Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה שביצעתי ברכה מסוג פיג'ו 207 נרשם בסעיף שלדה ומרכב:

ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקוני פגיעות במרכב חזית ומאחור וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, מעיכה פח אחורי, פגיעות פח ופגמים בצבע.

לדברי המוכר הבעלים הקודם עמד ברמזור ומישהו פגע בו מאחור ודחף אותו על הרכב שמלפנים, כך שהרכב נפגע פגיעות פח מקדימה ומאחורה,

האם מדובר בהחלפה של הפח בלבד? (פגושים, כנף וכו')

או שמדובר בפגיעה בשלדה?

תודה מראש לעוזרים!

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אם היה מדובר בקצה שלדה הם היו רושמים את זה תחת משמעות גבוהה. או לכל הפחות בינונית, בטח שלא נמוכה.

לא שאלת ישירות את הבוחן אם השלדה נקיה או לא?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אחי הלך לבצע את הבדיקה כיוון שלא יכלתי להיות שם והביא לי את הדף, כך שהוא לא שאל לכן פרסמתי פה את הנושא, סביר להניח שאם הייתי שם הייתי שואל על כל פרט קטן (:

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לפי מה שאתה רשמת אין שילדה,כניראה מאחור פגיעת הפח היא בדלת תא המטען ומקדימה במכסה המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לדעתי אין שם שילדה לפי המצויין אך אני הייתי מבקש את דו"ח השמאי משום שלהעקכתי ישנה ירידת ערך.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני הייתי מבקש פירוט לפחות לסעיף- "הוחלפו חלקי מרכב", מעורפל מאוד ופתח לבעיות.

פורסם

אתה יכול לקחת את הרכב עם הדו"ח ולחזור למכון בדיקה להסבר חוזר ו/או בדיקה חוזרת אם אתה מעוניין. בדרך כלל הם עושים את זה ללא תשלום נוסף.

אם אין באפשרותך להביא את הרכב, אתה יכול להרים טלפון לבוחן ולבדוק האם הוא זוכר את הרכב. יתכן שהוא רשם אצלו מזכר מפורט של הממצאים.

• תוכן חדש...