Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

הנני מחפש זוג צמיגים חדשים לפונטו שלי. בפעם הקודמת לפני כשנתיים כשהחלפתי זוג קניתי יוקוהמה Adrive אבל כיום אחרי טלפונים למספר פנצ'ריות אני לא מצליח למצוא את הצמיגים הללו יותר ומציעים לי כל מיני תחליפים כמו BARUM וכולי. בכל מקרה , בשיחה עם פנצ'ריה כלשהי מראשון אמרו לי שאין מה להשקיע יותר מהצמיגים המקוריים של האוטו שהם לפי דבריו Hancock K715 וקיבלתי הצעת מחיר של 230 ש"ח לצמיג (זול למדי). האם ההנקוקים הם באמת הצמיגים המקוריים של האוטו שלי ? גם אם כן וגם אם לא , האם הם איכותיים ושווים את הקנייה ? למישהו יש הצעה אחרת , אשמח לשמוע.

תודה !

פורסם (נערך)

לא סביר שצמיג קוריאני K715 Hankook יהיה צמיג OEM של פיאט (למרות שיש להם גם מפעל ייצור בהונגריה), אבל זה צמיג בסיסי עם ביצועים סבירים בכביש רטוב.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2011-European-Summer-Tyre-Test-175-65-R14.htm

המחיר זול אבל יש לוודא שתאריך הייצור אינו ישן.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

תודה על התגובה. המידה הנכונה אצלי היא 165-70-R14. יש לך המלצות לצמיג אחר איכותי במחיר נורמלי - נגיד עד 280 שקלים ?

פורסם

ההנקוק המדובר הוא צמיג OEM של יונדאי גטס (לשניהם מידת צמיגים דומה).

ולמה לא ייתכן צמיג קוריאני היה צמיג תקני על פיאט? נקסן מגיע על חלק מדגמי הדובלו והנקוק בא כצמיגים מקוריים גם על פיאסטה ואסטרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברים , קיבלתי הצעות מחיר נוספות לזוג צמיגי דאנלופ (מיוצרים ביפן על פי המוכר) ב-300 שקלים לצמיג או לצמיגי BARUM ב-240 שקלים לצמיג. כמו כן כשאמרתי לפאנצ'רמאכר שאני בעיקרון מחפש עוד זוג יוקוהמה כי כבר יש לי זוג כזה באוטו אז הוא אמר לי שכמעט לא ניתן להשיג את אלו בארץ ושהן בכלל לא מיוצרות ביפן. בכל מקרה , ההנקוקים יספיקו לי או להשקיע עוד קצת וללכת על מותג טיפה יותר מוכר ? סגון נהיגה סופר רגוע אם זה משנה משהו.

פורסם

לך על ה-Hankook ב-230, לא תהיה לך בעייה להשיג בעתיד עוד זוג .

התקן את הצמיגים החדשים על סרן האחורי.

כמובן שסגנון הנהיגה חשוב כשבוחרים צמיגים.

פורסם

ולמה לא ייתכן צמיג קוריאני היה צמיג תקני על פיאט? נקסן מגיע על חלק מדגמי הדובלו והנקוק בא כצמיגים מקוריים גם על פיאסטה ואסטרה.

על האסטרה שלי יש במקרה צמיגי Bridgestone אבל אני מניח שהיבואנים יכולים להזמין צמיגים שונים. כיום הייצור של צמיגים "קוריאנים" ו-"יפניים" מבוצע במקביל בסין , תאילנד ובמזרח אירופה כך שהכל אפשרי.

פורסם

קומנדר , האמת שלפי הלינק הראשון שפרסמת לצמיגים הכי טובים מקום רביעי להנקוק זה בכלל לא רע לצמיג שהוא זול לעומת צמיגים יקרים יותר. לעומת הברום , איך ההנקוקים ? BARUM 240 שקל , הנקוק 230 שקל ? לקחת את ההנקוק ?

• תוכן חדש...