Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון להורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון היה להזמין מסין, אם כי כל מה שקורה במכס לא משמח במיוחד,

אבל נקח את ה780 שעולה בארץ אזור ה1300 כולל המס יוצא ב250 ש"ח יותר זול.

במידה ולא יהיה מס זה כמעט חצי המחיר.

ההתלבטות היא בין

ZOPO 780

RED RICE

P780

ZOPO 700

אל תאמת הרשימה לא נגמרת אפשר כך לזרוק דגמים עד מחר

פורסם

כן הסינים לא עושים לנו חיים קלים בנושא :-).

תצמצם את הרשימה ל:

RED RICE

P780

האוקיינוס HD החדש

לנובו S650

מה שתוהבו יותר מבחינת העיצוב/גודל/מחיר

הלנובו החדש S650 הוא qHD אבל זה לא אמור להפריע..

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מי שהזכיר את ה-Galaxy Advane S - יש כזה לאשתי (נרכש בחנות היבואן לפני כשנה) - מחזיק אצלה כיום עבודה (די אינטנסיבי - הרבה שיחות, הודעות ומיילים). מבחינת חומרה הוא דומה ל-S2 עם פחות זכרון.

לעצמי קניתי לאחרונה את ה-MotoG - השימוש שלי פחות אינטסיבי אם כי עני גולש יותר מאשתי, הסוללה מחזיקה כ-2-3 ימים בין טעינות. ממליץ עליו מאד, ודגם ה-16G עולה ב-buy2usa פחות מ-1200 ש"ח, עד הבית כולל מיסים.

לגבי חוסר השימוש ב-3G - אין טעם בסמארטפון בלי שימוש ב-3G. לבטל אותו רק ביציאה למילואים (לחסכון בסוללה) כמובן צריך לדאוג לחבילה סלולרית מתאימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המוטו G מBUY2USA באמת קורץ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מסתובב עם מכשיר חלופי LG L9 והוא מצויין, מסך ענק ועובד מאוד חלק. בזאפ מחירו 1150 ש"ח וחד משמעית הייתי קונה אותו בארץ במקום מכשיר סיני שייקח לו חודש להגיע (אם בכלל) ובלי אחריות ובלי ששיחקתי איתו לפני.

כל כך התלהבתי מיחס העלות תועלת שאני היום הולך לקנות לחמותי כזה במקום האייפון 3GS שיש לה כיום.

פורסם

במחיר הזה הוא עתיק ולא מישתלם ביכלל כי אתה מזמין את הMOTO G כולל מיסים בתוך כשבוע הביתה, מכשיר שעדיף מכל בחינה על הLG, במיוחד עם שידרוגי התוכנה.

אני שוב חוזר ואומר- לא שווה ליקנות כלום בארץ בתקציבים האלה- לא רק ביגלל המחיר אלא כי המכשירים במחירים הנ"ל בארץ מיושנים מאוד. או ששמזמינים סיני חמוד מחברה גדולה שלא נופלת בכלום מLG/סמסונג/ ושות' בקטגוריית מחיר של עד 1000 ש"ח כולל מיסים או שקונים את המוטו G, מעל הסכומים האלה כבר מתחיל ליהיות יותר סביר ליקנות בארץ את המכשירים של ה2000 שקל.

• תוכן חדש...