Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אולי זה ישמע מצחיק, אבל אני לא מצליח להסתדר עם ברזי גז. בכל פעם שנתקלתי בהם - וויתרתי, אבל היום אני חייב להתמודד.

בתמונה נראה הברז שנמצא על יד הכיריים שלי. איך לעזאזל פותחים או סוגרים אותו?

הוא מסתובב לכל כיוון מספר רב של פעמים והפין הזה כמובן לא רק מסתובב על ציר אלא גם מתרומם.

תודה מראש!

gaz.jpg

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בדיוק כמו ברז מים: יש ידית שמסתובבת 90 מעלות. כאשר היא מקבילה לצינור (נדמה לי שאצלך מדובר בצינור הגמיש) - הגז זורם. כאשר היא ניצבת - הברז סגור.

לפני שאתה עושה ניסויים חכה למקצועני הפורום (איציק נ.) כדי שיאשרו או יסתרו את ההודעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בדיוק כמו ברז מים: יש ידית שמסתובבת 90 מעלות. כאשר היא מקבילה לצינור (נדמה לי שאצלך מדובר בצינור הגמיש) - הגז זורם. כאשר היא ניצבת - הברז סגור.

לפני שאתה עושה ניסויים חכה למקצועני הפורום (איציק נ.) כדי שיאשרו או יסתרו את ההודעה.

אתה צודק, אבל נראה לי שבתמונה יש ברז "אחר" (ייתכן וזה ברז עם אבטחה לילדים: אולי צריך ללחוץ על הפין ובו זמנית לסובב לכיוון מסויים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי התמונה זה ברז עם שסתום דיאפרגמה. לסיבוב אין שום משמעות. המעבר בין פתוח לסגור מתבצע ע״י הרמת/הורדת המנוף. למיטב זכרוני במצב כמו בתמונה הוא סגור וכשהמנוף ניצב הברז פתוח. ברזים בהם מסובבים את הידית הם ברזים כדוריים. רואים בבירור שזה לא ברז כדורי.

• תוכן חדש...