Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה בצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי צריך בדחיפות להחליף שני צמיגים קידמיים בפונטו HGT

הצמיגים המקוריים היו MICHELLIN PILOT עקב תאונה בעבר החליפו את הצמיג לסתם צמיג מאפן ולפניי כמה ימים התפוצץ לו הצמיג השני של המישלין.

השאלה היא כזאת :

יש לו מחיר ממש טוב על זוג יוקוהומה A539 185/55/15 ועל המישלין אין לו מחיר טוב (הם יעלו לו כפול)

השאלה היא האם זה ישנה כל כך אם יהיו מאחור זוג של מישלין פיילוט ומקדימה יוקוהומה

או שעדיף וזה חשוב לשים רביעייה של אותם הצמיגים??

נ.ב: אני אישית החלפתי שלשום רביעייה של יוקוהומה A593 בראלי שלי והם ממש מצוינים.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אין בעיה שהזוג הקדמי יהיה מיצרן שונה מאשר הזוג האחורי.

מה שחשוב זה שכל זוג יהיה זהה, ושלחץ האוויר והאיזון יהיו תקינים.

מישהו (נדמה לי שי) כתב כאן שהמלאי הנוכחי של יוקו' A539 זה צמיגים ישנים, ושעוד מעט מגיע משלוח חדש, אז כדאי לבדוק את תאריך הייצור של הצמיג לפני הרכישה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ה-A539 צמיג מצויין והמחיר שלו טוב.

אכן, כדאי לבדוק לפני הקנייה את התאריך, כיוון שיש בארץ הרבה מלאי ישן (אל תקח צמיג שגילו גבוה משנה).

יש לקחת בחשבון שאין בארץ מלאי קבוע, ועלול להווצר מצב שבו תזדקק לצמיג בודד (בעקבות פנצ'ר, למשל) ותאלץ להמתין לו חודש.

עוד הערה: את הצמיגים החדשים יש לשים מאחור, לא מלפנים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...