשר לשפר (כידוע...)

אם אני אערבב אז אני אוכל להרכיב סט טוויטרים משומשים שתמיד יש בהזדמנות.

אשמח לשמוע עוד דעות בעניין החיתוכים/קרוסים

פורסם

משתנה לא רק התנגדות של רמקול, אלה גם השראות. ז"א עקבה של רמקול. תבדוק, על גבי נתוני יצרן ,רשום בדיוק איזה רכיבים אפשר לחבר עם קרוס כזה או אחר. אצל הרץ זה מופיע בכל דף נתונים שלהם.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

זה הרבה על גבי "הרשום" לדעתי כמעט כל סט בסדרה נמוכה שחיברו לו חלקים מהרמה הגבוהה יותר היה נשמע טוב יותר.

נכון זה לא מדע חד משמעי אך אלו התוצאות בשטח שלי ספציפי ייצא להיתקל.

בכל מקרה אתה איש הסמכות בפורום,מי אני בכלל...

בהצלחה לפותח השרשור.

Scan Speak

פורסם

ברוב הפעמים הטוויטר שיועד לסט ישמע טוב אבל הרבה פעמים טוויטר אחר או קרוס אחר ישמע טוב יותר, הקרוס הפאסיבי הוא סוג של פשרה ועם נקודת חיתוך שנקבעה ע"י היצרן, בכל רכב בגלל מיקום, החזרים וכו... דווקא נקודת חיתוך שונה תשמע טוב יותר.

לפותח השרשור, הייתי רוכש את הטוויטרים מהסדרה הגבוהה בלי לחשוב פעמיים.

בהצלחה

פורסם

עדכון למען המחפשים

קניתי מsrool את הMT22 של מורל (הוא אחלה גבר ד.א)

שומעים מדהים... איזו איכות. גם בווליום גבוה, אין מילים. לא יאומן איזה שדרוג אפשר לעשות למערכת בעלות כל-כך נמוכה.

רק הבהרה קטנה: הטוויטרים מחוברים לקרוסים של הדוטק ולא לשל ההרץ דיאצי'.

קיצר. אין שום בעיה לחבר טוויטרים שלא קשורים לוופרים המקוריים. נוסו גם טוויטרים של קיקר שנשמעו ממש אחלה אבל אין להם את הרמת פירוט של הMT22

פורסם
משתנה לא רק התנגדות של רמקול, אלה גם השראות. ז"א עקבה של רמקול. תבדוק, על גבי נתוני יצרן ,רשום בדיוק איזה רכיבים אפשר לחבר עם קרוס כזה או אחר. אצל הרץ זה מופיע בכל דף נתונים שלהם.

התנגדות=עכבה

אלי

• תוכן חדש...