Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם מביאים מגבות בצבעים נוספים חוץ מהצהוב ? זה מבלבל.

יש לנו מבחר מגבות ומטליות למגוון יעודים מכמה וכמה מותגים.

במהלך השבוע הבא יכנסו לארסנל שלנו מגבות חדשות מבית Chemical guys.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!

אנחנו ממשיכים במסורת המבצעים במבצע בזק חדש.

המבצע תקף בקניית מוצרי Chemical Guys/Mothers/GTechniq הן באתר האינטרנט שלנו ובחדר התצוגה עד יום רביעי 5/3/14 בשעה 12 בלילה.

בכל קניית מוצרי Chemical Guys/Mothers/GTechniq מעל 200 שקלים מקבלים סט 2 מטליות Chemical Guys Workhorse לנקיון חיצוני ולנקיון פנימי במתנה.

בכל קניית מוצרי Chemical Guys/Mothers/GTechniq מעל 300 שקלים מקבלים סט 2 מטליות Chemical Guys Workhorse לנקיון חיצוני ולנקיון פנימי+ שמפו MR PINK במתנה.

בכל קניית מוצרי Chemical Guys/Mothers/GTechniq מעל 400 שקלים מקבלים סט 2 מטליות Chemical Guys Workhorse לנקיון חיצוני ולנקיון פנימי+ שמפו MR PINK+כפפת שטיפה Chemical Guys Premium Extra במתנה.

בכל קניית מוצרי Chemical Guys/Mothers/GTechniq מעל 500 שקלים מקבלים סט 2 מטליות Chemical Guys Workhorse לנקיון חיצוני ולנקיון פנימי+ שמפו MR PINK+כפפת שטיפה Chemical Guys Premium Extra ובנוסף מנקה חישוקים Chemical Guys | Premium Blue I .

שלומי.

1499595_285272154958789_1445796910_n.jpg

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה קורה עם VIX? מזמן לא מגיבים כאן.

למישהו יש פרטים מה קורה שם?

בכל אופן צריך לחדש מלאים- אשמח למבצע על ONR

גלון 4 ליטר מתחיל להסתיים. (במידה ויהיה מחיר טוב? אחלק אותו בנוהל רגיל)

פורסם

חברים, משהו נראה לי לא בסדר, האתר כבר שבוע בתחזוקה ואני עכשיו מנסה להשיג אותם בטלפון והמספר לא מחובר.

אני מקווה שהכול בסדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דווקא הבנתי שהם לא פושטים רגל אלה עושים כמה שינויים והחל מהחודש הבא יחזרו חומרים למלאי.

דרך אגב onr יש באוטוסטור, קניתי ליטר נראה לי שהיה עוד אחד, בנוסף יש גאלון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

ב- VIX יושבים חבר'ה נחמדים שאני בהחלט מקווה שימשיכו את הפעילות שלהם.

אבל, אם החליטו לחסל את העסק (בתקווה שלא - כן?) קצת קשה לי להיות מופתע. מזמן כבר כתבתי שהשוק בארץ קטן מידי בעבור כל החברות שצצו כפטריות אחרי הגשם.

הפורום הזה לא מייצג דבר ולמרות שמי שיגלוש כאן עלול לקבל את הרושם שכל בעל רכב הוא דיטיילר בפוטנציה, בפועל המציאות פחות נוצצת ורוב הנהגים שטפים את המכוניות שלהם עם מה שיש והמהדרין שבהם אפילו מתאמצים ורוכשים שמפו משובח מתוצרת 'אמריקן איגל'.

קהילת 'המכורים' היא קהילה קטנה, כמה חברים כבר כותבים כאן בפורום? כמה גולשים בפורום בלי לכתוב? כמה השתתפו באופן פעיל במפגשי דיטיילרים?

בקיצור - הנקודה שלי היא שהשוק בארץ הוא שוק של כמה מאות ואולי אלפי חובבים בודדים - לא יותר.

כמה מוציא בממוצע חובב לשנה? כאן אני יכול להעיד על עצמי שבשנה האחרונה 'עפתי על עצמי' ורכשתי מגוון גדול של חומרים ומגבות, חלק נרכש בארץ וחלק הוזמן מחו"ל. כמה עלתה לי כל ההשתוללות? כ- 2500 ₪ (הנתונים רוכזו בטבלת אקסל) וכרגע יש לי וואקסים לארבע - חמש השנים הבאות (לשתי מכוניות), חומרים לטיפוח עור לפרק זמן דומה, שמפו בכמות הסטרית (שוב לכמה שנים) ועוד מיני חומרי עזר שלא יתכלו בעתיד הקרוב.

כשראיתי לאן זה הגיע (כי התחשק לי - זה בסדר) החלטתי שמעתה והלאה אין קניות נוספות לפני שהבקבוק האחרון מאותו סוג חומר מגיע לכל הפחות לאמצע.

לפיכך - לדעתי חובב נדרש להשקיע בחומרים כ- 400-500 ₪ לשנה בלבד.

