Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה מחרפן... התקשרתי כמה פעמים למוקד, אבל בגלל שזה אוטומטי, אין להם אפשרות לעשות כלום. :(

הגש תלונה במשטרה על מטרד רעש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי על זה, אבל אני מכיר את השוטרים פה בתחנה (עובד איתם).

לא יעשו כלום ועוד יסגרו את הקריאה בגלל שיש להם דברים יותר חשובים לעשות.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

שוטרים ש"יש להם דברים חשובים יותר לעשות" מאשר לשרת את האזרח ולעזור לו במטרדים בלתי-חוקיים כאלו ראויים לתואר "חזירים", לא "שוטרים".

התפתחה בארץ תרבות ה"עזובותך באמשלי", שאומרת שכמעט כל דבר שאינו בטחוני הוא "קטן", "פעוט" ו"יש דברים יותר חשובים בחיים".

להזכירכם, יש לנו את הזכות לחיים שקטים וזה כולל השתקת מטרדי רעש. גם ממקור דתי וגם ממקור הקריוקי של השכנים. כקיבוצניק ששמע לא מעט מהדברים הללו בביקוריו בערים, אני לא יכול לדמיין מישהו עובר אצלנו עם זיהום הרעש שלו יותר מפעם אחת ללא יציאה עם חבלה פיזית או תלונה במשטרה (ועוד אחת, ועוד אחת עד שיזיזו את התחת). זו חוצפה וכפיית העולם שלך על אחרים.

יש לי רגישות יתר (ויזואלית, שמיעתית וגם מגע) אז הנושא "קרוב לליבי". :-P

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הצלצול של רמקול השבת הוא פחות מחמש דקות. ורק פעם אחת בשבוע.

לעומת זאת, קריאות המואזין הם חמישה שה פעמים, וכל יום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה בשכונות שיש בהן יחסית הרבה דתיים אז אני לא מבין על מה התלונות. זה לא סתם, כנראה זה מועיל למישהו.

אלה שעוברים עם רכב זה מאד מעצבן. הם נוסעים לאט מאד ושומעים אותם יותר זמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/957/576.html

"אופטיקה הלפרין"-

מאבק בחילול השבת

"אני לא לוקח חלק במאבק הזה מפאת חוסר זמן, אבל אם היה לי את הזמן הייתי מהראשונים ומראשי החץ. לאבא שלי יש פרויקט שנקרא צופרי שבת שתרם עד היום ללמעלה 300 מוקדים, ש~20 דקות לפני כניסת השבת במקום הצפירה, זה מנגן שיר "לך דודי" כדי לקבל את השבת בשמחה ובצהלה. לתת חצי דקה בשבוע של נחמדות ולא צפירה אלא רוגע".

משום מה הנחמדות הזו מוגשת ברעש איום ונורא.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/085/737.html

תושבים חילוניים בכפר סבא החליטו לצאת לקרב כנגד מערכת הכריזה החדשה המודיעה על כניסת השבת בעזרת מוזיקה יהודית. מדובר ביוזמה שנולדה לפני כשלוש שנים על ידי הרב רפאל הלפרין, מבעלי רשת "אופטיקה הלפרין"

כן, גם לדעתי איראן כבר כאן.

למרות שאולי לא יעזור, מציע להחרים את "אופטיקה הלפרין"

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

אם כבר נפתח דיון על זה,כנראה שלא אצטרך לפתוח דיון חדש אלא "להתלבש" על הדיון הזה.

