Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לשפר את המראה החיצוני של הרכב שקניתי ב2000 שקל אחריי שסיימתי לטפל בו מכנית הגיע הזמן לטפל בו חיצונית.

אני רוצה להשקיע בו מינימום כסף ושיצא יפה ,אין כסף חברים ...

אז הבאתי כמה תמונות אחריי שטיפה ושל מכסה מנוע וגג ,

כרגע מה שחשבתי זה לצבוע את המכסה מנוע גג ובגאז בפלסטין הזה איך שלא קוראים לו בצבע שחור ובצד ימין של המכסה מנוע להעביר שלוש פסים לאורך כל הרכב ,אבל לא יודע אם יצא יפה,הרכב ירוק מטאלי בכלל אני רוצה גם לצבוע כתוביות של (polo )וכל השטיות האלה ואת הידיות בכחול אבל גם לא יודע אך הצבע,

רעיונות חברה?

IMG_20140402_212729.jpg

IMG_20140402_212722.jpg

IMG_20140316_150759.jpg

IMG_20140316_150601.jpg

IMG_20140316_150743.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פרוייקט של מישהו כאן שצבע את הגג והמכסה מנוע של סוזוקי בלאנו עם ספריי בצבע הרכב ויצא ממש יפה, תנסה למצוא את זה.

כדי לצבוע חלקי פלסטיק קטנים כדאי לפרק אותם מהרכב קודם, לעשות להם ליטוש עם נייר חול שיהיה קצת מחוספסים, לצבוע ביסוד לפלסטיק ואחרי זה בצבע לפלסטיק.

*בגלל שאמרת שאין לך כסף, אני אישית מציע לך לשמור את מה שיש כדי לטפל בתקלות עתידיות ולעזוב את הקוסמטיקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
יש פרוייקט של מישהו כאן שצבע את הגג והמכסה מנוע של סוזוקי בלאנו עם ספריי בצבע הרכב ויצא ממש יפה, תנסה למצוא את זה.

כדי לצבוע חלקי פלסטיק קטנים כדאי לפרק אותם מהרכב קודם, לעשות להם ליטוש עם נייר חול שיהיה קצת מחוספסים, לצבוע ביסוד לפלסטיק ואחרי זה בצבע לפלסטיק.

*בגלל שאמרת שאין לך כסף, אני אישית מציע לך לשמור את מה שיש כדי לטפל בתקלות עתידיות ולעזוב את הקוסמטיקה.

אל תדאג, בעיות מטכניות לא יהיו כבר ונמאס להכנס לרכב עם גנטים ומערכת קטלנית כשהכול מבחוץ גמור.

עם איזה צבע הוא השתמש?

עריכה אחרונה על ידי greensnow
פורסם

יש חנויות שמוכרות ספריים לפי קוד צבע המקורי של הרכב. זה יהיה הכי קרוב לצבע של שאר הרכב, אבל אתה צריך להשלים קודם עם העובדה שיהיו הבדלים בכל מקרה, ושלא תצליח לצבוע בעצמך בצורה מקצועית כמו שיעשו לך במוסך פחחות וצבע.

פורסם

אין דבר שניתן לעשות לצבע הרכב שלך שישאר בתקציב של כמה מאות שקלים.

צבע הרכב במצב סופני.

האופציה הזולה ביותר היא צביעה מעבר לקו הירוק או באזורי הכפרים שתעלה אלף שקלים או בהתאם ליכולת המיקוח שלך.

זו לא תהיה עבודה איכותית וגם לא תחזיק לאורך שנים.

זו האופציה הזולה ביותר והרצינית ביותר שאוכל להמליץ לך.

כל אופציה בעלת תוצאה סבירה ומעלה, לא תהיה בתקציב.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אין דבר שניתן לעשות לצבע הרכב שלך שישאר בתקציב של כמה מאות שקלים.

צבע הרכב במצב סופני.

האופציה הזולה ביותר היא צביעה מעבר לקו הירוק או באזורי הכפרים שתעלה אלף שקלים או בהתאם ליכולת המיקוח שלך.

