Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MINI Coopers בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש ניסיון או ידע בקניית רכבים בארה"ב.

אני צריך לבחור בין:

1. MINI Cooper S 2007 ב-12,775$ (לפני מיסים) + שנתיים אחריות במפר-2-במפר ב2,183$. היא עברה 42K מיילים.
  2. MINI Cooper S 2006 ב- 14,959$ (לפני מיסים) CERTIFIED. היא עברה 29K מיילים.

מה תמליצו?

פורסם

הדור השלישי נחשב אמין ומוצלח יותר מההדור שלפניו (2001-06), בעיקר במנוע עצמו.

אני חושב שזו סיבה מספיק טובה להעדיף את הדור החדש יותר, קרי - אופציה 1

פורסם
פה ב-20K יותר

מה זה "פה"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

62 אלף מייל זה כמעט 100 אלף ק''מ.., כלומר הרכב בן 5 וביצע ממוצע של 20 אלף ק''מ בשנה, לא מעט אך עדיין ממוצע סביר ,במידה והרכב טופל כראוי ולא נחסך עליו או שעשו בו קומבינות אני לא חושב שיש סיבה להתרחק.

אולי אני טועה אך אני הייתי מעדיף לעלות בשנתון כמה שאפשר.

רכב שנסע מעט מדי איננו חף מתקלות ועלול להיות מוזנח או בעל כמויות פיח גדולות במנוע עקב שימוש עירוני אינטנסיבי, בכלל צינורות עלולים להתייבש ולהסדק\להתפוצץ...

גם ה2007 נשמעת כמו אופציה טובה.

פורסם

בדיוק, חסכת לי כתיבה מעצבנת בטלפון.

אני לא מתרגש מהמיילים , בארה"ב המיני מגיעה לרוב עם חבילת התחזוקה של ב.מ.וו ככה שהרכב צריך להיות מטופל, הכי פשוט זה לבקש carfax.

האם אתה רוכש במזומן? האם מדובר בעסקת מימון?

באיזו מדינה אתה נמצא?

אשמח לעזור בכייף, לכן רשמתי את הטלפון שלי, גם ככה אני תקוע בפקקים היום :-) בהצלחה

haters will hate

פורסם

יש בעיה ידועה עם השרשרת והמותחן טיימינג, כדאי לבדוק אם זה טופל במוסך או לא.

תבדוק CARFAX, תבדוק שהTITLE נקי (REBUILD TITLE אומר שהרכב הוכרז כטוטל לוס והוחזר לכביש), תבקש הסטוריית טיפולים מהמוסך (אל תסתמך רק על הCARFAX), טיפול צריך להיות כל 3,000-5,000 מייל.

אגב, בתקציב הזה אתה יכול לקנות RX-8 SERIES 2 (משנת 2009). לטעמי עדיפה בהרבה על המיני, במיוחד בגרסת הR3. היא מגיעה עם גיר ידני, הנעה אחורית ו232 כ"ס ממנוע רוטרי ו212 כ"ס מגיר אוטומט 6 הילוכים.

בהצלחה

פורסם (נערך)

זה הלינק ל-CARFAX של הרכב http://www.carfax.com/VehicleHistory/p/Report.cfx?vin=WMWMF73549TW83331&partner=COO_0

אשמח אם מישהו יסתכל. נראה כנקי. חוץ משמ-16,000 עד 62,000 לא היו טיפולים? אני רואה את זה נכון?

אז הנה 2 רכבים:

1 - 2009 - http://goo.gl/f8as7j

2 - 2011 - http://goo.gl/U0vmcV

ב-2011 יש פחות פיצ'רים אבל יותר חדש. מה אתם ממליצים?

עריכה אחרונה על ידי theateist
פורסם
יש בעיה ידועה עם השרשרת והמותחן טיימינג, כדאי לבדוק אם זה טופל במוסך או לא.

זה אמור להיות המנוע שיש לי ב- C4 טורבו. ראה הסבר על הטיימינג כאן:

למרות טענות על תיקון התקלה שנתגלתה בשנים 2007-2009, גם רכבים ב- 2010 עדיין סבלו מהתקלה במותחן, וגם משרשרת שמתארכת מהר יחסית. אפשר ממש לשמוע את הקרקוש של השרשרת ברכבים בהם לא הותקן קיט תקין. הרכב גם נשמע עצבני בעמידה בסרק, והטורים לא יציבים. למיטב ידיעתי, רק ב- 2011 יצא קיט תקין, אותו התקינו לי לפני חודשיים בערך. הרעש נעלם והרכב נשמע טוב יותר ממה שהיה כשקניתי אותו.

אז כדאי שתיעזר במי שמכיר את הצליל של המנוע התקין, שיקשיב ויחסוך לך המון כסף ועגמת נפש אם הטיימינג מרעיש.

• תוכן חדש...