Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מקום לעשות מדרסים

אני סובל מפלטפוס וקריסה של הרגל

מדובר בשוק מאוד פרוץ ולכן אני מנסה למצוא המלצות

אני מתגורר בנס ציונה ואשמח להמלצות למכון טוב באיזור

תודה

פורסם (נערך)

אני בזמנו עשיתי מדרסים בא.א. אורטופדיה בראשל"צ - נמצאים בפסג' חיים ברחוב רוטשילד בין המדרחוב לבין קניון רוטשילד.

עשיתי את המדרסים המותאמים לפי סריקה ממוחשבת של הרגל (לא זוכר את השם שלהם) - הם יקרים ויש כל מיני שקרים כאלו ואחרים בטכנולוגיה כשבסוף מה שקיבלתי זה מדרס דק ברמה מגוכחת עם חלק קשיח אחד בעקב - בעקבות המראה והמחיר המגוחך שלהם (1500 ש"ח לאחר הנחה של מועדון חבר) הייתי בטוח שדפקו אותי.

אבל בגלל שבדיוק יום אחרי טסתי לניו זילנד ואוסטרליה לטיול ארוך,לא היה לי זמן להתעסק ופשוט שמתי אותם בנעליים וטסתי (צריך לציין לטובה את המנהל שדאג שאני אקבל אותם לפני הטיסה למרות שנכנסתי אליו לחנות רק שבוע וחצי לפני - בד"כ זמן אספקה הוא 21 יום).

במילה אחת : מדהים.

גם אחרי הליכה של הרבה מעל 1000 ק"מ בשטח ועוד מי יודע כמה ק"מ בסביבה עירונית יש לי רק דברים טובים להגיד על המדרס הזה.

עד היום הוא משמש אותי ליום יום בתוך נעלי רדבק והוא נפלא.

יש לי קריסה פנימה בכף הרגל מה שבתורו גורם לי לעייפות בברכיים כשאני הולך המון עם משקלים או עומד הרבה במקום - עם המדרס הזה הכל נעלם. באמת סוג של קסם - ואני הייתי מאד סקפטי קודם ועשיתי אותו כסוג של כסת"ח לפני היציאה לטיול ועד היום אני מאד מרוצה ממנו,הוא גם לא מראה סימני בלאי ביינתים.

עריכה:

יש לציין שמאז תקופת הצבא היו לי גם כל מני מדרסים,חלקים סתם דקים ועשויים מכל מיני ספוגים ופוליאריתנים כאלו ואחרים,חלקם עבים שעשויים מכל מני שכבות שונות של פוליאוריתנים והם תמיד היו חרא.

עריכה אחרונה על ידי U-re
  • תוכן חדש...