זו לא תהיה עבודה איכותית וגם לא תחזיק לאורך שנים.

זו האופציה הזולה ביותר והרצינית ביותר שאוכל להמליץ לך.

כל אופציה בעלת תוצאה סבירה ומעלה, לא תהיה בתקציב.

כמה יעלה לי בשטחים או בכפרים לצבוע הכול ולעשות פחחות לכל הרכב?

פורסם

זה לא יהיה חכם מצדך להיכנס לבד לשטחים \ כפרים .תצטרך למצוא אנשים שיודעים איך ולאן לנסוע .

אם אתה לא יודע איך ולאן לנסוע, מומלץ בחום למצוא מישהו שיסע ויראה לך כי קל להיכנס אבל השאלה איך תצא .

פורסם
זה לא יהיה חכם מצדך להיכנס לבד לשטחים \ כפרים .תצטרך למצוא אנשים שיודעים איך ולאן לנסוע .

אם אתה לא יודע איך ולאן לנסוע, מומלץ בחום למצוא מישהו שיסע ויראה לך כי קל להיכנס אבל השאלה איך תצא .

יש לי מישהו שמתקן את הג'יפ מרצדס שלו עמוק בשטחים .

זאת לא הבעיה

פורסם

להכניס אותו כזה לשטחים לא הייתי ממליץ ,זה רכב גניב ואם מישהו ירצה את הרכב שלך יהיה לו מאוד קל לקחת אותו...

רכב ב 2000 ש"ח, הייתי ממליץ למצוא מקום נורמלי ולצבוע אותו בעצמך, תחסוך המון כסף.

Miata ND2

פורסם

אני הייתי משאיר את הרכב ככה ומתרכז רק בקטע המכני. אבל אם אתה מתעקש אז אולי הייתי צובע את הגג והמכסה מנוע בפלסטידיפ אבל שוב רק אם

אתה מתעקש כי סביר להניח שזה לא ייצא משהו.

פורסם
אני הייתי משאיר את הרכב ככה ומתרכז רק בקטע המכני. אבל אם אתה מתעקש אז אולי הייתי צובע את הגג והמכסה מנוע בפלסטידיפ אבל שוב רק אם

אתה מתעקש כי סביר להניח שזה לא ייצא משהו.

יש פלסטידיפ בצבע של הרכב? וראיתי מישהו שצבע את האוטו בספרי רגיל עם ברק משהו כזה ויצא לו ממש יפה. ונסעתי לשטחים עמוק עמוק שמה אמרו לי כמה שיותר עמוק יותר זול אז נכנסתי לאיזה אזור שיש להם משטרה אחרת כבר נכנסתי למוסך פחחות אמרו לי 1000 שקל הוא עושה פחחות להכול וצבע

פורסם
יש פלסטידיפ בצבע של הרכב? וראיתי מישהו שצבע את האוטו בספרי רגיל עם ברק משהו כזה ויצא לו ממש יפה. ונסעתי לשטחים עמוק עמוק שמה אמרו לי כמה שיותר עמוק יותר זול אז נכנסתי לאיזה אזור שיש להם משטרה אחרת כבר נכנסתי למוסך פחחות אמרו לי 1000 שקל הוא עושה פחחות להכול וצבע

דבר ראשון אני לא הייתי מסכן את החיים שלי בשביל לצבוע רכב בזול אפילו במחיר של כמה אלפי שקלים הבדל.

אני לא ראיתי פלטיסדיפ בצבע כזה אבל תצבע אותו בשחור או לפחות רק את הגג ומכסה המנוע.

פורסם
דבר ראשון אני לא הייתי מסכן את החיים שלי בשביל לצבוע רכב בזול אפילו במחיר של כמה אלפי שקלים הבדל.

אני לא ראיתי פלטיסדיפ בצבע כזה אבל תצבע אותו בשחור או לפחות רק את הגג ומכסה המנוע.

זה יצא מכוער

• תוכן חדש...