Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב.

לפני שבועיים בערך פתחתי כאן פוסט לגבי רכב חדש שאני מעוניין לקנות. לאחר התייעצות איתכם העלתם בפניי את הפיאט פונטו גרנדה שנראית סבירה לחלוטין מבחוץ אך הפנים והכח שלה קצת מעמיד אותה בספק אצלי (למרות שבאותו פוסט שפתחתי, לא כל כך יחסתי חשיבות למראה.)

היום קיבלתי הצעה נדירה (לדעתי) ואשמח להתייחסות להצעה.

יונדאי גטס ב- 27 אלף שנת 2006 מנוע 1600 מבחוץ היא נראית בסדר גמור אין מכות של פח וכאלה (כמובן שפחח יידע לבדוק את העניין לעומק) בעתיד במידה וארצה לקחת את הרכב לבדיקה.

כמו כן, הרכב הוא אוטומט יד ראשונה ונסע ר-ק 72 אלף קילומטר !!!!! הרכב עצמו מבפנים נראה שמור חוץ מידית ההילוכים שנראית נגוסה משומה רק בחלקה העליון .

דברים משניים - סאן רוף + גלגלי מגנזיום. לדעתי מדובר במציאה ולדעתכם ? ללכת על העסק ? מה הייתרונות והחסרונות של רכב זה ועל מה לעשם דגש במידה וארצה לקחת את הרכב לבדיקה ?

פורסם

בהחלט כדאי ללכת,אין הרבה 1600 כמו 1.4 והנתונים היבשים טובים מאוד.

היתרונות שהוא יחסית זריז ומגיע עם תוספת נחמדה כמו גג נפתח,סך הכול היונדאי מאוד אמינה ואין משהו חריג,בהחלט תיקח לבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאשתי יש אחת כזאת בדיוק שנת 2006 עם 31K קילומטר (GLS, סאן רוף, 1600 אוטומטית)

בבעלותנו כבר מס' שנים.

למרות לחץ מצידי ומקונים פוטנציאלים למכור היא לא מוכנה בשום פנים ואופן וממש מאוהבת ברכב, והיא עוד לאחר ניסיון עם המון רכבים "מעניינים" (איביזה טורבו, C300 V8, הונדה הצבק VTI, מאזדה 3 ספיריט, פוקוס, B4 2.5 וזה רק לדוגמא)

אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ ואתן לך המון מידע על הרכב.

פורסם

מדהים לשמוע, אני מאוד מקווה שהרכב לא יחליק לי בין הידיים ומישהו אחר יקפוץ עליו. נשמע כמו באמת מציעה אני מאוד שמח שלא טעיתי.

אם יש משהו שהוא חיסרון ברכב הזה כמובן שגם הייתי שמח לדעת ולשמוע. FISH שלחתי הודעה בפרטי .

• תוכן חדש...