Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מצוין!

אם תוכל לפרט עוד קצת על חוויית הנהיגה ברכב (נוחות נסיעה, זריזות, מזגן, מערכת סטריאו, איכות החומרים, מדד רעשים בעת נסיעה של המנוע/רוחות וכד׳), זה יהיה מצוין.

תודה מראש

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע אם יצא לך להזדקק לזה, אבל איך מערכת ה hill holder מתפקדת מההתנסות שלך?

באחת הביקורות שקראתי על הרכב רשמו שהיא קצת מפשלת.

פורסם (נערך)

החלטתי להקשיב לחברי הפורום ולכן ארשום סיכום מפורט רק אחרי שאסע חודש על הרכב, נראה לי נכון יותר להביע דעה לאחר זמן מה ולא תחת השפעת "ההתלהבות של ההתחלה".

עריכה אחרונה על ידי Igal99
פורסם

אתמול הייתי עם אשתי בסוכנות יונדאי בב"ש ורציתי להזמין את i10 החדשה בגירסה 1.25 ו... לא ניתן אפילו לפתוח את ההזמנה כי אין להם במלאי!!!

נאמר לי שאולי תוך חודש ניתן יהיה להזמין את הרכב :cry:

פורסם

ההמתנה כרגע לגירסאות ה1.0 ליטר אוטומט וידני בערך כ 3 חודשים וגם ללא מבחר צבעים כרגע,הכול פשוט נמכר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ההמתנה כרגע לגירסאות ה1.0 ליטר אוטומט וידני בערך כ 3 חודשים וגם ללא מבחר צבעים כרגע,הכול פשוט נמכר.

אני הזמנתי לפני חודש 1.0 ידני והצפי להגעה הוא יוני-יולי. אני יודע שיש גם כאלה שקיבלו יולי-אוגוסט שהזמינו שבוע אחרי. פשוט מטורף, אבל בשביל דברים טובים לפעמים שווה לחכות.

פורסם

זה בדיוק כמו שהיה עם הפיקנטו למי שזוכר..

פורסם (נערך)

אני אומר מזל שעשיתי את ההזמנה ב-14\2\20 והובטח לי מרץ אפריל..

עפ"י דיווחים שקיבלתי ממקור חיצוני-האונייה הבאה צריכה להיכנס ביום ראשון-3\30 ואיתה יונדאי I10 ידניות ואוטומטיות,

אעדכן אתכם אם שלי תהיה ביניהם ;)

שבת שלום חברים

עריכה אחרונה על ידי LD777
פורסם
אתמול הייתי עם אשתי בסוכנות יונדאי בב"ש ורציתי להזמין את i10 החדשה בגירסה 1.25 ו... לא ניתן אפילו לפתוח את ההזמנה כי אין להם במלאי!!!

נאמר לי שאולי תוך חודש ניתן יהיה להזמין את הרכב :cry:

אתמול התקשרו אלי מיונדאי והודיעו לי שניתן להזמין את i10 החדשה.

הזמנתי עבור אשתי את הדגם 1.25 בצבע לבן.

מועד המסירה הצפוי - יוני/יולי.

• תוכן חדש...