Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות החשובות הן

1.נוח לנהג לנסיעות ארוכות עושה בערך70 -60 אלף קילומטר בשנה .

2.יכולת שטח מסוימת (מחליף מיצובישי אנטר עם יכולות שטח מעולות)לא חייב חיית שטח אבל שלא ירגיש כמו מכונית פריבט בשטח . שיתאים לשבילי קק"ל .

3.עדיף מעל חמש מקומות אבל לא כזה חשוב יותר חשוב שיהיה גדול חיצונית עם יכולת העמסהגדול כי הוא תמיד לוקח ציוד עבודה איתו מה שהארגז של האנטר היה מעולה לו.

4.העדפה לאוטו גדול וחזק עם כוח לסחוב עגלה שצריך לחבר לוו גרירה.

בעיקרון כמה אופציות מענינות שעלו :

1.סובארו פורסטר לחיוב יכולות השטח שניראות אמיתיות יחסית לגיפונים האחרים שנראים לא יותר מבשביל לעלות על מדרכות . לשלילה אין מספיק מקום לכל הציוד כי הבגז לא מספיק גדול .

2.הוצע גם קיה ספורטז שמלבד המראה לא ניראה לי מתאים כי הוא ממא לא לשטח וגם אין לו פיצוי בבגז ענקי כי אין לו .

3.חשבתי אולי על קיה סורנטו בגלל שיש אפשרות לקפל את המושבים ולאכסן יותר . אך לא ידוע לי הרבה על הרכב .

4 .מיצובישי האוטלנדר אבל הבנתי שלחיוב הגודל אך לשלילה יכולות השטח הנמוכות לפי מה שהבנתי.

שיקולים של דלק או ירידת ערך או תיקונים לא נחשבים כי זה אוטו חברה . וגם מראה לא הכי חשוב למרות שיכול להיות נחמד . 0-100 גם לא מדד שמשנה יותר מדי הכי חשוב שיהיה פרקטי למטרות שלנו . חשוב לציין שהרכב ירד לשטח של מעבר לקורקר פעם ביומיים בערך לצורכי עבודה .

תודה וערב טוב

פורסם

איך הגראנד ויטארה לדעתך?

יכולות שטח קיימות.

לא יודע עד כמה הנפח מתאים , אבל יש אפשרות לקפל את המושבים .

הנחות משמעותית מהמחירון הרשמי.

פורסם

אין לי כרגע רכב ספציפי להציע - אבל אני רוצה להדגיש משהו - אם אתה אכן נוסע 60-70 אק"מ בשנה (זה המון!) אתה חייב חייב רכב נוח וזו צריכה להיות ההתמקדות העיקרית שלך לטעמי מבחינת סדר עדיפויות

פורסם
הדרישות החשובות הן

1.נוח לנהג לנסיעות ארוכות עושה בערך70 -60 אלף קילומטר בשנה .

2.יכולת שטח מסוימת (מחליף מיצובישי אנטר עם יכולות שטח מעולות)לא חייב חיית שטח אבל שלא ירגיש כמו מכונית פריבט בשטח . שיתאים לשבילי קק"ל .

3.עדיף מעל חמש מקומות אבל לא כזה חשוב יותר חשוב שיהיה גדול חיצונית עם יכולת העמסהגדול כי הוא תמיד לוקח ציוד עבודה איתו מה שהארגז של האנטר היה מעולה לו.

4.העדפה לאוטו גדול וחזק עם כוח לסחוב עגלה שצריך לחבר לוו גרירה.

בעיקרון כמה אופציות מענינות שעלו :

1.סובארו פורסטר לחיוב יכולות השטח שניראות אמיתיות יחסית לגיפונים האחרים שנראים לא יותר מבשביל לעלות על מדרכות . לשלילה אין מספיק מקום לכל הציוד כי הבגז לא מספיק גדול .

2.הוצע גם קיה ספורטז שמלבד המראה לא ניראה לי מתאים כי הוא ממא לא לשטח וגם אין לו פיצוי בבגז ענקי כי אין לו .

