Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דבר כזה מזל רע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הבאה אל תחנה בכל מקום, לא בחניות צפופות, לא ביציאות מחניונים ויש עוד שלל תנאים, זה מצחיק אבל אין מה לעשות, יש פה תרבות נהיגה נמוכה מאוד, האדם שהשאיר לך את הפרטים היה תייר? או עולה חדש?

Miata ND2

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לשמור על האוטו אבל זה עולה לך באיכות חיים. יש לי חבר עם אאודי A6 מ2005 שנראית כאילו הבוקר הוציאו אותה מהמכולה מגרמניה. אתה שואל איך? כי הוא חונה 3.5 ק"מ מהבית שלו בתוך חניון מקורה בגלל שבחניה של הבניין שלו יש ילדים שמשחקים כדורגל ושכנים עם מכוניות מוזנחות שלא יודעים לחנות ישר. מהאנשים האלה שמגלחים לך חצי אוטו ואומרים "לא קרה כלום זה רק פח".

בתכלס, אם הייתי גר בשכונה שלו גם אני הייתי עושה את זה. למזלי אני גר במקום עם בני אדם טיפה יותר מתורבתים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אור הרכב חנה לבד באמצע חניית אספלת ענקית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמה צחקתי פה מכל הלב.. במיוחד לגבי הואגיות, עשיתם לי את היום ! :)

לענייננו, אני אחזק את אלו שאמרו שדברים כאלה יכולים לקרות, אבל אוסיף שהמפתח הוא ההרגשה הפנימית שלך: תיהיה רגוע, מאוזן והכי חשוב מחוייך ושמח. תדע להסתכל על דברים מהצד, יהיה לך הרבה יותר קל לפתור כל סיטואציה ולמצוא פתרונות יצירתיים אם אתה לא עסוק למשל בלכעוס,אלא חושב צלול.

תחשוב בדרך מסוימת, והחיים שלך יתעצבו בהתאם. תשקיע הכל בשביל לעצב חשיבה נכונה (:

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אני חושב שאחרי כזה שרשור כל מה שיש לי לאמר זה CAR DVR

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ויותר מכך, אחרי כזה שירשור, בצע חיפוש בפורום - תהיה בטוח שהנושא עלה כבר פעם-פעמיים. ועוד פעם אחת שאני לא מוצא משום מה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פעם שלישית גלידה חברים,אני כבר נואש.

3 פעמים בחודש נכנסים בי בחנייה. הפעם "רק" שפשפו אותי מחוץ למקום העבודה.

IMG_3678.jpgIMG_3679.jpgIMG_3680.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה לי אני אדביק חמסה על השמשה כמו ערס,אולי זה יציל אותי.

פורסם (נערך)

אתה מזכיר לי את אשתי המכשייפה שכל דבר שקורה לה

אומרת שזה באשמת הבעל (אשמתי) חחח מעיין בדיחה פרטית שלנו.

לדעתי אתה חונה ממש קרוב למקום שאתה צריך שם תמיד יש ''צואר בקבוק''

אלו מקומות מאד מבוקשים ע''י אנשים מבוגרים,נכים שאין מקום פנוי בחנית נכים,

משפחות עם ילדים קטנים,נושאי מטענים וסחורה למינהם,או על פי רוב,חבר'ה עצלנים.

אני תמיד חונה רחוק מהמקום שאני אמור להיכנס אליו,גם בשל הסיבות שציינתי(צואר הבקבוק)

,גם בשביל הספורט והכושר,

וגם שלמרות שזו לא חנית נכים,יש אנשים שמתקשים בהליכה אז כבוד אליהם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

היום באמת חניתי במקום הכי נחשק באזור.

הכי קרוב למרכז העיר וחינם.

פורסם

למדתי,למדתי אבל זה לא שחניתי באיזה חנייה בעפר כשכולם סביבי כמו חוראנים.

בסה״כ חניה במקביל למדרכה במקום די שקט. החניה הספציפית הכי קרובה ליעד של כולם אבל הסיבה ששפשפו אותי זה כנראה שרצו להסתובב באמצע הכביש ומהלחץ של לא לחסום את התנועה נכנסו בי.

פורסם

יוסי לא תמיד אפשר לחנות במקום חניה אידאילי,גם אני תמיד מחפש כאלו אבל לא הכול תלוי,בתחילת השנה משאית נתנה לי נשיקה מאחור כי לא שמה לב שעצרתי,ככה שאין מה לעשות ואי אפשר לחשוב על הכול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יוסי לא תמיד אפשר לחנות במקום חניה אידאילי,גם אני תמיד מחפש כאלו אבל לא הכול תלוי,בתחילת השנה משאית נתנה לי נשיקה מאחור כי לא שמה לב שעצרתי,ככה שאין מה לעשות ואי אפשר לחשוב על הכול.

ברור,אני לא נותן פיתרון של 100 אחוזים,אני מקטין את הסיכויים,וגם נעזר ברגליים שלי.

אצלי זה כבר קיצוני,אני מחנה מאד רחוק אם אני לבד,אם אני עם הבן שלי, גם לרב לא אחנה

בחנית נכים למרות שאני עם תו בתוקף.

• תוכן חדש...