Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*נפתח גם בפורום הטכני ללא תשובות מספקות. מנסה את מזלי פה.

שלום לכולם,

אני בימים אלו עומד לפני מכירת הרכב, והיות ואנשים במדינתנו אינם יודעים להעריך תוספות כמו הספויילר הנ"ל, אעדיף להסירו ולמכור אותו בנפרד.

השאלה - איך מסירים אותו. הספויילר הודבק בעזרת דבק סיליקון שחור.

האם ישנו חומר שאפשר לטפטף על הדבק ולהמיסו?

או כל חומר שיגרום לו להיות אלסטי ובכך למשוך את הספויילר החוצה? אולי פן?

gj81.jpg

פורסם

היום כמעט אף רכב לא מצליח להמכר במחירון.

מדהים אותי מה אנשים מסוגלים לעשות בגלל תוספת שולית של ספויילר (אפשר לחשוב שתשים אותו בגינה אחרי שתוריד אותו).

יש רכבים עם תוספות של אלפי שקלים שעדין הבעלים למכור אותם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הספויילר הנ"ל מבוקש מאוד בקרב בעלי האיביזות.

אין דומה לו, אין תחליף לו, גם לא מפיבר. יש אחד ויחיד. אורגינל של סיאט.

הדרך היחידה להשיגו היא צ'מפיון, או להביא מחו"ל פיזית. לא איביי, ולא דרך שום מקום אחר.

העלות בצ'מפיון קרובה ל3,000 ש"ח (כן, לא טעיתי).

למכור אותו בחצי מהסכום הזה תהיה משימה קלה מאוד. נשאר לי רק להסיר אותו מבלי לגרום לנזק.

פורסם

הספויילר הנ"ל מבוקש מאוד בקרב בעלי האיביזות.

אין דומה לו, אין תחליף לו, גם לא מפיבר. יש אחד ויחיד. אורגינל של סיאט.

הדרך היחידה להשיגו היא צ'מפיון, או להביא מחו"ל פיזית. לא איביי, ולא דרך שום מקום אחר.

העלות בצ'מפיון קרובה ל3,000 ש"ח (כן, לא טעיתי).

למכור אותו בחצי מהסכום הזה תהיה משימה קלה מאוד. נשאר לי רק להסיר אותו מבלי לגרום לנזק.

יש באיביי ב800 ש"ח לפני משלוח,יש עוד דרכים לרכוש את הספויילר הזה ולא להיות פראייר ולשלם 3000 ש"ח לצ'מפיון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הנזק שיכול להגרם כתוצאה מהסרתו לא שווה את ה 1500 שקל (במקרה הטוב) שאתה תרוויח אליו.

כל התוספות האלה נהיות שוליות ברגע שקונים רכב יד שנייה, במיוחד תוספות קוסמטיות כמו ספויילר.

אם יש לך סבלנות ואתה לא לחוץ למכור, חכה שתמצא ילד שזה מה שהוא מחפש ויהייה מוכן להוסיף את התוספת שאתה דורש עבור הספויילר.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם (נערך)
יש באיביי ב800 ש"ח לפני משלוח,יש עוד דרכים לרכוש את הספויילר הזה ולא להיות פראייר ולשלם 3000 ש"ח לצ'מפיון.

מה שראית זה ספויילר אפטרמרקט שמתאים אך ורק לדגם ה5 דלתות.

או שזה אחד דומה למה שמורכב אצלי, אבל ממש לא אותו דבר.

היכן הוא מודבק ? על השמשה ? בין פלסטיק לפלסטיק?

על הפח בלבד. אין דבק על החלק שנוגע בשמשה.

עריכה אחרונה על ידי JUVEnivTUS
פורסם

הספויילר שראיתי הוא זהה למה שיש לך ברכב ומתאים ל3 דלתות.

אתה יכול לנסות את המוצר googone שהוא מוריד דבקים כמו הסיליקון השחור אך לא פוגע בצבע,אתה תתצטרך כמות לא קטנה של החומר,שנמכר רק באיביי וגם לא כ"כ זול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

לדעתי אתה עושה טעות, תשאיר את הספויילר, הנזק הכספי הפוטנציאלי לא שווה את זה, כן "מעריכים" לא מעריכים, זה שטויות, תגיד תודה אם תיפול על איזה משוגע שיקנה ממך את האוטו במחיר שאיכשהו קרוב למחירון. שוק היד 2 ברצפה, ואני אומר את זה מניסיון של כמה חברים קרובים ואחי הגדול שמנסים למכור רכבים טובים, במצב מושלם מטופלים ומתוקתקים, אחרי שעשיתי לכמעו כולם טיפול דייטיילינג מקיף כדי איכשהו לעזור במכירה וזה עדיין לא עוזר.

אני אומר - תמכור ככה, תשאיר את זה איך שזה. העיקר תמכור את הרכב.

עריכה: הסיליקון השחור נדבק כמו "מניאק", כמעט בלתי אפשרי להסיר אותו, ואם תסיר לדעתי ישארו סימנים.

עריכה אחרונה על ידי m.l
  • תוכן חדש...