3.חשבתי אולי על קיה סורנטו בגלל שיש אפשרות לקפל את המושבים ולאכסן יותר . אך לא ידוע לי הרבה על הרכב .

4 .מיצובישי האוטלנדר אבל הבנתי שלחיוב הגודל אך לשלילה יכולות השטח הנמוכות לפי מה שהבנתי.

שיקולים של דלק או ירידת ערך או תיקונים לא נחשבים כי זה אוטו חברה . וגם מראה לא הכי חשוב למרות שיכול להיות נחמד . 0-100 גם לא מדד שמשנה יותר מדי הכי חשוב שיהיה פרקטי למטרות שלנו . חשוב לציין שהרכב ירד לשטח של מעבר לקורקר פעם ביומיים בערך לצורכי עבודה .

תודה וערב טוב

אאוטלנדר בגרסא הבכירה עם מנוע דיזל. אודות יכולות שטח שלו - שים לב לכאן

וגם כאן ...

[video=youtube_share;TYPpnxtzg0w]http://youtu.be/TYPpnxtzg0w

פורסם

דיזלים למיניהם יהיו חסכוניים יותר - ובעלי מומנט גבוה יותר. עם הק"מ שלך - אין ספק שהייתי מעדיף דיזל.

במידה ו-וורסיות הבנזין כן מעניינות אותך, יש לך את הפורד קוגה 1.6T, החזק מכולם, הנוח מכולם, המהנה מכולם וגם נאה. ב-טיטניום הוא מאובזר היטב, איכותי ונעים מאוד לשהייה.

אני לא נפלתי מהאאוטלנדר החדש (יש לאביו של חבר). חיצוני הוא פחות נאה מקודמו. בפנים הוא נעים אבל לא נאה במיוחד. החומרים פלסטיקיים מידי והתחושה לא מבריקה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים לגבי הדיזל, אבל אני מניח שבקילומטרז' כזה מדובר בעיקר בנסיעות בין עירוניות - במקרה כזה, המיצובישי דיזל לא יהיה זהה+- מבחינת צריכת הדלק בבין עירוני לפורד קוגה?

פורסם

סובארו פורסטר הוא המתאים ביותר לדעתי. אני לא חושב שמבחינת גודל תא מטען יש הבדל משמעותי בין הפורסטר לאאוטלנדר. מה שבטוח, מבחינת ביצועי שטח יש הבדל מאוד משמעותי.

על קיה סורנטו 4X4 אתה יכול לקרוא כאן. בגדול, יכולות השטח של הרכב מאוד לא מרשימות, בעיקר בדגם הנוכחי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עכשיו שמתי לב שבכותרת רשום "דלקן" והוא גם ציין בהודעה הראשונה ששיקולי דלק לא רלוונטיים כי זה רכב חבר'ה - אז כל העניין של דיזל/בנזין מבחינת חיסכון בדלק הופך להיות לא רלוונטי

פורסם

במקרה של רכב שייסע לרוב על שבילים, אני הייתי מעדיף להמנע מכל הקרוס-אוברים למיניהם.

לאור הקילומטרג' הרב אני הייתי שוקל סובארו אאוטבק (שנכנסת לקצה התקציב) וגם שוקל הסבה לגז.

או אפילו למתוח מעט את התקציב ולרכוש את הרקסטון החדש עם מנוע דיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ללא ספק האוטו המועדף מבחירה ריגשית הוא הפורסטר וגם בגלל יכולות השטח . הבגז נירא לי קטן יחסית לצורך שלנו אבל את זה נבדוק במציאות. אישית אני אוהב את הסגנון שלו יותר מהגיפונים האחרים שיותר מנסים למשוך צומת לב. שמעתי שעוד שנה מגיעה גרסה חדשה של הפורסטר אחרי מתיחת פנים מישו יכול לאשר זאות?

• תוכן חדש...