Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון להורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לקבל המלצותיכם.

אני מחפש סמארטפון להוריי.

הדרישות מהמכשיר הן כדלקמן:

1. מסך לפחות 4 אינטש.

2.מצלמה+וידיאו.

3.תקציב עד 1000 שקל.

4.אפשרות להגדלת פונטים.

יש רעיונות?

תודה

אילן

סלע

פורסם

Galaxy s3 mini או אולי אפשר להשיג את הS2 במחיר הזה, שהוא כמובן עדיף בכל פרמטר על המיני. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5213&idPhone2=5033

לאימי יש כשנתיים את הGalaxy advance שהוא דומה עד זהה לS3 mini והיא מרוצה ממנו מאוד.

אך לאחרונה היא מתלוננת שכולם סביבה מסתובבים עם מכשירים בעלי צגים גדולים יותר.

פורסם (נערך)

במחירים האלה רק סיני טוב...

הS3 מיני וכו' עתיקים ולא שווים את הכסף.

חפש LENOVO S650. ZOPO ZP700 .

מסך 4 מניסיון קטן מידי ולא נוח להורים, לפחות 4.5 חובה לתצוגה גדולה עם פונטים גדולים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נכון במידה ורוצים לנצל את כל התקציב- העיקר לא המכשירים העלובים כמו S3 מיני וכו'.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למה הם עלובים? אני האמת גם מחפש מכשיר בסגנון לאמא שלי. הדרישות זה בסך הכל להוציא שיחות, לצלם ולשלוח ולקבל הודעות ותמונות. מה חסר ב-s3? אני הסתכלתי על זה ועל LG L7. מה אני מפספס?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אתה רציני? הS3 מיני עולה 1200 שקל!!

אתה יודע שאתה קונה מכשירים טובים יותר מגלאקסי 4 במחיר הזה???

עד 1000 שקל קונים רק בחו"ל- או מוטוG או סיניים.

במחירים הגבוהים מתחיל להיות רלוונטי ליקנות בארץ, אבל בחייאת לא ליזרוק כסף על מכשירים עתיקים כמו שציינת כי הם לא שווים יותר מ500 שקל וכל מכשיר סיני ב150$ שנות אור מהם..

פורסם

לא התעמקתי מאוד בסקירות ובתמחור. ראיתי שרוב הביקורות עליו היו חיוביות, והמחירים בארץ הם בין 800 ל1100, לפי זאפ. לא ראיתי מכשירים פשוטים, שנראו סבירים, בטווח המחירים הזה (אלא אם כן אני הולך למכשירים ישנים יותר, שאויל גם זו אופציה). אבל בגלל זה אני מצטרף לשאלה של סלע, ושואל - מה כדאי לקנות, ומה עדיף בשני המכשירים הסינים שהצעת (מעבר לזה שאולי יש להם מעבד יותר חזק - לא רלוונטי ככ לטלפון עם דרישות מאוד בסיסוית)? אני בטוח שבתור מישהו שלא עוקב אחרי התחום אני מפספס משהו, או לא מסתכל על הפרמטרים הנכונים, אז אשמח אם תוכל להסביר מה עדיף במכשירים הסיניים או כל מכשיר אחר שאתה יכול לקנות באזור ה1000 שח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

העניין הוא כזה שהמכשירים עד 1000 שקל בארץ כמו שציינת הם מכשירים עתיקים מבחינת החומרה ונותנים תמורים עלובה לשקל- לכן בתקציב הזה מזמינים רק מחו"ל ששם אתה קונה מכשירים חדשים ומתקדמים יותר מבחינת החומרה ועוד נישאר לך עודף.

המוטוG ביכלל מבטל לחלוטין את קטגוריית ה1000 ש"ח בארץ כמו הS3 מיני וכו' ולכן הוא המכשיר המועדף בתקציב הזה.

אבל אם לא חייבים מכשיר ב1200 שקל יש גם מכשירים סינים טובים בחצי מחיר לפני מס, או מכשירים מתקדמים יותר ברמה של S4 וכו' ב1200 ש"ח.

הS650 הינו מכשיר שרק יצא כעת והא ניראה כמו מכשיר טוב, וכמובן מסך OGS IPS ואיכות של לנובו בכ700 ש"ח כולל מיסים, שום מכשיר בארץ לא מיתקרב אליו גם בתקציב של 1200 ש"ח.

