Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק גב למחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ס.

לא מזמן קנינו לזוגתי מחשב נייד חדש (lenovo y510p עם מסך 15.6 אינצ').

כרגע הניידות העיקרית שלו היא בין חדר השינה לחדרון העבודה שלה, מכיוון שאין לה תיק נורמלי לשאת בו את המחשב.

אני מחפש המלצות לתיק גב שיצלח למשימה ויגן על המחשב בצורה טובה.

תקציב כרגע לא ברור אבל אני יכול להקצות לעניין עד 400-500 ש"ח אם מדובר במוצר טוב באמת.

אשמח לשמוע בנושא,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

מאוד מרוצה מהתיק האמור:

http://www.alter.co.il/pd861_%D7%AA%D7%99%D7%A7-%D7%92%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-17-1270-Swiss-Gear.aspx

החנות גם ממש בסדר (לפחות במעמד הקניה, לא יודע מה קורה אח"כ).

אני מכניס לתוכו את התאום של הלנובו מבחינת הגודל (לא של לנובו, של ASUS אבל מימדים דומים) ויש עוד מקום לטאבלט ומלא דברים אחרים. אפשר תיק יותר קטן, אבל מה הטעם - גם ככה המחשב הזה שוקל טונה, לפחות שיהיה קל להוציא ולהכניס אותו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עוד אפשרות- תיקים שמשווקים ע"י קל-גב (Marco- Polo, outdoor).

תיקים מאוד איכותיים, ובזמן מימוש האחריות- לא שואלים שאלות- פשוט מתקנים ובזמן קצר. מנסיון של 2-3 פעמים (ככה זה כשהתיק שלך משמש למילואים מדי פעם, ואז נכנסים אליו דברים חדים שקורעים את המחיצות).

עוד אפשרות טובה- Swiss- Gear (משווקים ע"י אופיס דיפו), כמו שרועי המליץ.

מדי פעם ישנם מבצעים טובים על תיקים אלו באופיס דיפו. את שלי קניתי ב30% הנחה (250 ש"ח).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

סוויס גיר. קניתי אצל אלטר. יקר אבל בנוי כמו טנק

ומאפשר לסחוב דברים נוספים מלבד מחשב בקלות יחסית.

מדי פעם אני גם תוחב לתוכו שני מחשבים וקניות לשבת...

התיק עומד בזה בלי למצמץ אבל אחרי רבע שעה אני מתחיל ליילל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...