Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה עבודה סופר מקצועית, עדיף לשלם 350 שקל על תיקון בלי שינוי צבע מאשר 400+ על צביעת החלק מחדש ואז יש ירידת ערך ושינוי קל בגוון הצבע.

גם אני לא אהבתי את המדבקות, אם כבר מדבקות אז אחת שתים בטעם, ולא 10 מדבקות,

פורסם
רכב יפיפה, רק האם עיני ראו נכון ויש לך מגיני בוץ?

לדעתי מכער מאוד את האוטו.

חח אני חושב כמוך, בהתחלה שקיבלתי את ההונדה שלי שמתי לב שאין לה מגני בוץ, ובכל הונדה שניה ראיתי שכן יש מגני בוץ.

לאחר שראיתי על מספר הונדות מגני בוץ זה התחיל להראות לי דיי מכוער, אמרתי לעצמי בעצם מה אני צריך את הגומי האפור שחור הזה שמתמלא באבק שם מאחורה, באמת עדיף כבר בלי זה.

פורסם

אוקיי מי שיודע הזמנתי מVIX מטלית מיקרופייבר ובגלל שלא היה במלאי התקשרו להודיע לי,

במקום זה ביקשתי על הדרך דבר שכבר רציתי וזה נוזל לצמיג שיראה מבריק לאורך זמן שישמור עליו , הוא אמר שאני אסמוך עליו ושהוא ישלח לי משהו מומלץ עם "פיצוי" על זה שהזמנתי משהו שלא היה קיים במלאי בכלל.

אשמח שתסבירו לי מה קיבלתי בשתי בקבוקים "פיצוי" ואם החומר של הצמיג טוב.

ויש לי גם פלסטלינה שהזמנתי מזמן אשמח לקבל חוות דעת גם עליה.

תמונות מצורפות :

IMG_1855.jpg

IMG_1857.jpg

IMG_1859.jpg

IMG_1860.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הבקבוק הלבן הוא מחדש לפלסטיקים וגומיות והא נהדר לצמיגים והבקבוק הכתום הוא v7 משמ כקוויק דיטיילר לאחר השטיפה נותן ברק יפה ויש כאלה שאומרים שהוא אוטם אבל הוא רחוק שנות אור מלהיות אוטם ויש לו ריח יפה

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
הבקבוק הלבן הוא מחדש לפלסטיקים וגומיות והא נהדר לצמיגים והבקבוק הכתום הוא v7 משמ כקוויק דיטיילר לאחר השטיפה נותן ברק יפה ויש כאלה שאומרים שהוא אוטם אבל הוא רחוק שנות אור מלהיות אוטם ויש לו ריח יפה

אפשר הסבר קטן איך לעבוד איתם,בעיקר עם הכתום?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

סליחה שלא פירגנתי , האוטו פשוט מהמם , הv7 ( הכתום ) מרססים על מטלית מיקרופייבר נקיה שפריץ או שניים לא יותר ומורחים על הפאנל ומנגבים את השאריות , silk shine ( הלבן ) בעיקר מה שנוח לך או עם מיקרופייבר או עם פד ספוג , בעיקר אפשר להשתמש בפנים עם מיקרופייבר ובחוץ עם פד ספוג כך מבחינתי זה יתר קל לעבודה , בהצלחה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אוטו ממש יפה! :-P

לדעתי אל תצבע את הידיות..

אם אתה רוצה משהו מעניין אולי זה יעניין אותך:

1379611_457539377698055_114344088_n.jpg

תסתכל בקישור שבחתימה שלי בנוסף.

ואפשר קישור למקום שתיקנת בו את המכה? יש לי מכה דומה בדלת שאני מעוניין לתקן

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...