Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני רוכש נעליים, ארנק או כל דבר בסגנון אני קצת מתבעס מחדש. אם אתה רוצה משהו איכותי - זה חייב להיות מעור אמיתי, אז אני רוכש את העור האמיתי וכאמור קצת מתבעס, כי באמת הייתי מעדיף שלא, ואני אפילו מוכן לשלם טיפה יותר.

הבעיה - טרם מצאתי משהו כזה. איך עדין לא מצאו דמוי עור איכותי לפחות באותה מידה? או שמצאו, אבל משום מה היצרנים לא משתמשים בזה?

או שמשתמשים בזה אבל אני פשוט לא מודע?

פורסם

או שזה קיים, אבל המחיר למוצר סינטטי יותר גבוה מהטבעי, ופשוט לא משתלם לייצר אותו כי פוטנציאל המכירות שלו יהיה נמוך מאוד.

מתחדשת*

פורסם

אתה חייב דווקא מוצרים שהם עור/דמוי עור?

עד כמה שאני יודע, יש לחומרים האלה תחליפים מבדים מסוגים אחרים (כותנה/פוליאסטר/לייקרה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נעליים מכותנה / פוליאסטר / לייקרה?

הכוונה היא לחומר עם מראה ותכונות של עור, רק בלי הסיפור של החיה שלבשה את העור לפני כן.

פורסם

האמת אני לא יודע מה הסיפור עם העור, כל עוד מדובר במוצרי עור שמקורם בבקר אני לא רואה סיבה למה לא ליקנות- זה לא ששחטו את הפרה רק בשביל הנעליים- גם ככה שוחטים אותם למאכל ואת העור שולחים לתעשייה, לדעתי זה עדיף שיהיה שימוש לכל דבר מאשר ליזרוק אותם סתם לפח.

אבל זה סיפור אחר לגמרי שמדובר בחיות אקזוטיות שאותם צדים רק בשביל הפרוות וכו'...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...