Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המשפחה רוצה להחליף את המאזדה 5 למיניוואן חדש יותר או לרכב משפחתי רגיל דרך חברת ליסינג כי אני אתחיל ללמוד בקרוב באונ'.

אנחנו מתלבטים בין שני מיניוואנים:

1- טויוטה וורסו 2010.

2- מאזדה 5 2010 צורה ישנה או 2011 צורה חדשה שעברה מתיחת פנים.

מה יותר טוב? אמין? זריז? מרווח? חסכוני בדלק וזול לאחזקה?

האם הגיר הרציף של הוורסו אמין וטוב?

אם לא נמצא מיניוואן טוב אז אנחנו שוקלים לחזור שוב לרכב משפחתי כי רוב הזמן נוסעים 5 אנשים ועוד חצי שנה אני לא אסע עם המשפחה בגלל בלימודים.

אנחנו מתלבטים בין שני הרכבים:

1- טויוטה קורולה 2010/11 דגם SUN גיר אוטומטי רגיל.

2- הונדה סיוויק 2010/11.

מה יותר טוב? אמין? חסכוני? חזק וזריז? מרווח?

איך הקורולה SUN מבחינת אמינות?

האם קיים דגם GLI בחברות הליסינג ובפרט אלבר?

פורסם

את המאזדה 5 - אתם כבר מכירים.

הטויוטה ורסו יותר נוחה לחמישה אנשים בשתי שורות ויותר חסכונית.

כל המכוניות שציינת אמינות הסיוויק כנראה החסכונית מכולן, אבל תהיה יקרה יותר לרכישה מהקורולה (כנראה)

דגם GLi בד"כ לא תמצא בחברות הליסינג.

נראה שאם תשארו עם רכב גדול הטויוטה ורסו היא המנצחת בשל הנוחות העדיפה במקרה של שימוש של 5 אנשים.

לו אני במקומך הייתי מתלבט בין הסיוויק והקורולה ולא קונה מיניוואן אם לא יהיה בו צורך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל המכוניות שציינת אמינות הסיוויק כנראה החסכונית מכולן, אבל תהיה יקרה יותר לרכישה מהקורולה (כנראה)

נראה שאם תשארו עם רכב גדול הטויוטה ורסו היא המנצחת בשל הנוחות העדיפה במקרה של שימוש של 5 אנשים.

לו אני במקומך הייתי מתלבט בין הסיוויק והקורולה ולא קונה מיניוואן אם לא יהיה בו צורך.

תודה רבה.

אולי שאבא ישתכנע בסיוויק כי הוא אם יקנה קורולה יקנה רק GLI.

פורסם

מבחינת דלק מה הצריכה של קורולה ושל סיוויק?

והאם יש הבדל בין קורולה SUN וGLI?

פורסם

שלום explorer,

אין הבדל בין צריכת הדלק של טויוטה קורולה SUN לטויוטה קורולה GLI. ההבדל בין שני הרכבים הוא באבזור, כמו בקרת אקלים לעומת מזגן רגיל או חישוקי סגסוגת לעומת חישוקים רגילים. אין לשינויים האלו השפעה מעשית על צריכת הדלק של הקורולה, שנעה סביב 11 קילומטרים לליטר.

לסיוויק יש צריכת דלק קצת יותר גבוהה אם הנסיעות שלכם הן בעיקר בתוך העיר, בגלל שיש לה מנוע גדול יותר (1,800 סמ"ק לעומת 1,600 סמ"ק בטויוטה). מחוץ לעיר ההבדל מתקזז כך שבסך הכל הממוצע של צריכת הדלק די דומה לזה של הקורולה, אולי טיפה פחות חסכונית ממנה (אבל זה מאוד תלוי בנסיעות שלכם). אם אתה מחפש סיוויק חסכונית מאוד בדלק אז תוכל לבדוק את הגרסה ההיברידית של הסיוויק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום

המשפחה רוצה להחליף את המאזדה 5 למיניוואן חדש יותר או לרכב משפחתי רגיל דרך חברת ליסינג כי אני אתחיל ללמוד בקרוב באונ'.

אנחנו מתלבטים בין שני מיניוואנים:

1- טויוטה וורסו 2010.

2- מאזדה 5 2010 צורה ישנה או 2011 צורה חדשה שעברה מתיחת פנים.

מה יותר טוב? אמין? זריז? מרווח? חסכוני בדלק וזול לאחזקה?

האם הגיר הרציף של הוורסו אמין וטוב?

אם לא נמצא מיניוואן טוב אז אנחנו שוקלים לחזור שוב לרכב משפחתי כי רוב הזמן נוסעים 5 אנשים ועוד חצי שנה אני לא אסע עם המשפחה בגלל בלימודים.

אנחנו מתלבטים בין שני הרכבים:

1- טויוטה קורולה 2010/11 דגם SUN גיר אוטומטי רגיל.

2- הונדה סיוויק 2010/11.

מה יותר טוב? אמין? חסכוני? חזק וזריז? מרווח?

איך הקורולה SUN מבחינת אמינות?

האם קיים דגם GLI בחברות הליסינג ובפרט אלבר?

פורסם
שלום explorer,

אין הבדל בין צריכת הדלק של טויוטה קורולה SUN לטויוטה קורולה GLI. ההבדל בין שני הרכבים הוא באבזור, כמו בקרת אקלים לעומת מזגן רגיל או חישוקי סגסוגת לעומת חישוקים רגילים. אין לשינויים האלו השפעה מעשית על צריכת הדלק של הקורולה, שנעה סביב 11 קילומטרים לליטר.

לסיוויק יש צריכת דלק קצת יותר גבוהה אם הנסיעות שלכם הן בעיקר בתוך העיר, בגלל שיש לה מנוע גדול יותר (1,800 סמ"ק לעומת 1,600 סמ"ק בטויוטה). מחוץ לעיר ההבדל מתקזז כך שבסך הכל הממוצע של צריכת הדלק די דומה לזה של הקורולה, אולי טיפה פחות חסכונית ממנה (אבל זה מאוד תלוי בנסיעות שלכם). אם אתה מחפש סיוויק חסכונית מאוד בדלק אז תוכל לבדוק את הגרסה ההיברידית של הסיוויק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

תודה רבה.

אני לא שאלתי לגבי צריכת דלק של קורולה GLI ו SUN כי אני יודע שהיא אותה צריכה, אני שאלתי לגבי הצריכה של קורולה ושל סיוויק.

פורסם

הסיוויק מעט יותר חסכונית אבל לא בהפרש משמעותי ( פחות מ-10% בממוצע )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...