הZP700 גם מכשיר חמוד מאוד שיענה לכל הדרישות של פותח השירשור והוא עולה רק 138$(+מיסים בארץ), הוא זוכה לסקירות חיוביות גם בארץ.

הqHD למסך 4.7 מספיק הבחלט ועדיף בשביל הורים כי הגופנים ניראים גדולים יותר מאשר בFHD.

מכשיר מצויין נוסף למי שרוצה מסך 5" הינו:

http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html

מכשיר ברמה גבוה עם מצלמה של סוני IMX135 F2.0 ומסך LTPS HD, 2GB RAM וכו' ויוצא כ1000 ש"ח כולל מיסים- לא נופל מהS3 בשימוש.

תן את הדרישות שלך ואוכל לעזור לך בבחירת המכשיר.

פורסם

תודה לעונים.

אם אני עולה ל 1500 שקל, זה משפר את האפשרויות?

מעדיף לקנות בארץ.

שוב תודה.

אילן

סלע

פורסם

hwgeek

האם יצא לך להחזיק את הP780 של לנובו?

הטלפון אכן מיועד להורים,

אמנם מסך לא FULLHD והמעבד לא השיא

אבל סוללה של 4000mah עושה את ההבדל

פורסם (נערך)

לי לא יצא להחזיק ביד, אבל המכשיר אמור להיות איכותי מאוד.

ולפי ביקורות הסוללה שלו לא ניגמרת :-).

יש המון ביקורות ביוטוב, המחיר שלו בהזמנה מסי הוא כ230$ + 35.7% תוספת מס בארץ לכ המחיר שלו אטרקטיבי יחסית בארץ.

המסך עם כ300PPI הוא כמו רטינה כמעט- ומעל מעבר לעיניים של ההורים, והמעבד מניסיון מספיק עוצמתי לשימוש חלק של המכשיר- אפילו למישחקים כבדים יחסית- להבדיל מהרום המקורי של סמסונג שניתקע על מיפלצת כמו הסנפדראגון 600/800 :-).

בהתחלה חשבתי להמליץ לך עליו- אמא שלי לא ממש היתרגלה לרעיון שהסוללה של הסלולאר צריכה להיטען כל יום ושצריך לחשוב לא לבזבז יותר מידי-LOL.

ככה זה להורים שהיו רגילים לנוקיות ולסמסונגים של פעם שבקושי פעם בשבוע היו מטעינים.

המכשיר מיועד לאנשי עסקים והוא כולל גם אפליקציות רלוונטיות -והאיכות בהתאם.

הם אפילו השקיעו קצת בשיווק :-)

לאבא שלי גם קניתי מכשיר 5"- יותר נוח- לא חייבים משקפיים בשביל לחייג, וקל לו יותר עם האצבעות, מסכים קטנים נוחים לנשיאה אבל לא ממש נוחים להורים בשימוש ביגלל התצוגה הקטנה- במיוחד המיקלדת שמאוד לא נוחה להקלדה עם אותיות פיציות.

אם אתה קונה בגומובייל- קפוץ לשם ותבקש לשחק קצת עם המכשיר להיתרשם מהאיכות בנייה/המסך/המצלמה/ממשק בשביל שתוכל להחליט.

אשמח לישמוע את הביקרות שלך האם המכשיר עדיף מS3 מיני שעולה אותו המחיר :-).

Lenovo-P780-Kobe-Bryant-Press-Graphic.png

פורסם (נערך)

אכן עניין הסוללה חשוב,

אם כי אין שימוש של 3G כלל אצל ההורים אז אפשר לאמר שיספיק לשבוע++

והמחיר סובב סביב 210$

אבל עדיין רציתי חוות דעת מאחד שהתנסה.

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם (נערך)

להטעין פעם בשבוע עם סמארטפון "5 נישמע לי כמו חלום- הלוואי עוד יצרנים יחשבו לשים סוללות ענקיות כאלה כי מה איכפת לי שהמכשיר יהיה 9 מ"מ עובי בימקום 5.5 והעיקר שתהיה לי סוללה שתספיק כפול??

אבל לצערי האופנה זו סוללה פיצית ועובי מינימלי - מה שווה מכשיר הכי מתדקדם שיש שאם קצת קנטי קראש הוא מת באמצא היום?...

אתה מזמין מסין או קונה בארץ?

אם אתה קונה מסין: בדוק גם :

iOcean X7 HD

אפשרות לירכוש סוללה 3000 +מכסה תואם.

• תוכן חדש...