Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר נפתח דיון על זה,כנראה שלא אצטרך לפתוח דיון חדש אלא "להתלבש" על הדיון הזה.

בשכונה שאני גר,שהיא חילונית לגמרי יש מרכז מסחרי קטן עם כמה חנויות בגדים,ספר,שתי קופות חולים ומתחם אוכל. באזור של החנויות הייתה חנות חיות נחמדה, שלצערי הרב נסגרה(זה במרחק קצר מהבית שלי והייתי קונה שם אוכל לציפורים)אז כדי לשווק את ה"משרד וחצי" הדביקו על החלונות מעין שלטי ווניל המודיעים שהמשרד להשכרה וטלפון למשרד שאחראי על זה. זה ככה כבר חודשיים ויש נהירה די גדולה של תלמידים, חרדים למקום ויש חשד שמדובר בכולל. הם נכנסים מאחור (באזור של כניסת ספקים) וככה בלי חשד כבר זמן מה. אני לא היחיד ששם לב לתופעה,עוד שכנים ודיירים שמו לב לזה. עכשיו האם יש לזה פתרון? הרי זאת שכונה חילונית לגמרי עם אחוז מצומק של דתיים(בכל זאת צריך איזון) מה עושים כדי להפסיק את התופעה המזעזעת הזאת!?

עשית לי את הבוקר - חשבתי מינימום מוכרים קריסטל מת' שם. וברצינות - אם אין משם ריח מוזר, ולא מסתובבים בסביבה טיפוסים בלי שיניים שדואגים להעלים כל דבר מתכתי שזרוק, ולפרוץ לכל אוטו שיש בו רדיו שניתן לפירוק, אז בינתיים אין סיבה לדאגה.

אצלי בשכונה יש, אם כבר, כפיה חילונית - בעל חנות חזיר השכונתית מוציא בימי שישי מנגל אל מחוץ לחנות, ומטגן קבבים ונקניקיות כדי למשוך לקוחות. גם אם לא התכוונת לכך מראש, אתה אוכל קבב, ואז אתה מרגיש שלא נעים לך לא לקנות משהו. מה שכן, המנגל אכן מהווה סוג של מטרד - הלקוחות שבאים, כמעט חוסמים את הרחוב עם המכוניות שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח שעשיתי לך את הבוקר,רק חזרתי מבילוי בשעה שכתבת את ההודעה אז לא הגבתי לך ישר.

בוא נתמקד בזה:

בינתיים אין סיבה לדאגה.

ה"בינתיים" זה רגעי,בדר"כ אני מקדים תרופה למכה. :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...