Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה רמקולים יש (לזה לא שמתי לב בנסיעת מבחן)?

כידוע לי יש 4 רמקולים בכל הגרסאות.

2 בדלתות מקדימה ו- 2 בדלתות מאחורה.

פורסם

יגאל תודה על הסיכום! ענית לי על הרבה שאלות.

בע"ה אני מקבל את ה-I10 פרימיום אוטומט השחורה שלי אחרי פסח.

התקשרתי אתמול ונאמר לי שב-3\30 נכנסה אונייה של ידניות ועוד איזה דגם שהכניסו רק כדי למכור כמה שיותר ב-55,000 ש"ח (5,000 ש"ח פחות) דגם חלופי בלי אבזור בלי חלונות חשמל בלי כלום - רכב ידני נטו! בגלל שהיו הרבה הזמנות שאלו את הלקוחות הלחוצים אם הם רוצים את הרכב הזה בפחות כסף והכניסו אונייה עם הרבה רכבים מהדגם הזה.

היום - 4\7 - נכנסה אונייה של 1250 סמ"ק

ב-4\23 - אמורה להיכנס אונייה של 1000 סמ"ק (ובה כנראה הרכב שלי...)

*לכל מי שעדיין לא הזמין - יש מצב שהמחיר של כל הדגמים עולה אחרי פסח אז רוצו להזמין מי שעדיין מתלבט.

הנתונים ממקור מהימן ביונדאי סניף עפולה.

פורסם

הבנתי שהדגם הלא מאובזר של הידנית שהגיע עולה 57500 ( 2500 פחות מהידני המאובזר ) , הוא בלי טסוט בכלל,אין מראות חשמליות,ורק 2 חלונות חשמל מקדימה.

והמחיר עולה עוד שבוע ב 1000 ש"ח סך הכל

פורסם (נערך)

**** אין לפרסם לינקים בלבד ללא תוכן משמעותי לדיון בגוף ההודעה****

עריכה אחרונה על ידי LD777
פורסם

להפתעתי, מחיר ליסינג תפעולי של גרסת 1.2 אוט' הוא הרבה יותר גבוה ממצופה, גם לעומת פיקנטו (הפרש של 400 ש"ח), בגלל ש-I10 לא נחשב "חסכוני בדלק" בקטגוריה שלו. פיקנטו ממש לא מושך אותי. מקווה שיהיו עוד חידושים בקטגוריה זו השנה...

• תוכן חדש...