Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמת מועדון מרצדס ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי, היום אני מקבל את המרצדס 1976 שקניתי ותוך כדי חיפוש הבנתי שעדיין אין קבוצה מאורגנת.

האם מתקדמים לאנשהו? אולי נקבע למפגש ראשון ומשמה נמשיך? טיפה ספונטאניות ופחות תכנון יכולים לתרום הרבה.

בברכה

מרטין

אז קדימה לעבודה - קבע יום ושעה ומי שרציני ורוצה לקחת חלק יגיע.

(מאשר הגעה)

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי בעד שישי הבא במתחם הסופלנד אולי? , אפשר להפגש כמה אנשים ומשם להתקדם הלאה, אם בעזרת הפורום תיהיה לנו תמיכה מצד היבואן זאת נקודת פתיחה טובה להקמת המועדון.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מתי מתקיים מפגש השרון? האם אתה לא חושב שכדאי שנעשה מפגש ראשוני נפרד ולא כחלק ממועדון?

פורסם

גם אני בעל מרצדס c200 קומפרסור 2005 ואשמח להצטרף,לדעתי יש מקום לשתף את היבואן לא חושב שתהיה לו סיבה לאור מצבם הלא משהו של מרצדס בארץ.

פורסם

מרכז זה רחוק. :-( אילו היה מפגש קל"ב, הייתי שוקל לבוא לביקור עם רכב מענין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מי בעד שישי הבא במתחם הסופלנד אולי? , אפשר להפגש כמה אנשים ומשם להתקדם הלאה, אם בעזרת הפורום תיהיה לנו תמיכה מצד היבואן זאת נקודת פתיחה טובה להקמת המועדון.

יופי!

מאחר וזו ההצעה האופרטיבית הראשונה מבחינתי לפחות, היא מתקבלת.

מבקש את אישורכם לקיום המפגש ביום שישי הבא, 25/4/2014 בסופרלנד.

אני מגיע מירושלים ומבקש מכל מי שהקמת המועדון חשובה לו לעשות מאמץ ולהגיע.

פורסם

כל הכבוד שקמים עוד מועדונים.

עצה קטנה, אם אתם באמת רוצים שהמפגש יהיה רק לכאלו שהוזמנו ולא יגיעו חברים אחרים לא רצויים אז תשמרו את השעה והמיקום לקבוצת וואטסאפ.

זה מה שעשינו עם מועדון יאריס. בשלב ראשוני הייתה קבוצה בפייסבוק ליאריס לכל סוגייה ובמקביל נפתחה קבוצת וואטסאפ רק ליאריס ts

ככה יש לכם שליטה על מי מגיע.

שיהיה בהצלחה, אני בטוח שיש מספיק רכבים מהקונצרן בשביל לעשות מפגש מאוד מגוון :)

ואל תשכחו להעלות לכאן תמונות וחוויות

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

כרגע אני רואה שההענות נמוכה אבל גם זה משהו, אז כרגע המפגש הוא ביום שישי הבא באצטדיון הסופרלנד, בבקשה תראו רצינות ותגיעו אני בטוח שיש נוכחות נכבדה בפורום של רכבי מרצדס.

אשמח אם תוכלו לשלוח בפרטי את שמכם ומספר הטלפון ואני אפתח קבוצת ווצאפ.

פורסם (נערך)

אני יכול להגיע אבל לא אוכל להביא את המרצדס 67', לפחות פגישת היכרות והיערכות לפגישה הבאה...

אתמול קיבלתי אותה והבאתי אותה בנסיעה מנתניה לקרית גת, נסיעה פצצה, אבל כשהגעתי ראיתי בערך ליטר שמן מפוזר בתא המנוע ושחסרות לי שתי רצועות שעוד לא ברור לי למה (כניראה לא היו כשהתחלתי נסיעה). אני חייב לטפל קצת באוטו לפני שאני נתקע בדרך למפגש. למרות הכל, האוטו (עם כל החוסרים שלו) נוסע פשוט מדהים...

אני מאשר הגעה (בלי המרצדס)

mercedes.jpg

עריכה אחרונה על ידי martinh

• תוכן חדש...