Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצות לסאב+מגבר+קומפוננט שישתלבו טוב ביחד.

אני מעוניין במערכת בה הצליל יהיה נקי ואיכותי, לא ממש מעניין אותי להעיר את השכונה ורוב הזמן הווליום לא יהיה מאוד גבוה.

הבעיה טמונה באילוצים הבאים:

HU. 1- הרכב הוא איביזה חדשה, אין אפשרות להחליף שם את ה HU לכן אני נשאר עם המקורי (Seat Soundsystem1.2)

http://www.carcommunications.de/?modul=produkte&seite=1&lang=en

2. מעוניין בסאב כמה שיותר חסכוני במקום, תא המטען קטן גם כך ואני צריך שיישאר מקום לעגלת תינוק.

3. תקציב, בסביבות ה 3500 כולל התקנה, אין לי בעיה לחפש יד שניה אבל בשביל זה צריך דגמים מדוייקים.

סוג המוזיקה הוא בעיקר אלקטרוני ושחורה, לפעמים קצת רוק.

תודה מראש :-D

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאב ממליץ לך על שלי SQ ברמה גבוה , לדעתי אם אתה מחפש קומפננט וסאב בתקציב כזה שהוא קצת נמוך אתה תוכל ליהנות ממורל וירטוס.

הוא נעים לאוזן ומגבר לסגירת המעגל אני יתן לשאר החברה להמליץ יכול ליהיות שתיצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים בשביל התקנה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

+1 על הסיז לוטוס.

רק שהתיבה שלו לא כלכך קטנה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

היה לי את הסיז לוטוס, סאב פשוט מדהים אבל מה לו ולsql?

הוא אמנם מספק באס נמוך ומטמטם בתוך הרכב אבל הוא מוצהר לספוג סהכ 180 וואט בגודל תיבה קצת בעייתי לרכב כשמדובר בפורטד ההמלצה היא 60 ליטר! זה הזוי לסאב לרכב ועוד סאב עדין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיבה סטנדרתית. פחות או יותר 12.1 של אינפיניטי קאפא פארפקט

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עכשיו אני שם לב שהוא מחפש sql ולא sq.

לא נורא.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אז בתקציב הזה אין באמת כלום מומלץ? אני לא חייב מערכת מדהימה לאודיופילים מומחים, רק רוצה לשפר את הסאונד הקיים כאשר הרעדת השכונה היא לא פקטור..

פורסם

תציץ בפוסט מכירה שלי, יש לי סאב 12״ SQL. אולי יתאים לתקציב שלך ואולי לא.

דורש כ800 וואט, התנגדות סופית של 2 אוהם.

לדעתי מבחינת SQL לא תמצא משהו סביר מתחת ל 1000 שקל. אם יש לך תקציב אז בחירתי היא סאנדאון SA12.

בכללי אני לא מאמין ש3500 שקל יכסה לך את ההוצאות של הציוד.

פורסם

טוב אז התייאשתי.. בהנחה שנוריד את הדרישה ל SQL, כלומר צריך המלצה לרכיבים שיאפשרו שמיעה באיכות טובה ונחזור אל שאר האילוצים:

מחפש המלצות לסאב+מגבר+קומפוננט שישתלבו טוב ביחד.

אני מעוניין במערכת בה הצליל יהיה נקי ואיכותי, לא ממש מעניין אותי להעיר את השכונה ורוב הזמן הווליום לא יהיה מאוד גבוה.

הבעיה טמונה באילוצים הבאים:

HU. 1- הרכב הוא איביזה חדשה, אין אפשרות להחליף שם את ה HU לכן אני נשאר עם המקורי (Seat Soundsystem1.2)

http://www.carcommunications.de/?mod...eite=1&lang=en

2. מעוניין בסאב כמה שיותר חסכוני במקום, תא המטען קטן גם כך ואני צריך שיישאר מקום לעגלת תינוק.

3. תקציב, בסביבות ה 3500 כולל התקנה, אין לי בעיה לחפש יד שניה אבל בשביל זה צריך דגמים מדוייקים.

סוג המוזיקה הוא בעיקר אלקטרוני ושחורה, לפעמים קצת רוק.

תודה מראש

פורסם

תראה ציוד איכותי גם שניה זה סאב באזור האלפיה קומפוננט 700-1000 ומגבר נניח שהולכים על gto 1004 יד שניה בערך 600 שח לדעתי יתאים לך העודף התקנה ותידאג שתיהיה אצל אחד מהמתקינים המומלצים בפורום אחרת תחזור אלינו עם רעשי אלטרנטור פלסטיקים שבורים ופרצוף תשעה באב ;)

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אוקיי, יש המלצות לסאב קטן וקומפוננט? לגבי המגבר קראתי בפורום כל מיני שרשורים שJBL מוציאים לפעמים צליל מתכתי או צורם זה נכון?

לגבי מתקין.. אני מחכה שאדי יפרסם את רשימת המתקינים המומלצים..

פורסם

אל תחכה זה יקח עוד זמן, כרגע, מותר להמליץ על מתקינים.

ללא הילולה, ללא מחירים או פרסום מבצעים.

פרטי התקשרות, בסיסיים, כתובת, טלפון, שם עסק או מתקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...