בשכונה שאני גר,שהיא חילונית לגמרי יש מרכז מסחרי קטן עם כמה חנויות בגדים,ספר,שתי קופות חולים ומתחם אוכל. באזור של החנויות הייתה חנות חיות נחמדה, שלצערי הרב נסגרה(זה במרחק קצר מהבית שלי והייתי קונה שם אוכל לציפורים)אז כדי לשווק את ה"משרד וחצי" הדביקו על החלונות מעין שלטי ווניל המודיעים שהמשרד להשכרה וטלפון למשרד שאחראי על זה. זה ככה כבר חודשיים ויש נהירה די גדולה של תלמידים, חרדים למקום ויש חשד שמדובר בכולל. הם נכנסים מאחור (באזור של כניסת ספקים) וככה בלי חשד כבר זמן מה. אני לא היחיד ששם לב לתופעה,עוד שכנים ודיירים שמו לב לזה. עכשיו האם יש לזה פתרון? הרי זאת שכונה חילונית לגמרי עם אחוז מצומק של דתיים(בכל זאת צריך איזון) מה עושים כדי להפסיק את התופעה המזעזעת הזאת!?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם פורצים לחנות להשכרה כדי ללמוד בה? אם כן, זה דפוק, מגוחך, אבל רחוק מלהיות מזעזע.

אם הם שוכרים את החנות כדי ללמוד בה, למי אכפת?

פורסם

מעניין מאוד לראות שקולות של מואזין או פעמונים של כנסיה נשמע לאנשים די "אקזוטי ויפה".

לעומת זאת מוזיקה שנשמעת כמה דקות ונערכת כולה פעם בשבוע הופכת למטרד.

אני אף פעם לא שמעתי על איזה עיר ערבית שהתלוננו על המסגד או עיר שיש בה קהל של נוצרים שהתלוננו על הכנסייה, דוקא בבתי כנסת בארץ אין פעמונים ורמקולים.

אז עושים משהו קטן דתי וכבר אנשים נכנסים לכוננות כאילו מחר ישרפו להם את הבית אם הם יחללו שבת.

מדהים עד כמה אנשים יש להם אובססיה שייעלם פה כל דבר קטן שקשור לדת היהודית, ממש דת-פוביה במיטבה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מעניין מאוד לראות שקולות של מואזין או פעמונים של כנסיה נשמע לאנשים די "אקזוטי ויפה".

לעומת זאת מוזיקה שנשמעת כמה דקות ונערכת כולה פעם בשבוע הופכת למטרד.

אני אף פעם לא שמעתי על איזה עיר ערבית שהתלוננו על המסגד או עיר שיש בה קהל של נוצרים שהתלוננו על הכנסייה, דוקא בבתי כנסת בארץ אין פעמונים ורמקולים.

אז עושים משהו קטן דתי וכבר אנשים נכנסים לכוננות כאילו מחר ישרפו להם את הבית אם הם יחללו שבת.

מדהים עד כמה אנשים יש להם אובססיה שייעלם פה כל דבר קטן שקשור לדת היהודית, ממש דת-פוביה במיטבה.

סוף סוף מישהו מדבר פה בהיגיון.

לדעתי עוד מעט יתחילו להפריד גם את החילוניים לחילוניים מתונים וחילוניים קיצוניים. כאלה שרק שומעים את המילים דת יהודית הם נדלקים.

פורסם

מה הקשר בין כפיה דתית לכריזה? אצלנו בעיר כל שישי יש רכב של נחמנים שעובר ומכריז מתי כניסת שבת. ביג דיל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הם פורצים לחנות להשכרה כדי ללמוד בה? אם כן, זה דפוק, מגוחך, אבל רחוק מלהיות מזעזע.

אם הם שוכרים את החנות כדי ללמוד בה, למי אכפת?

הם שוכרים את החנות כדי ללמוד בה. למי אכפת? זה עוד יהיה מוקד עלייה לרגל..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לפותח השרשור אני חושב שאתה מגזים זה כולה דקה שתיים,כמו שאמרו מעלי אם כבר רעש אז הקריוקי זה סבבה ונחמד אבל למה החוק עד 11 ולא עד 9-10?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הם שוכרים את החנות כדי ללמוד בה. למי אכפת? זה עוד יהיה מוקד עלייה לרגל..

הם מרעישים בשעות לא שגרתיות או גורמים לנזק כלשהו? מציקים לאנשים שעוברים שם ברחוב?

כי אם לא, אני באמת לא מבין מה זה מפריע לך.

• תוכן חדש...