Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם התקציב הוא 3500 כולל התקנה

1000 שח נניח להתקנה עצמה

הייתי הולך על :

Virtus 602 Morel

PRIMO804 Morel

ב-600-700 שנותרו הייתי מחפש מגבר משומש ,פורום אודיו מכירה מלא במציאות

או אם אתה מתעקש על חדש אז מגבר בסיסי כל שהוא כמו הרוקפורד R3004 למשל.

פורסם

לך על משומש.

יש לך מגברי שני ערוצים במחירים נוחים dd c2c למשל ויש עוד.

יש מגברי מונו r500 של רוקפורד וjbl 601 במחיר נוח. נניח שההגברה תעלה 1000-1100 שקל במצב כזה , קומפוננט בתקציב של סביב ה1000 שקל תוכל למצא היי אנרג'י משומש או וירטוס ויש עוד לא מעט אופציות בתקציב הזה. את ה1500 הנוספים תחלק ל700 לסאב ו800 להתקנה.

בהצלחה!

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
אם התקציב הוא 3500 כולל התקנה

1000 שח נניח להתקנה עצמה

הייתי הולך על :

Virtus 602 Morel

PRIMO804 Morel

ב-600-700 שנותרו הייתי מחפש מגבר משומש ,פורום אודיו מכירה מלא במציאות

או אם אתה מתעקש על חדש אז מגבר בסיסי כל שהוא כמו הרוקפורד R3004 למשל.

יש לך מושג מה ההבדל בין הרוקפורד ל

JBL GTO 4060 שרשמתי?

פורסם
לך על משומש.

יש לך מגברי שני ערוצים במחירים נוחים dd c2c למשל ויש עוד.

יש מגברי מונו r500 של רוקפורד וjbl 601 במחיר נוח. נניח שההגברה תעלה 1000-1100 שקל במצב כזה , קומפוננט בתקציב של סביב ה1000 שקל תוכל למצא היי אנרג'י משומש או וירטוס ויש עוד לא מעט אופציות בתקציב הזה. את ה1500 הנוספים תחלק ל700 לסאב ו800 להתקנה.

בהצלחה!

אני רואה שיש מגברים כאלה במכירה, אני אדבר איתם, יש לך המלצה לסאב בתקציב עם תיבה קטנה/דקה שיתאים ל JBL?

פורסם

למה jbl? עם תקנה שני ערוצים ומונו יהיו לך הרבה יותר אפציות.או שאתה מתכוון למונו jbl?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם (נערך)
למה jbl? עם תקנה שני ערוצים ומונו יהיו לך הרבה יותר אפציות.או שאתה מתכוון למונו jbl?

מתכוון למונו שרשמת (למען האמת לשניהם, נראה את מי אני אמצא קודם), הסאב יהיה מחובר אליו :)

עריכה אחרונה על ידי danbr
פורסם

בנוגע למתקין ממליץ על JUNIOR66 הוא פעיל קצת בפורום הוא התקין להרבה מאוד מחברי הפורום כאן מערכות וכמובן גם לי ברכב החדש והקודם .

מחיר זול ביחס לתמורה עבודה ברמה גבוה מאוד , חלק מההתקנות הוא עושה אצל הלקוח וחלק אצלו .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

טוב, לצערי עקב הוצאות בלתי צפויות אני יורד מהפרויקט והולך הרבה יותר בקטן..

חושב על מגבר 4 ערוצים שמחובר לקומפוננט המקורי ו6x9 במגש, לא אופטימלי אבל זה מה שהתקציב מאפשר כרגע.

אז בגדול זקוק להמלצות על 6x9 ומגבר (הבעיה שאני לא יודע איזה הספקים יש לקומפ' המקורי).

פורסם

לפי דעתי במחיר של 6X9 אפשר להביא סאב קטן להשלמת הסאונד.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

יש בזה משהו.. השאלה הכי גדולה היא איזה מגבר אני יכול לשים שלא יטגן לי את הקדמיים המקוריים וישמע טוב?

פורסם

למה שתחבר את הקדמיים המקוריים למגבר?

חבל שתוציא כסף ותגיע לתוצאה לא טובה, אם אין לך תקציב קנה 6*9 חבר להגברה של הרדיודיסק וזהו, לקנות עכשיו איזה מגבר זול ולהגביר עליו את הרמקולים המקוריים ו6*9 זה פשוט בזבוז.

פורסם

לא התכוונתי למגבר עד כדי כך זול, התכוונתי למגבר כ 600 ש"ח יד שניה, עוד סאב ב כ400-500 יד שניה והתקנה, שאני מניח שתהיה זולה יותר כי לא צריך לפתוח את הדלתות הבעיתיות של האיביזה, השאלה היא אם שווה בכלל להגביר את המקוריים, וכמה כדאי לתת להם?

ד"א, שאלת הבנה.. אם הHU אמור לתת 20X4, זה אומר שבכל מקרה הקומפוננט יקבל 20? גם אם אני אוסיף עוד 6X9 וגם אם לא?

פורסם

לא כדי לחבר מגבר למקוריים הם לא בנויים לעבוד על מגבר, העוצה תהיה פחות או יותר אותה עוצמה.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...