Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c5 - האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מודע לכך שבפקקים C5 תצרוך הרבה יותר דלק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם על העזרה!

ההחלטה התקבלה, במחיר הזה, יד ראשונה, אני חושב שאין הרבה התלבטות.

מחר כנראה אני הולך לראות אותו,

צריך המלצה לבדיקת המערכות - איזה מוסכים מומחים מומלצים יש? ראיתי שיש את אורן שהוא כותב כאן לפעמים, יש מישהו נוסף?

אגב, מה הצריכה הממוצעת ברכב הזה?

תודה שוב לכולם.

פורסם

תריץ פה חיפוש בפורום. יש את אורן שירותי רכב , יש את גבע יש את אם הדרך ובטח יש עוד. הם לא מוסכי יבואן אבל הם מקצוענים.

פורסם

בהצלחה. לא לוותר על בדיקת קניה באחד המוסכים המומלצים גם אם זה כרוך בתשלום. עבור כל ריג'קט בקש הצעת מחיר.

מבין הליקויים הנפוצים לבדוק גיר, משאבה הידראולית, בולמים, חשמל, מזגן מקרר בשני צידי הדשבורד, ציר אחורי, ידיות פנים פתיחת דלתות ועוד :-)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז ככה...

הלכתי לראות את האקסמפלר והתאכזבתי ברמות קשות.

בניגוד למה שחשבתי, הרכב היה של האשה ואחר כך עבר לילדים/חתנים למיניהם.

קודם כל מסתבר שמדובר בגרסת הבסיס, הרכב לא מאובזר בעליל. אין שום מערכות חשמליות מתוחכמות ולא היה שום דבר שחסר במכוניות אחרות.

הרכב עבר הזנחה קומסטית קשה, אין כיסוי על הריפודים, כל הריפודים מאובקים ומלוכלכים, הריפוד עצמו כבר נראה רפוי,

משענות היד לא מחזיקות את היד, הפלסטיקה בלויה ושחוקה.

עקב דברי חלק מהחברים כאן עדיין עניין אותי מאוד להרגיש את הנוחות ולכן ביקשנו לעשות סיבוב.

כשבאנו לעשות סיבוב הרכב לא התניע, לא נסעו ברכב חודש אז נגמר המצבר.

כשהם באו לפתוח את הרכב, השלט של האזעקה מפורק ולא עובד, מנעול המפתח בעייתי, והדודבן שבקצפת - הידית הפנימית שבורה :|

אוקיי, נדלק הרכב עם כבלים, עשינו סיבוב.

נוחות? מי אמר נוחות?

המושבים נוחים יחסית לשרייד אבל המושבים באוקטביה 2010 נוחים בהרבה.

כשעוברים ליד עצם כלשהוא אפשר לשמוע את החזרי הרעשים, כל לחיצה על הגז שומעים רעש מתכתי כלשהוא.

לחיצה על הגז עד הסוף גוררת תגובה איטית בעליל, מרגיש מנוע 1400/1600 ולא 2000.

נוחות נסיעה? לא הרגשתי, מרגישים באמפרים, בורות ופגמים בכביש באופן סטנדרטי.

עכשיו הגעתי לבחינת המתלים ההידרואלים, כפתור לחיצה מאפשר העלאה והורדה של גובה הרכב ויש מצב ספורט.

לא הצלחתי להבחין בשום הבדל בין המצבים מבחינת נוחות נהיגה וזה מרגיש לי נטו כפי'צר מגניב שמוריד ומעלה את גובה הרכב.

מצד שני לא נסעתי בכביש פתוח ומהירות המקסימלית שיכולתי להגיע הייתה 70 אז אולי פיספסתי משהו?

לסיכום, לא מפנק ולא מנהלים, הרגיש לי כמו מאזדה או פוקוס עם הזנחה קוסמטית קשה.

התאוריה שלי היא שכנראה בשלב כלשהוא העבירו את הרכב לילדים ולחתנים, אלו זילזלו והזניחו אותו

ייתכן שמבחינה מכנית הוא במצב טוב ואפילו טוב מאוד, אבל הוא לא מזמין בכלל.

אני בספק אם יוכל למכור אותו ב 4-5K.

אז כרגע יש לי רכב שעושה את העבודה, אני אמשיך לחפש במהלך הזמן עד שנמצא מועמד ראוי.

אני רוצה להגיד תודה לכולם שוב, עזרתם לי מאוד.

פורסם

לאור הממצאים, החלטה נבונה.

אומנם יש הרבה מאוד מכוניות שנשמעות מפתות, אבל אז אתה מגלה שאומנם רק נהג אחד או שניים נהגו ברכב, אבל התייחסו אליו כמו חוראנים.

יש גם את הסברה של הישראלי המצוי שאומרת: טיפלתי במוסך מורשה = הרכב מאוד מאוד שמור. זה כמובן לא נכון כי יש הבדל בין טיפול מכאני טוב, לשמירה של הבעלים על תא הנוסעים והרכב בכלל. המוסך לא יכול לשמור על תא הנוסעים והפח, המקסימום שהוא יכול לעשות זה את הטיפולים ולתקן את התקלות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל מילה בסלע.

מעבר לכך, קשה לי להבין איך אנשים יכולים לנהוג בפחי זבל כאלו, מעניין אם גם הבית שלהם נראה ככה..

במקרה הספציפי הזה זה כנראה תוצר שלא שלהם ועכשיו הוא תקוע להם בחניה..

פורסם

C5. רכב מעולה ומפנק. לפי התיאורים שלך המערכת ההידראולית לא עובדת, ויש בעיית אגזוז. שתי בעיות ידועות ב-C5. האוטו כבד, אבל מרגיש כמו 1800 ולא 1400 או 1600. סביר להניח שיישור קו היה עולה פה הרבה מאוד כסף...

• תוכן חדש...