Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פרייד 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :-),

רציתי לשמוע דעות לגביי רכישת קיה פרייד (הרכב הקטן) נפח מנוע 1300, שנת 1997.

באופן כללי אני זקוקה לרכב ישן וזול, תחזוקה זולה ודלק, שישמש לרוב לנסיעות בין עירוניות ומידי פעם לארוכות.

מצאתי רכב שמבקשים עליו 5,500 ש"ח, מאה אלף קילומטר בלבד, ועבר בדיקה אצל מוסך ואמרו שהרכב המצב טוב מאוד..

העניין שהמחירון של הרכב בשנה הזו הוא בערך 4000... והטסט של הרכב הוא עד סוף יוני, כלומר שעוד חודשיים צריך להוציא עליו עוד אלפיים.

אני זקוקה לרכב באופן די דחוף, ובינתיים לא מצאתי רכב עם נתונים יותר טובים במחיר נמוך, אין לי אפשרות לממן רכב מעבר למחירים אלו....

רציתי לשאול האם שווה להשקיע את האלף חמש מאות שקל יותר, גם בידיעה שלרכב אין טסט כמעט וזקוק עוד חודשיים להשקעה נוספת של כסף.. האם זה הגיוני לדרוש ככ הרבה מעל המחירון?

תודה רבה!!

פורסם

במכוניות בגיל הזה (ובכלל) המחירון הוא המלצה בלבד. 1500 ש"ח תוספת לרכב ישן שלא מצריך השקעה נוספת מיידית מעבר לטסט זו תוספת לא גדולה, שתתן לך שקט נפשי. מדובר על רכב בסיסי מאד ותיק. מאחר שאני מניח שאינך מתכוונת למכור את הרכב מחר, תסתכלי על התוספת כחלופה ליישור קו אחרי קניה.

בכלמקרה נסי לעגל את המחיר כלפי מטה (ל-5000 ש"ח) בגלל הטסט המתקרב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...