Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! אני נוטף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני סובל מהבעיה הזו, אנהידרול זה אחלה של דבר, הבעיה היא שהיעילות שלו פוחתת עם הזמן, כאילו הגוף

מתרגל לזה. כשרק התחלתי להשתמש זה הספיק לי לשבועיים+, היום (בערך 3 שנים מאז שהתחלתי להשתמש) זה

מספיק לי גג ליומיים במקרה הטוב.

מציע לכם לגשת לעשות קצת בדיקות אצל אנדוקרינולוג, תופעה של הזעת יתר יכולה לקרות עקב פעילות יתר של בלוטת התריס.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חייב לציין שעד אתמול הייתי סובל גם מהתופעה המעצבנת הזו בקיץ ,לא הכרתי את התכשיר הזה עד לדיון זה. אתמול אחרי העבודה רכשתי אותו .

ואני ממש מבסוט ממנו. עושה עבודה ניפלאה.

תודה לך !

אין על מה!

שמח שעזרתי.

התכשיר הזה באמת שינה לי את החיים בקיץ. (אין צורך בחולצות להחלפה באוטו זה כבר שדרוג אדיר).

גם אני סובל מהבעיה הזו, אנהידרול זה אחלה של דבר, הבעיה היא שהיעילות שלו פוחתת עם הזמן, כאילו הגוף

מתרגל לזה. כשרק התחלתי להשתמש זה הספיק לי לשבועיים+, היום (בערך 3 שנים מאז שהתחלתי להשתמש) זה

מספיק לי גג ליומיים במקרה הטוב.

מוזר!

אני משתמש בתכשיר למעלה מ8 שנים (בחורף אני לא שם בכלל! נותן לגוף מנוחה. בכל זאת, אני לא יודע עד כמה "בריא" התכשיר הזה).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם (נערך)

כיף לכם.

לא רק שאני דולף מבתי השחי, אלא גם מכפות הידיים. לא הבנתי עד כמה זה נורא עד עידן הסמרטפונים. כל צג קפסיטיבי קורס תחת אצבעותיי.

אני נמנע מניתוחים בשל בעיית ה"הזעה המפצה" ופשוט מחכה שהגיל יעשה את שלו. לדברי אבי, במהלך שנות ה 30 לחייו התופעה פשוט נפסקה (ואם להיות יותר ספציפיים - "בחתונה").

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מוזר!

אני משתמש בתכשיר למעלה מ8 שנים (בחורף אני לא שם בכלל! נותן לגוף מנוחה. בכל זאת, אני לא יודע עד כמה "בריא" התכשיר הזה).

עודד.

קראתי וחיפשתי לגבי היותו מזיק או לא, לא מצאתי תשובה מדוייקת, אבל לפי דעתי הוא לא בריא בכלל ומזיק מאוד.

בכל זאת, אנחנו מדברים על 20% אלומיניום בתכשיר, לא ייתכן שהגוף אוהב את זה.

כיף לכם.

לא רק שאני דולף מבתי השחי, אלא גם מכפות הידיים. לא הבנתי עד כמה זה נורא עד עידן הסמרטפונים. כל צג קפסיטיבי קורס תחת אצבעותיי.

אני נמנע מניתוחים בשל בעיית ה"הזעה המפצה" ופשוט מחכה שהגיל יעשה את שלו. לדברי אבי, במהלך שנות ה 30 לחייו התופעה פשוט נפסקה (ואם להיות יותר ספציפיים - "בחתונה").

גם אצלי זה בשני המקומות. אני שוב אומר, יכול להיות שזה חלק מבעיה גדולה יותר כמו יתר פעילות של בלוטת התריס.

אני כרגע עובד על זה וזה יבדק בקרוב.

פורסם

זה בהחלט יכול להיות בשל בלוטת התריס. אצלי יש תת פעילות של הבלוטה (TSH גבוה השאר בנורמה), ונאמר לי שזה ייתכן מאוד שזה בגלל זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק לי זה נראה סופר מסוכן ANHYDROL FORTE?

הרי אם הגוף מזיע אז יש לו סיבה לכך(חום פנימי,מצבי לחץ,חרדות,ספורט וכו'..) ואם אנחנו סותמים את הנקבוביות זה נשמע מסוכן ,הגוף חייב להתקרר...

בעבר הייתי משתמש בספריי של "טיטניום" הריח ממש טוב ונשאר כל היום אבל הוא לא מנע זיעה.

היום אני עם ספיד סטיק רגיל (הג'ל) בגלל האלומניום שיש בו הוא הוריד לי את הזיעה ב40 אחוז לפחות ! אבל החיסרון הענק שלו זה שהוא משאיר סימנים על חולצות.

יש איזה ספיד סטיק נורמלי שלא משאיר סימנים?

פורסם

לא יודע, אם אתם אוהבים לידחוף אלומיניום לגוף ולחשוב שזה סבבה ולא תשלמו על זה בעתיד- תהנו, החברות האלה שמחים לעשות עליכם קופה.

ועוד לא רוצה לחשוב שבסוף ניגמור עם אלצהיימר...

לא אמורים ליסתום נקבוביות זיעה בכדורי אלומיניום!, זה רק דופק את הגוף ולרוב גורם גם לשיגעון הגוף והגברת הזיעה, נסו ליגמול את בית השחי מכל תוספי האלומיניום ותיתפלאו שתזיעו פחות.