להערכתי לא מעט מהחברים נמצאים בפוזיציה הזו שאני נמצא בה, ההתלהבות הראשונית חלפה, המלאי שנצבר גדול (מידי) וכאן נשאלת השאלה - כמה יבואנים יכולים להתפרנס באופן שוטף (ולא מהגל הראשון) מהדיטיילרים בארץ? אם נלך על 500 ₪ לשנה לחובב ונעריך את מספר החובבים בארץ ב- 10,000 (בכוונה הגזמתי כלפי מעלה) נקבל 5 מיליון ₪ שמוצאים על התחום הזה - חלקם בארץ וחלקם בחו"ל (שימו לב שהצרכנים כאן מאוד רגשי מחיר).

זה שוק קטן מידי בעבור כל היבואנים שצצו לאחרונה - וחבל.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

ואולי החנויות הוקמו כדי לשנות את מנהג השטיפות עם סבון כלים? כדי ללמד ישראלים יותר על דיטיילינג?

לא סתם SWISSWAX נפתחו בקניון רמת אביב, תחשוב כמה התעניינות יש מעוברים ושבים.

עשו פה מהלך מאוד אמיץ (גם אוטוסטור, וגם VIX )

אי אפשר לחדור לשוק עם המחירים הגבוהים של מוצרי הדיטיילינג האיכותיים , הכמות המקובצת של אלה שכן משקיעים ברכב שלהם ירכשו בכל מחיר,אבל פה זה נגמר.

Miata ND2

פורסם (נערך)

אבל, אם החליטו לחסל את העסק (בתקווה שלא - כן?) קצת קשה לי להיות מופתע. מזמן כבר כתבתי שהשוק בארץ קטן מידי בעבור כל החברות שצצו כפטריות אחרי הגשם.

הפורום הזה לא מייצג דבר ולמרות שמי שיגלוש כאן עלול לקבל את הרושם שכל בעל רכב הוא דיטיילר בפוטנציה, בפועל המציאות פחות נוצצת ורוב הנהגים שטפים את המכוניות שלהם עם מה שיש והמהדרין שבהם אפילו מתאמצים ורוכשים שמפו משובח מתוצרת 'אמריקן איגל'.

קהילת 'המכורים' היא קהילה קטנה, כמה חברים כבר כותבים כאן בפורום? כמה גולשים בפורום בלי לכתוב? כמה השתתפו באופן פעיל במפגשי דיטיילרים?

בקיצור - הנקודה שלי היא שהשוק בארץ הוא שוק של כמה מאות ואולי אלפי חובבים בודדים - לא יותר.

כמה מוציא בממוצע חובב לשנה? כאן אני יכול להעיד על עצמי שבשנה האחרונה 'עפתי על עצמי' ורכשתי מגוון גדול של חומרים ומגבות, חלק נרכש בארץ וחלק הוזמן מחו"ל. כמה עלתה לי כל ההשתוללות? כ- 2500 ₪ (הנתונים רוכזו בטבלת אקסל) וכרגע יש לי וואקסים לארבע - חמש השנים הבאות (לשתי מכוניות), חומרים לטיפוח עור לפרק זמן דומה, שמפו בכמות הסטרית (שוב לכמה שנים) ועוד מיני חומרי עזר שלא יתכלו בעתיד הקרוב.

כשראיתי לאן זה הגיע (כי התחשק לי - זה בסדר) החלטתי שמעתה והלאה אין קניות נוספות לפני שהבקבוק האחרון מאותו סוג חומר מגיע לכל הפחות לאמצע.

להערכתי לא מעט מהחברים נמצאים בפוזיציה הזו שאני נמצא בה, ההתלהבות הראשונית חלפה, המלאי שנצבר גדול (מידי) וכאן נשאלת השאלה - כמה יבואנים יכולים להתפרנס באופן שוטף (ולא מהגל הראשון) מהדיטיילרים בארץ? אם נלך על 500 ₪ לשנה לחובב ונעריך את מספר החובבים בארץ ב- 10,000 (בכוונה הגזמתי כלפי מעלה) נקבל 5 מיליון ₪ שמוצאים על התחום הזה - חלקם בארץ וחלקם בחו"ל (שימו לב שהצרכנים כאן מאוד רגשי מחיר).

זו הסיבה שלא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד.

לדוגמא אוטוסטור:מוכר גם שמנים תוספים חלפים וציוד כללי לרכב בנוסף לציוד דיטיילינג.

ועוד כמה דברים (כיסאות משרדיים...:-))

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

כשהפורום הרים ראש וצבר תאוצה - קמו כאן קולות שצריך עוד יבואנים ושחסרים המון מוצרים.

עשיתי שאלון קטן על כמה כל אחד מוציא.

כמובן שברוח ההתלהבות אנשים תמחרו את הצריכה שלהם לפי החודש/יים האחרונים והכפילו בהתאם.

"הבנתי" שאני טיפה קטנה בים גדול....

מה שאתה מתאר מדויק גם אצלי - אחרי בניית הערכה שלי - ההוצאה השוטפת הופכת למאות ש"ח בודדים לשנה (ל 2 מכוניות) לחומרים מצויינים.

השוק פה קטן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

התחום הזה לא מדבר אל ישראלים .

הרוב חיים על STP , אמריקן אייגל , פורמולה .

וכול עוד זה גם בזול , אז הם לא רואים שום הצדקה לשלם אקסטרה כסף .

• תוכן חדש...