Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה מתרחבת וילד רביעי בדרך.

זקוק לרכב בעל 6 או 7 מקומות ושמתי עיני על הונדה שאטל.

רכב יד שלישית, מודל 99 2250CC, ק"מ 116000

אשמח לקבל דעות או המלצות.

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף את ה MPV של מאזדה (אני חושב שהיא גם יותר זולה),

כמובן שהדגם מ 2000 הוא עדיף (כיסא לכל נוסע במקום ספסלי רוחב)

לגבי הרכב הספציפי הזה נראה לי שיד שלישית זה קצת מוגזם לא?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

לא מכיר את הרכב אישית אבל יש עליו מבחן באוטו ..מבחני הדרכים לדגמי 99-98.

אני אכתוב לך את הסיכום של המבחן..

"ההונדה שאטל הוא מינוואן של ממש, ועם תג מחיר גבוה יחסית הוא מציע יכולת הסעה מכובדת, במרחב העומד לרשות הנוסעים ובנוחות הכוללת, יש לזכור כי לא רק מחירו גבוה בהשוואה ליריבו- הוא יקר לאורך זמן עקב צריכת דלק גבוהה וביטוח מקיף יקר. יש לו כמובן לא מעט מתחרים בסדר גודל דומה- פריוויה ו-MPV היפניות, וויאג'ר האמריקאי.

השאטל רושם לזכותו נוחות נסיעה טובה, מנוע מעולה ותיבה משובחלת ומוריד לעצמו נקודות בגלל רכות יתר תחת עומס, תפעול תיבה מעצבן ובלמים לא מצטיינים. אם מדובר בנסיעות ארוכות טווח, עם יותר מחמישה נוסעים בתא, ההונדה מהווה את אחת הרכישות המוצלחות כאן."

נתונים:

נפח: 2253 סמ"ק

הספק: 150 כ"ס

מומנט: 20.4 קג"מ

תיבת הילוכים אוט' 4 הילוכים

בלמים: קדמי-דיסק מאוורר, אחורי- דיסק

ABS

מידות: 476X179X168 ס"מ

משקל: 1535 ק"ג

תא מטען: 290 ליטר

מיכל דלק: 65 ליטר

מהירות מירבית: 183 קמ"ש