Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר 2010 או יונדאי I35 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין בקניית רכב משפחתי.

אני יודע שהיונדאי עולה 10000 ש"ח יותר ורציתי לדעת האם זה שווה את ההפרש?

רציתי לקבל השוואה מבחינת צריכת דלק, עלות טיפולים שוטפים ושמירת ערך.

בנוסף רציתי לקבל חוות דעת מאלו שיש להם את אחד מהרכבים האלה לגבי התרשמות מאיכות הרכבה לאורך זמן ואם יש להם מחלות מסוימות.

תודה מראש.

פורסם

אני דווקא יגיד להיפך מהסיבות הבאות: הלאנסר מאוד מאוד נוחה! המושב מצויין והרכב גם רך וקליל בתוך העיר אבל למרות זאת יציב מאוד בסיבובים, לעומת הינדאי שיותר קשיחה. עיצוב פנים בלנסר אלגנטי והרכב מרגיש מרווח במיוחד עם ריפוד בהיר. כמו כן גרסאת 1500 זריזה יחסית בתחילת נסיעה אבל קצת חסרת כוח בהמשך, לעומת זאת ה-1800 זה עולם אחר והיא מטוס. איכות הרכבה טובה במיצובישי ועושה רושם שגם ביונדאי. חומרים עדיפים ביונדאי: במיצובישי הכל פלסטיק קשיח וחלול.

לסיכום הייתי הולך על הלאנסר במיחד הפרש של 10000!! ₪ פחות.

פורסם

השאלה היא - איזו לנסר?

ה1500 או ה1800?

כאחד שנהג על הI35 וכאחד שהלנסר 1500 היא הרכב השני בבית אני יכול לאמר לך ככה -

החיובי בלנסר:

רכב מאוד רך לנהיגה בתוך העיר, מרגיש זריז בתוך העיר ואין צורך בשום תוספת כוח - בתוך העיר.

מושבים נוחים מאוד ומתלים רכים - המתלה האחורי לא כל כך אוהב פסי האטה אבל הוא עדיין נמצא באזור החיובי של הרכב מאשר השלילי.

עיצוב פנים מאוד יפה וצעיר, אמנם רכב פשוט מאוד אבל סה"כ איכות הרכבה טובה מאוד ופלסטיקה ככל שהיא לצד הקשיח - לא מקרקשת ולא רועדת - הרכב בנוי סולידי.

יש המון חלפים בפירוקיות

טיפולים זולים

אמינות גבוהה

זולה לרישוי וביטוחים

עיצוב חיצוני - בעיניי - יפה, ספורטיבי, צעיר!

תא מטען מספק בהחלט.

השלילי בלנסר -

גיר פלנטרי ארבעה הילוכים מנוון ומשעמם - עצוב.

צריכת דלק שפויה ולא יותר - רוב הנסיעות של הרכב שלנו הן משולבות בעיר ללא פקקים ובחוץ ללא פקקים ולכן צריכת הדלק היא 1:11.5 כמעט קבוע.

תאוצה - או יותר נכון - תאוצה? הייתי אומר - עצוב. 14 שניות אפס למאה אבל בסופו של דבר, אם אתה מבין שזה רכב לנסיעות מנהלתיות ואתה נוסע איתו "בסבבה שלך" ברגע שאתה מתייצב על שיוט בין אם זה 80 או 100 או 120 זה פשוט לא משנה - הוא משייט נפלא ובנוחות ויחסית בשקט - המנוע שקט למען האמת זה יותר רעשי הדרך שמורגשים אבל אני לא השוואה הוגנת כשאני לוקח בחשבון את התחביב שממנו אני מגיע והרכב שאני משווה אותו אליו במקרה הספציפי הזה.

שמירת ערך נוראית. לא הייתי קורא לזה שמירת ערך אלא אבדן ערך.

היונדאי -

לטובה - עיצוב נאה לא פחות מאשר המיצובישי ועיצוב פנים מטמטם - הגרסא המאובזרת בכלל יפהיפיה.

איכות הרכבה נהדרת (כן כן - אני יודע איך רכב כזה מתפרק והוא מורכב סופר סולידי והפלסטיקה טובה בניגוד למה שכותבים כאן)

שקט למעט טיפה רעשי דרך מהקורות שניתן לטפל בהם בקלות יתרה.

נוח לנסיעה ונוסע חלק מאוד

צריכת דלק שפויה למיטב ידיעתי

רישוי וטסטים זולים.

תאוצה סבירה ביותר אם כי המנוע מטפס לסל"ד גבוה ומרעיש אבל מדובר במשהו רגעי, קצר.

חלפים וחלקים לא חסר.

לשלילה -

המונית! רכב ברירת מחדל של צי ליסינג

אני מתאר לעצמי שלמרות שהרכב נחשב היום כמוביל קטגוריה בכמה מגזינים - שמירת ערך עדיין תישאר כיאה ליונדאי.

גיר לפי מה שזכור לי עם מצמד כפול - אמינות בסימן שאלה למרות שלא שומעים בכלל על צרות מהכוון הזה ביונדאי או רנו.

היושבים מאחור סובלים מתקרה נמוכה מידי - וזה מאוד מורגש למי שטיפה מעל 1.75

אז בין השתיים האלה - תיקח את היונדאי - בכל פעם שאתה תצא לכביש המהיר ותנסה להאיץ אתה תאמר על כך תודה שהשקעת קצת יותר - כרכב שני, הייתי אומר לך בלי חשש ללכת על הלנסר בשביל לחיות כלכלית יותר נכון.

אבל - אם מדובר בלנסר 1800 אז כבר אתה מדבר על גיר רציף עם שישה יחסי העברה ומנוע בהחלט חזק ומספק, התאוצה עדיין ממש לא משהו ששווה להתרגש ממנו אבל בין 14 שניות לבין 10 שניות יש הבדל תהומי בתחושה ובפועל על הכביש וצריכת הדלק לעומת זאת - הבדל קטן יחסית והפרש המחיר בקניה כבר שווה לך בשביל לקחת את המיצובישי שבנפח הזה גם תהיה ותרגיש חזקה יותר.

מקווה שזה עוזר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...