את בעיית הריח תיפתרו עם הסודה, חבל להסכן את הבריאות שלנו עם כל המתכות והחומרים הכימיקלים שדוחפים לנו בכל פינה, החל מהמזון, תרופות, מוצרי איפור ודאודורנטים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הפחית, אם אני חוזר לגילט אני מתחיל להשפריץ שוב, ושתבין אני סבלתי ככה מגיל 13 עד 26, רק בשנה האחרונה גיליתי את הטריק עם הסודה.

לאחר שבוע לפחות שאתה לא נוגע בשום דאורדורנט אז תתחיל להרגיש שהבית שחי מתחיל להירגע.

אם יש לך אפשרות אז ביכלל עדיף שתעשה זאת עם מגבונים נקיים ולא מגבונים שכבר רטובים בכל מיני נוזלים וכימיקילים וכו' כי יכול ליהיות שההשפעה לא תיהיה זהה למי סודה נקיים.

אני ביכלל הפכתי את הבקבוק ROLL ON של NIVEA לגבר לבקבוק עם מים ואבקת סודה לשתייה, שמתי מגבון מגולגל שימנע טיפטוף וכעת יש לי דאורדורט ROLL ON של מי סודה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הפחית, אם אני חוזר לגילט אני מתחיל להשפריץ שוב, ושתבין אני סבלתי ככה מגיל 13 עד 26, רק בשנה האחרונה גיליתי את הטריק עם הסודה.

לאחר שבוע לפחות שאתה לא נוגע בשום דאורדורנט אז תתחיל להרגיש שהבית שחי מתחיל להירגע.

אם יש לך אפשרות אז ביכלל עדיף שתעשה זאת עם מגבונים נקיים ולא מגבונים שכבר רטובים בכל מיני נוזלים וכימיקילים וכו' כי יכול ליהיות שההשפעה לא תיהיה זהה למי סודה נקיים.

אני ביכלל הפכתי את הבקבוק ROLL ON של NIVEA לגבר לבקבוק עם מים ואבקת סודה לשתייה, שמתי מגבון מגולגל שימנע טיפטוף וכעת יש לי דאורדורט ROLL ON של מי סודה.

זה נחמד מה שאתה אומר, אבל לא פרקטי בעליל. אני יודע שהחומרים בדאודורנט לא ידידותיים או בריאים, אבל איך אפשר להסתדר עם דאורדורנט עם סודה לשתיה?

זה הרי לא מונע ריח וצריך כל פעם לחדש את השכבה. ומה עושים כשאתה בחוץ? באוטובוס? ברחוב? באימון???

וסמוך עליי, אני קפדן בנושא בריאות ותזונה וכל מה שנכנס לגוף שלי עובר סינון קפדני וקריאה רבה טרם השימוש, עצם זה שבחרתי למרוח בבית שחי אלומיניום מראה כמה המצב מייאש ומתסכל. וכבר ניסיתי הכל, תאמין לי.

פורסם (נערך)

תנסה קודם ותגלה שהריח נעלם מידיית ואפילו לא צריך לימרוח כל יום, החיידקים לא ממש מצליחים להיתרבות בסביבה החדשה, אתה תופתע מאוד מהשינוי.

סודה לשתייה(סודיום ביקרבונט) הורג חיידקים-הורג את מקור הריח.

אם תימרח כל בוקר אין מצב שיהיה לך ריח כל היום כי החיידקים לא יצליחו לישרוד.

ואגב- תיקנו את הסודיום ביקרבונט בבית המירקחת, יש שם בצורת אבקה בבקבוקים קטנים.

נ.ב- ההוכחה הכי טובה לזה - אם יש חיילים במישפחה שהכפות רגליים שלהם מבושלות כל היום במגפים והריח יכול להעיר מתים- תבקשו מהם לנגב את כפות הרגלים המסריחות עם מגבון טבול בסודיום ביקרבונט ותיראו קסם שבאותה השניה כל הריח הנוראי נעלם :-).

אחיין שלי לא האמין, והוא מיתבשל כל היום במגפיים הצבאיות.

עוד נ.ב- ברשת יש הרבה מדריכים להכנת דאורדורנטים טיבעיים מבושמים על בסיס סודיום ביקרבונט- לא אני המצאתי את זה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

לכל המזיעים בכפות הידיים/רגליים, תקראו ברשת על iontophoresis.

בעיקרון זה טיפול על ידי חשמל לשיתוק זמני של הבלוטות שמפרישות זיעה, החיסרון הוא שזה זמני ושצריך להיות עם כוח רצון ולעשות טיפולים לעיתים קרובות, היתרון הוא שזה בלי ניתוח ואין הזעה מפצה במקומות אחרים בגוף, או דברים בלתי הפיכים אחרים שיכולים להיות כתוצאה מניתוח.

המכשירים לא כלכך זולים(בשבילי לפחות) אבל זה הדבר היחיד שעזר לי להזעה בידיים, וניסיתי הכול לפני זה.

פורסם

למיטב ידיעתי, מדובר בהוצאה (עבור מכשיר לטיפול ביתי) של 7,000—8,000 ש"ח, וגם זה לא מבטיח תוצאות (וכמובן שאי אפשר להחזיר לאחר השימוש).

• תוכן חדש...