Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פולקסווגן פולו שנת2010 עם צמיגי מישלין שקיבלי החברה במעמד הרכישה.

כיום כאשר עברתי 85K קילומטר, אני צריך להחליף את הצמיגים הקדמיים..(לגבי האחוריים אצטרך להחליף גם בקרוב. אבל אני יכול להחזיק עוד כמה קילומטרים)

השאלה שלי היא על אלו צמיגים אתם ממליצים לי להחליף מכל המותגים שקיימים בארץ, באיכות מעולה ומחיר נורמלי.

עד סכום של 250 ₪ לצמיג איזו חברה הייתם ממליצים?

תודה על העזרה!!!

פורסם

ציין בבקשה מה המידה המותקנת ברכבך כיום ?

ממליץ לך בתור התרשמות ראשונית (מה אתה יכול לרכוש ובאיזה סכום, פחות או יותר), להכנס לאתרים של "טייר דיל" או "טייר קלאב".

כ"כ - ציין אם ישנן דרישות מיוחדות (אם בכלל) מהצמיגים (מעדיף אחיזה ע"פ נוחות למשל).

alfa 156 2.5.

פורסם

האם מידת הצמיגים היא 175/70R14 או 185/60R15? מידות הצמיגים הם לינקים לעמודים הרלוונטיים באתר טייר קלאב, אתה יכול להיכנס, לראות מחירים ולהשוות בין צמיגים בהתאם לסגנון הנהיגה שלך.

פורסם

250 ש"ח - לדעתי מעט, במחיר זה תוכל להשיג כנראה צמיגים סיניים שאיכותן ירודה.

נסה למתוח קצת את התקציב לכיוון 320-350 לצמיג, ההפרש בבטיחות ובאיכות הוא קריטי!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

175/70R14 אל הם המידות של הצמיגים שלי.

אני מוכן להגדיל את התקציב עד 350 לצמיג אבל זה נראה לי יקר מאוד.

אשמח להמלצות של מותגים שידועים באיכות שלהם ובבטיחות שלהם, לא הייתי רוצה לפשוט רגל בגלל צמיגים :)

יש ל כרגע משלין מהסוכנות שמקבלים אותם עם הקניה, לכן יש לי העדפה לצמיגים מדגם מישלין

אם לא אשמח להצעות לצמיגים מקבילים באיכות ובמחיר.

תודה.

פורסם

מישלין אילו צמיגים טובים (בדר"כ) אם כי יקרים מהממוצע (בהנתן מידה מסויימת). איני חושב שצריך להנעל דווקא עליהם.

יחד עם זאת, לא הייתי רוכש צמיגים סיניים. לא נעשה הכללות - אבל הם ירודים ברוב הפרמטרים (למעט המחיר) מכל צמיג של יצרן ידוע ומוכר וגם מכוון שצמיגים הם הקשר הישיר שלך עם הכביש (שזו הסיבה העיקרית למה לא סיני...).

alfa 156 2.5.

פורסם
מישלין אילו צמיגים טובים (בדר"כ) אם כי יקרים מהממוצע (בהנתן מידה מסויימת). איני חושב שצריך להנעל דווקא עליהם.

יחד עם זאת, לא הייתי רוכש צמיגים סיניים. לא נעשה הכללות - אבל הם ירודים ברוב הפרמטרים (למעט המחיר) מכל צמיג של יצרן ידוע ומוכר וגם מכוון שצמיגים הם הקשר הישיר שלך עם הכביש (שזו הסיבה העיקרית למה לא סיני...).

אז על אילו דגמים אתה ממליץ עם לא על מישלין?

פורסם

ע"פ אתר Tires4u הצמיגים שהייתי שוקל (בסדר רנדומלי):

הנקוק K415, הנקוק K715+, קלבר Dynaxer HP3, יוקוהמה A Drive, גודייר Efficient Grip, קונטיננטל EcoContact 5.

בדוק זמינות של הצמיגים ותאריכי ייצור. כמו כן יש לוודא כי קוד העומס והמהירות שווים או גבוהים מאלו שמצויינים ברשיון.

המלצתי היא, שאם בכוונתך להחליף רק זוג צמיגים כעת, להתקין את החדשים על הציר האחורי ולהעביר את הקיימים קדימה.

פורסם
ע"פ אתר Tires4u הצמיגים שהייתי שוקל (בסדר רנדומלי):

הנקוק K415, הנקוק K715+, קלבר Dynaxer HP3, יוקוהמה A Drive, גודייר Efficient Grip, קונטיננטל EcoContact 5.

בדוק זמינות של הצמיגים ותאריכי ייצור. כמו כן יש לוודא כי קוד העומס והמהירות שווים או גבוהים מאלו שמצויינים ברשיון.

המלצתי היא, שאם בכוונתך להחליף רק זוג צמיגים כעת, להתקין את החדשים על הציר האחורי ולהעביר את הקיימים קדימה.

איך אני בודק את קוד העומה והמהירות אם הם שווים? כאילו איך אני בודק את זה ומה זה אומר.. ?

תודה.

פורסם

ראה כאן, בהמשך העמוד: http://tires4u.co.il/page26741/

הצמיגים אשר תרכוש מחוייבים בחוק להיות שווי ערך או גבוהים יותר מאלו המצויינים ברשיון הרכב.

בתמונה המצורפת ניתן לראות את מידת הצמיג והקודים המדוברים (במקרה של התמונה 91H).

LicenceExample.png

• תוכן חדש...