Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרש של 74 נקודות מבמוו I3 ו90 נקודות מהטסלה מודל S, והיותר מעניין זה ההפרש של 137 נקודות מהמרצדס Sקלאס , מעניין מה ישבה כל כך בכדי לקבל כל כך ציון גבוהה , כבעלים של ה308 מהדורהקודם או הנוכחי אני מאוד מופתע :

http://www.euronews.com/2014/03/03/peugeot-308-voted-2014-car-of-the-year/

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם (נערך)

יש להבין כי לא מדובר במבחן השוואתי בין כלי הרכב. אף אחד לא מתיימר לטעון כי הפיז'ו רכב יותר טוב ממרצדס או הטסלה. השופטים הם 58 כתבי רכב בכירים מ - 22 מדינות באירופה. הם מתיימרים לבחור רכב שהיה החשוב/מעניין/משפיע/איכותי מכל השאר . ברור שיש גם שיקולים פוליטיים/פטריוטיים בבחירה. יש שנים ששמים יותר דגש על חדשנות / איכות סביבה / מקוריות ויש שנים ששמים יותר דגש על שימושיות ורלבנטיות לצרכן האירופאי הממוצע.

מבחינה עמוקה שעשיתי באינטרנט לגבי מבחנים וחוות דעת על ה - 308 החדשה נראה שהפרס אינו סתמי. אמנם אין מדובר בפריצת דרך או חדשנות מדהימה אלא באבולוציה

מאוד מקיפה ואיכותית לדגם הישן. הרכב החדש משופר ברוב ההיבטים וכמעט מחוסר נקודות תורפה. אפילו הביקורת של אניני הרכב על האחיזה וההתנהגות של דגמי פיז'ו בעשור האחרון טופלה. פיז'ו הצליחו כנראה להנפיק חבילה של רכב שגם אוחז, גם מהנה וגם נוח .

הוסף לזה מנועים חזקים, מעודנים וידידותיים לסביבה ושיפור ניכר באיכות החומרים והגימור והרי חבילה מאוד אטרקטיבית.

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

פיגו השקיעו הרבה מאד כסף בפיתוח של ה308 החדשה,והוא הרכב החשוב להם ביותר [ביחד עם ה208],ורואים את זה,אם ההשקעה באיכות החומרים,טכנולוגיה,עיצוב,וכו.

הרכב מבוסס על פלטפורמה חדשה לחלוטין-EMP2,וכמובן שאין לרכב שום קשר לדגם הקודם,המוצלח שלעצמו.

פורסם

ואיך בדיוק מקדמת ה 308 את עולם הרכב ?

מה היא מחדשת ?

איזה טכנולוגיה חדשה היא מציעה ?

מהתחרות הזו, שמונהגת ע"י עיתונאים מלכחי פנכה אי אפשר לצפות הרבה, בייחוד אחרי בחירתן של יצירות מופת מוטוריות כמו רנו 9, פיאט בראבו ופיג'ו 307.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שום מכונית של ב.מ.וו לא היתה חדשנית או מהפכנית, מה שאמור להיות התנאי העיקרי לזכייה בתואר.

מרצדס זכתה בתואר פעם אחת - בשנת 74' נבחרה סדרה S למכונית השנה.

פורסם (נערך)
ואיך בדיוק מקדמת ה 308 את עולם הרכב ?

מה היא מחדשת ?

איזה טכנולוגיה חדשה היא מציעה ?

מהתחרות הזו, שמונהגת ע"י עיתונאים מלכחי פנכה אי אפשר לצפות הרבה, בייחוד אחרי בחירתן של יצירות מופת מוטוריות כמו רנו 9, פיאט בראבו ופיג'ו 307.

הם כנראה מקווים שהיא תהיה דומיננטית באירופה. לגבי האחרות - הבראבו היתה וואחד חידוש בעיצוב וקונספט. הרנו 9 באמת קצת סתמית, היתה לה אחות יפה יותר. 307? קשה לי לתרץ עבורם ;-)

אגב, אם יביאו לארץ 308 שתיסע, סוף סוף, אני אישית מאוד אשמח. אהבתי את - 309 ו- 205 שהיו לי.

עריכה: מבדיקה באתר האנגלי, עולה שיש באמת דגם שיודע לנסוע, אבל הוא ידני. נראה מה יביאו לארץ. והיא גם נראית טוב.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפיאט בראבו\בראבה זכתה בתואר מכונית השנה ב 96' בדיוק מאותה סיבה זכתה הפונטו שנה לפניה - מצבה של פיאט היה קטטוני בעליל (מזכיר לכם משהו ?), ועיתונאי אירופה היתגייסו להצלתה, ממש כך.

למעט עיצוב נאה לא היה בה כלום שהצדיק זכייה בתואר, וגם שהוצגה היתה מכונית בינונית למדי.

אם מכוניות כמו מאזדה MX5 או רנו טווינגו לא זכו בתואר, עבורי לפחות הוא חסר ערך.

שלא לדבר על מכוניות יפניות, שלמעט מקרים בודדים אין להם שום סיכוי לזכות בתואר, שמשנה לשנה מאבד עוד ועוד מערכו וחשיבותו.

