Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

יש לי כבר קרוב לשנתיים סוזוקי ליאנה 2002 ידנית, ק"ם 140 אלף.

אני נוהג להחליף שמן כל 10 אלף 10-40 של מוביל\ ליקוי מולי. לרכב לא היו היסטוריה של החלפת ראש מנוע ואפילו הרדיאטור עדיין מקורי.

בשנה האחרונה יש רעש של תקתוקים הולך ומתגבר בעיקר כאשר המנוע חם.

בדרך כלל כאשר אני מעביר הילוך ומתחיל להאיץ יש רעש של תיקתוקים אי סינכרוני: דוה לרעש כאן :http://www.youtube.com/watch?v=GGJZ6kKzLus

זה לא רעש חזק ושומעים אותו רק כאשר פותחים חלון.

אשמח לשמוע מה עושים ואיך מתקנים. משרשורים קודמים שמעתי על לתדלק ב 98 או להחליף לשמן סינטטי.

בעיה נוספת שיש לי ברכב:

יש נזילת שמן (טיפות) מפילטר שמן במוסך בזמנו אמרו לנקות ולשמן גומיה של פילטר לפני החלפה. זה לא עזר והשמן ממשיך לטפטף ממש מתוך הפילטר. אשמח לשמוע מזה יכול להיות? אולי איזה מחזיר שמן.

תודה רבה חברים ושבת שלום.

פורסם

אני לא בקיא במערכת השמן במנוע, אבל יש איזה הגיון שבורח לחץ דרך הפילטר, ואז הלחץ שמן בראש הוא לא במידה הנדרשת.

אתה מטפל לבד?

פורסם

חברים, אחרי קצת בדיקות בפורום אני חושב ש יש לי בעיה של "דטונציה". יש ריעונות איך לטפל בזה? אולי איזה תוסף למערכת הדלק?

פורסם

בנוגע לפילטר- נסה לחזק אותו קצת ידנית. אם זה לא עוזר הייתי מחליף אותו בחדש מקורי, ובזמן ההחלפה מנקה גם את השטח שבא במגע עם הגומייה שלו.

• תוכן חדש...