Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20/מאזה 2/פיקנטו/סריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין הדגמים לעיל.

הרכב ישמש לנסיעה בעיר, מהבית לעבודה, ופה ושם, נסיעות בינעירוניות.

חשוב לי שכשהוא יכנס למוסך הוא לא יהיה יקר,חסכוני בדלק, והבטיחות שלו.

על מה מהרכבים הבאים הייתם ממליצים?

איך הם מבחינת נוחות על הכביש?

או שאולי כדאי רכב אחר?

פורסם
מדובר על ידני \ אוטומט? יד שנייה \ חדש? (בלי קשר לסיריון).

מה התקציב?

אוט'

תקציב של 50,000

מוכן להתגמש קצת למעלה

פורסם

כיוון שהפיקנטו לא הכי חסכונית בגירסה אוטומטית,הייתי הולך על היונדאי,היא תהיה מאט פחות חסכונית,אבל עם תא מטען גדול יותר,מרווחת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כיוון שהפיקנטו לא הכי חסכונית בגירסה אוטומטית,הייתי הולך על היונדאי,היא תהיה מאט פחות חסכונית,אבל עם תא מטען גדול יותר,מרווחת יותר.

מה זה אומר מספרית שהיא לא חסכונית? חסכונית בהשוואה למה?

ואם היונדאי פחות חסכונית, למה היא עדיפה? אין לי צורך בתא מטען גדול. זה רכב שמיועד למקסימום שני נוסעים.

פורסם

הפיקנטו לא חסכונית יחסית לגודל שלה. אתה קונה רכב פצפון, מקווה לקבל משהו ממש ממש חסכוני, ובסוף מגלה שצריכת הדלק שלו היא בדיוק כמו של יונדאי i20 אוטומטית. אז למה לא לקנות i20 אוטומטית בערך באותו הסכום ולהנות מאוטו מרווח יותר, מאובזר יותר, בטיחותי יותר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא בטוח לגבי מה שאתה כותב בנושא צריכת הדלק, אבל צריך לקחת בחשבון את ההבדל בתקופת האחריות

אתה לא בטוח כי אתה מכיר אנשים שיש להם כזה רכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא בטוח לגבי מה שאתה כותב בנושא צריכת הדלק, אבל צריך לקחת בחשבון את ההבדל בתקופת האחריות

אני דווקא די בטוח כי נהגתי ברכב ומדדתי בעצמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום רב

עניין עלויות מחיר הטיפולים יהיו פחות או יותר זהות בכל 4 הדגמים פערים של עד 200 ש"ח לכל היותר

ההשוואה שהצגת פשוט לא זהה בקבוצות הרכב מצד אחד יונדאי I20 מזדה 2 וסיריון ומהצד השני פיקנטו

כמובן שההמלצה שלי עומדת על קבוצת הרכבים הראשונה מבחינת מרווח תא הנוסעים , איכות נסיעה והנדסת האנוש

• תוכן חדש...