Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחזק את זה מעליי. המחיר הוגן למוסך,אם לקוח לא מרוצה שלוקחים מימנו כסף על ההחלפה של נורה.שיקפוץ לחנות חלפים,ויקנה את המנורה ב10 ויחליף בעצמו.אני מאמין שבדברים אחרים, המוסך בא לקראתך.

עריכה אחרונה על ידי itamar_vtec

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

אני ביקרתי במוסך מורשה לבדיקה (שלא עלתה לי כסף) ואחרי הבדיקה הם שמו לב שהנורה (אורות דרך)שרופה והחליפו לי אותה בחינם ללא תשלום לא על הנורה ובטח שלא על העבודה

פורסם

עוד פעם, יש זוג מנורות של איגל ב10 ש"ח ויש מנורות פיליפס, ששם לנורה זה סביב ה50-40 ש"ח.

יכול להיות שגבה רק עבור הנורה.

המחיר מאוד הוגן, אם אתה חושב שלא, פעם הבאה תרכיב לבד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...