Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הייתי דואג,ליונדאי יש שרידות טובה מאוד,היום כבר לא מייצרים כמו פעם,רכב יפני ביפן וגרמני בגרמניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש! נראה רכב ממש יפה. אני גם שמתי את עיני על אחת כזאת ידנית, ואחכה בציפייה לרשמים שלך. אגב - המחיר של ה- 59,900 ש"ח, אני מניח שזה כולל מע"מ, נכון (ועל זה רק צריך להוסיף 1,118 ₪ אגרה)? אגב 2 - נראה שיש להם טעות באתר, כשרשמו שהרכב מגיע ללא מזגן.....

פורסם (נערך)

אתר של יונדאי זה נושא נפרד. עד אכשיו אין שם פרטים מלאים על האוטו, כגון אופציות גימור, צבע, תמונות הרכב מכל הצדדים, וכו'. צריך לגלוש לאתרים זרים כדי לקבל מידע הזה. ממש ביזיון. תמיד אצלנו הכל בפיגור. :-(

עריכה אחרונה על ידי kamradkin
פורסם

אני קניתי הכל ב60 כולל אגרה , מרימי שמשות ועלוקה , עשו לי הנחה על קנייה במקום .

כמובן שהאוטו מגיע עם מזגן, בסוף שבוע ארשום סיכום ראשון אחרי נסיעה של שבוע וחצי .

מישהו יכול לתת עוד פרטים על הרצת מנוע ?

פורסם

תבדוק בספר רכב,יש רכבים שלא צריך,אני מציע לא לעשות סקירה אחרי שבוע,אלא לאחר חודש חודשיים,תרגיש טוב יותר את הרכב,תשים לב לדברים גם פחות טובים,תדע גם צריכת דלק מדויקת יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מסוגל לחכות יותר לרכב, מכרתי את ה-I10 2012 ידנית שלי לפני חודש בדיוק - 44,000 ש"ח-מתחת למחירון אני יודע אבל אין שוק לרכב הזה והייתי חייב לרדת מ-48 אחרי שהוא היה חודש בכל אתר פרסום אפשרי.

בקיצור "לקחו לי את הרגליים" ולא פשוט בלי רכב (חח הפכתי את הפורום הזה לפורום תמיכה לנפגעי "מוכרי מכוניות והמתנה בייאוש רב לרכב חדש...")

מקווה שיגיע ב-3\30..

מאוכזב מאוד מזמני ההמתנה לרכב, התקשרתי לכלמוביל והובטח לי מרץ אפריל, מקווה שהרכב שלי באונייה הראשונה, אם לא אז ממש חבל ועוד יותר חבל שיונדאי לא מסוגלים לעמוד בעומס הזמנות ואלה שהזמינו שבוע אחריי כנראה שיקבלו ביוני-יולי, פשוט ביזיון! כאילו הזמנתי מרצדס ביבוא אישי באונייה אישית.. כולה יונדאי שמיוצרת בטורקיה! כן אני יודע, אלה הטורקים שבטח עושים את כל הבלאגן..

אם מישהו הזמין בפברואר וקיבל כבר את הרכב אני אשמח לדעת. (אוטו' דגם אינסייט)

תודה.

פורסם

וואי, צבע נהדר! היא נראת ממש בובה.

מאוד אהבתי את האבזור הנדיב שלה ...

מאחל לך שתסע בדרכים טובות .. מחכה כבר לחוות הדעת שלך עליה

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
מאוכזב מאוד מזמני ההמתנה לרכב, התקשרתי לכלמוביל והובטח לי מרץ אפריל, מקווה שהרכב שלי באונייה הראשונה, אם לא אז ממש חבל ועוד יותר חבל שיונדאי לא מסוגלים לעמוד בעומס הזמנות ואלה שהזמינו שבוע אחריי כנראה שיקבלו ביוני-יולי, פשוט ביזיון! כאילו הזמנתי מרצדס ביבוא אישי באונייה אישית..

תגיד תודה שאין זמני המתנה כמו של הפיקנטו בהתחלה (9+ חודשים)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נכון,לעומת הפיקנטו המתנה של 3 חודש לא משהו רציני,וזה ממש לא קשור לטורקיה או שזאת לא מרצדס,כמו כול מוצר שיש לו ביקוש גדול והוא חדש לוקח זמן לספק אותו לכולם,תירגע ותמתין בכיף.

פורסם

בדיקת צריכת דלק ראשונה , נסיעה של 605 ק"מ ומילויי של 36 ליטר 16.7 קמ לליטר בערך , הנסיעות שלי לרוב הן נמל ת"א-נתניה ונסיעות קצרות בתוך העיר והייתה גם נסיעה אחת גם לאזור י-ם .

• תוכן חדש...