Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי להתייעץ אתכם בקשר לסוגיה קצת דחופה.

עושה רושם שהשכן מהקומה העליונה מת באמבטיה, או משהו בסגנון, ועכשיו כל חדר המדרגות של הבניין מלא מים.

בין השאר המים מצאו את דרכם גם לארונות החשמל, ועדיין זורמים שם.

לכבות את המים זה לא אופציה כי זה המד היחיד בבניין שאין עליו שסתום, וכשהייתי עם פלייר זה לא הסתובב כלל.

היות וחיוני לי שיהיה לי מחשב וגישה לאינטרנט בשביל העבודה, חלק בי מקווה שארונות חשמל בימינו בנויים בצורה שמאפשרת לכם להיות דלוקים כל עוד יש זרם מים קבוע המקרר אותם.

אם לא, כמה זמן צריך לחכות לפני שאפשר להרים את השאלטר מחדש?

בנוסף, מזמינים משטרה? במוקד אמרו שיצרו קשר עם תאגיד המים, אבל להם לוקח חודשים להזיז משהו.

עריכה אחרונה על ידי psychuil

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מה קשור ארון חשמל מקורר מים? חבל שאתה מסכן את החיים שלך ושל השכנים שלך בשביל כמה דקות באינטרנט. באמת שלפעמים אני לא מבין את סדרי העדיפיות של אנשים.

תאגיד המים יכול לסגור לכם את השיבר הראשי של הבניין. את זה גם אתה יכול לעשות, אם תקום מהמחשב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסתבר שזו דירה מחולקת והם הצליחו לכבות את המים ולהזמין איש מקצוע. לא מובן מה בדיוק קרה שם.

נתתי ללוח חשמל להתייבש שעתים וחצי והדלקתי.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

זו דירה מחולקת; במקום זקן יש כמה סטודנטיות ששחו להן בעירום בדירה.

ופסיכצ'ויל ישב בחושך וטיקבק... :roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...