פורסם

לדעתי מדובר על קונספט שמדבר על רכב ש"נעים" להיות בו. בבראבו היה מאוד מאוד נעים להיות. היא היתה יפה, צעירה, חדשנית בעיצובה. יודע מה? גם ה- 9 היתה משפחתית לא רעה בכלל לזמנה, מאוד נוחה, ובמנוע 1400 גם סבירה בתנועתה. לגבי ה- 307 אני עדיין לא יודע :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

"מכונית השנה באירופה" זה כמו פרס נובל לשלום - זנות ופוליטיקה. לנו במשפחה היתה 307 - מכונית נהדרת, שבתום תקופת אחראיות רק גלגל רזרבי נשאר מקורי - כל היתר הוחלף. כמו אחרי אימון כושר קשה בן-אדם פתאום מגלה שכואבים לא השרירים שהוא אפילו לא חשד על קיומם- גם ב 307 הלכו חלקים ומכלולים שנהג מצוי לא מדמיין שהם קיימים. על תהליך המכירה שלה אפשר לכתוב טרגדיה יוונית והגיבור הראשי, הדמות הטרגית באמת - הוא הקונה שלנו שרצה דווקה פג'ו כי חשב ש"זה תענוג שמוביל אותך". הוא רק לא ידע, לאן התענוג המפוקפק הזה יוביל אותו. למזלו הוא מהר מאוד עשה "טוטל לוס" שהיה סוג של המתת חסד. מה בדיוק בודקים כתבי רכב בכירים - ממש לא אכפת לי. ברגע שהם עשו בחירה - אני יודע שמהרכב הזה צריך להתרחק.

פורסם (נערך)
הפיאט בראבו\בראבה זכתה בתואר מכונית השנה ב 96' בדיוק מאותה סיבה זכתה הפונטו שנה לפניה - מצבה של פיאט היה קטטוני בעליל (מזכיר לכם משהו ?), ועיתונאי אירופה היתגייסו להצלתה, ממש כך.

למעט עיצוב נאה לא היה בה כלום שהצדיק זכייה בתואר, וגם שהוצגה היתה מכונית בינונית למדי.

אם מכוניות כמו מאזדה MX5 או רנו טווינגו לא זכו בתואר, עבורי לפחות הוא חסר ערך.

שלא לדבר על מכוניות יפניות, שלמעט מקרים בודדים אין להם שום סיכוי לזכות בתואר, שמשנה לשנה מאבד עוד ועוד מערכו וחשיבותו.

תיאוריית הקונספירציה היא באמת שטותית,עדיף להשאיר אותה במגירה.

רק להזכיר לך איזה רכב זכה בתואר בשנת 2000,טויוטה יאריס,אחד הרכבים הפחות טובים שיצא לי לנהוג,סתמי לחלוטין,ללא שום חידוש,ללא שום הישג.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

כל התואר הזה מונפץ.

גם הבראבו וגם הפונטו היו רכבים מחורבנים ואני מאמין שמי ששילם יותר קיבל את התואר המהולל הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

,גולף

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תיאוריית הקונספירציה היא באמת שטותית,עדיף להשאיר אותה במגירה.

רק להזכיר לך איזה רכב זכה בתואר בשנת 2000,טויוטה יאריס,אחד הרכבים הפחות טובים שיצא לי לנהוג,סתמי לחלוטין,ללא שום חידוש,ללא שום הישג.

לא שטותית כלל.

רק בשנת 93' זכתה לראשונה מכונית יפנית בתואר מכונית השנה, ותואר מכונית השנה ניתן לניסאן מיקרה כאות מחאה על ההיצע הדל של תעשיית הרכב האירופאית באותה שנה.

התואר ניתן ליאריס בשנת 2000 בעיקר על העיצוב הנאה, הן הפנימי והן החיצוני, ועל עצם התעוזה בהצגת מכונית שמכוונת ישירות מול מתחרותיה האירופאיות, ועוד בפלח שוק שנשלט מסורתית ע"י יצרנים אירופאיים.

אשמח אם מישהו יסביר מדוע שנה שעברה זכתה הגולף MK7 ולא הטויוטה GT86\סובארו BRZ.

פורסם
לא שטותית כלל.

רק בשנת 93' זכתה לראשונה מכונית יפנית בתואר מכונית השנה, ותואר מכונית השנה ניתן לניסאן מיקרה כאות מחאה על ההיצע הדל של תעשיית הרכב האירופאית באותה שנה.

התואר ניתן ליאריס בשנת 2000 בעיקר על העיצוב הנאה, הן הפנימי והן החיצוני, ועל עצם התעוזה בהצגת מכונית שמכוונת ישירות מול מתחרותיה האירופאיות, ועוד בפלח שוק שנשלט מסורתית ע"י יצרנים אירופאיים.

אשמח אם מישהו יסביר מדוע שנה שעברה זכתה הגולף MK7 ולא הטויוטה GT86\סובארו BRZ.

זה לא קשה להסביר: גולף זו מכונית חדשנית, עתידנית, עם עצוב פורץ דרך וגיר DSG הטוב ביקום! טויובארו זה רכב יפני עלוב, עם מנוע אטמוספרי (שאלוהים ישמור) וגיר רגיל. חוצמיזה, היא "זורקת זנב ויכולה להבהיל צרכן אירופאי סולידי...

• תוכן חדש...