Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלושה חודשים שעון הטמפ' החל לזייף ולרוב נשאר לנוח על האפס אך לעיתים עלה לאיזור ה 70 מעלות וירד חזרה. הנחתי שהשעון התקלקל אך לא ייחסתי לכך חשיבות גדולה.

לאחרונה שמתי לב פעמיים שכשאני נוסע עם חלונות סגורים אני מרגיש חנק בגרון ובאותם פעמיים כשיצאתי מהרכב הרחתי ריח קל של שרוף מכיוון מכסה המנוע.

בדקתי האם יש נוזל קירור ואכן יש (למרות שהוא נראה בצבע מעט חלוד ולא אדום או ירוק כמו שאמור להיות.

אתמול כשנסעתי למוסך ראיתי ששעון הטמפ' עולה מעל טמפ' העבודה הנורמלית שלו בעמידה ויורד לאיזור 80 מעלות בנסיעה (כנראה בגלל קירור הרוח).

לצערי במוסך לא קיבלו אותי בגלל השעה המאוחרת שהגעתי.

מה לדעתכם הבעיה ?

אני מכוון לארבעה גורמים אפשריים...

1) נוזל הקירור אינו פועל ביעילות.

2) רדיאטור סתום.

3) מאוורר תקול.

4) חיישן טמפ' תקול.

מה דעתכם ?

קובי.

פורסם

לא ברור לי מדוע לא ייחסת חשיבות לטמפרטורה מלכתחילה. לפני שאתה ניגש להאשים את השעון או את אחד החיישנים בדוק תחילה שמאורר הרדיאטור ניכנס לפעולה כמו שצריך בזמן ודבר שני צריך לבדוק שהטרמוסטט עצמו ניפתח וניסגר כמו שצריך כי אם התיפקוד שלו לקוי אתה עלול לקבל את התופעות האלה במיוחד את התופעות שקיבלת בהתחלה.

פורסם

מד הטמפרטורה מקוקלק ואתה לא מייחס לזה חשיבות?! רק כשילך המנוע תתייחס אליו ובמקום 100 שקל התיקון יעלה לך 10,000 שקלים?!

• תוכן חדש...