Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוגב, מה שמוכרים בחנויות אויזרי רכב לא שווה את האריזה לרוב. הכיסוי שאני מדבר עליו עבה מאוד וכבד, ממש כמו מעיל מרופד לרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע.

תעבור למעלה תראה מה המלצתי לו? בדיוק על מה שאתה מדבר.

אבל הוא מתעקש לקבל עוד ועוד המלצות שהיו מונחים אצלו ליד הדלת, למרות שהוא קיבל את כולם. (רובם לפחות)

בכל אופן הכיסוי של טופ קאר לא רע כל כך.

מה שלא יהיה בהצלחה.

פורסם

קח בחשבון שהכיסויים העבים יותר מלאי השכבות, כדוגמת אלא שנמכרים באיביי, הם כיסויים לא נושמים לרוב, לרכבים מאופסנים שלא בתנועה יום יומית.

כיסוי דק לא מעיד על זה שהוא לא איכותי.

"יאללה בירי".

פורסם
קח בחשבון שהכיסויים העבים יותר מלאי השכבות, כדוגמת אלא שנמכרים באיביי, הם כיסויים לא נושמים לרוב, לרכבים מאופסנים שלא בתנועה יום יומית.

כיסוי דק לא מעיד על זה שהוא לא איכותי.

יש ויש , להדר רוזן יש כיסוים מרופדים ונושמים אבל אף אחד לא ממליץ עליו ואומרים שאורך חיים שלו קצר

המושבים שלי באוטו יש להם ריפוד דק ויש מקומום שאתה מרגיש את הברזל בגלל זה אני מחפש משהו שיהיה מרופד ויהיה לי נוח לשבת עליו ולא רק שיהיה יפה

פורסם

חייב לציין שממש בלבלת אותי. אתה מדבר על כיסוי חיצוני לרכב לאורך דף שלם

פתאום קופץ לכיסוי פנימי? לא יודע מה קורה כאן.

פורסם

אבל נתתי לך קישורים לכיסויים חיצוניים ולא אמרת כלום. לא חשוב.

מניסיוני כיסויים איכותיים יש ל HR ולטופ קאר בדגמים היקרים שלהם.

למשל זה של אדר רוזן רצתי לשים ברכב שלי, וויתרתי בגלל שהוא לא חצוי מאחור אלא יחידה אחת שלמה

http://www.21.tv/p-70823/%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91_Hr

אפשר לעשות הזמנה מיוחדת שיהיה אפשר לקפל את הכיסא לחצי -אני כרגע וויתרתי על זה. (אולי בסוף כן אזמין? לא החלטתי)

זה כיסוי איכותי עם בדים נעימים שמשרים אווירה של יוקרה ברכב.

"בטופ קאר" יש להם דגמים יפים עם בדים וגימור ברמה גבוה. אם רוצים התאמה מלאה? חייבים לעשות הזמנה

שעולה מעט יותר כסף. אישית ברכבים שלי שמתי לפני חודש גופיות מקדימה מאוד איכותיות וכיסוי שלם ברכב של הבן

מ"טופ קאר".

אתה חייב להבין ששום כיסוי גם העבה ביותר, לא יכסה קפיצים בולטים נהפכו הכיסוי בשלב כל שהוא יקרע

באזורים של הקפיצים לאחר תקופה מסוימת מחיכוך.

דבר נוסף,לא ניתן להכין כיסוי שהיה עבה כפי שאתה רוצה (פשוט אין צורך לעשות דבר כזה) מהטעם

הפשוט שכיסוי עבה מידי לא יתלבש טוב על כיסא הרכב ויצור קפלים לאחר תקופה קצרה.

השאלה עם בכל הכיסאות יש קפיצים בלוטים? אם כן? זה בעיה. אם זה מקומי בכיסא

אחד? הייתי מחליף אותו בפירוקיות או מתקן אותו אצל רפדים שמתמחים בתחום.

פורסם

אני מחפש כיסוי עם הספוגים כמו בדגם הזה :http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=12997

מצטיא על אי ההבנה .

הקפיצים אצלי במושב אינם בולטים אלא רק בצדדים איפה שהמותן שמה עם נשענים מרגישים את הברזל...

מה עדיף ? הדר רוזן או טופ קאר?

פורסם

זה בדיוק הדגם שאני מדבר עליו. אותו רציתי, מאוד איכותי,רק שאני רציתי הזמנה בהתאמה לרכב כי

מעבר לכיסוי נפתח מאחור יש סוגיה של מספר כריות אוויר. (עולה יותר)

בגלל הקפיצים שיש לך בצדדים דווקא אדר רוזן עם הכנפיים נראה מתאים יותר. (כמה ישרוד את החיכוך? איני יודע)

מה עדיף? מדובר על שתי חברות שוות פחות או יותר- בחירה של אחת מהם לא תהיה טעות

יש כאן הרבה עניין של טעם אישי.

• תוכן חדש...