Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון למסך מראה אתה לא צריך שיעבוד רק עם רוורס.

אתה יכול לחבר אותה באופן קבוע והמסך יידלק רק שיהיה אות מהמצלמה, שהיא יושבת על ה + של המנורת רוורס.

ככה זה אצלי בכל אופן, רק במקום מראה עם מסך יש לי רק מסך בנפרד 3.5 אינצ.

והוא מחובר כל הזמן באופן קבוע, ונדלק רק שאני שם רוורס.

ב ה צ ל ח ה !!!

פורסם

יוסיק, קודם כל תודה.

אני מודע לכך שהמסך יופעל רק כאשר יקבל אות וידאו, אך אני לא רוצה שסתם יהיה מחובר לחשמל.

פעולה כזאת אמורה לקצר את תוחלת החיים של המכשיר הדיגיטלי, לא?

יודע מה, אני חושב שזה יכול להיות פתרון טוב באופן "זמני". הרי כמה זמן כבר המסך יחזיק? שנה שנתיים ואז קונים עוד אחד ב50-60ש"ח באיביי.

אעשה כך.

תודה.

פורסם

אצלי גם המסך וגם המצלמה מחוברים על אור הרוורס.

משלבים רוורס הכל נדלק,יוצאים מרוורס הכל נכבה.

הכי פשוט שיש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני יכול להגיע למצב הזה אבל אני לא רוצה למשוך כבל מאחורה לקדימה.

יש לי כבל וידאו RCA שכבר מחובר לו חוט אדום של פלוס משני הצדדים.

אז בעקרון אני יכול להעביר רק את הכבל המשולב הזה וזהו, אבל אני לא רוצה לדחוף משהו בקורות הצדדיות, אני משתמש בערכה אלחוטית.

מה שאעשה זה מה כתבתי קודם.

...יודע מה, אני חושב שזה יכול להיות פתרון טוב באופן "זמני". הרי כמה זמן כבר המסך יחזיק? שנה שנתיים ואז קונים עוד אחד ב50-60ש"ח באיביי.

אעשה כך.

תודה.

פורסם

ממליץ לא להשתמש באלחוטי אלא רק בחיבור חוטי.

לא פעם שמעתי וראיתי אנשים שיש לבם הפרעות בתדר והתמונה יוצאת לא ברורה.

תעביר את החוט הזה דרך הקורה וזהו,זו עבודה קלילה שלא דורשת הרבה מאמץ והיא תבטיח לך שקט לטווח הרחוק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא רוצה להעביר כבל RCA למרות שיש לי כבל ממש טוב של 5-6 מטר,

כי ברצפה אני לא מתכוון להשאיר חוטים ובקורות שלאורך הצד יש כרית אוויר שאני מעדיף לא להפריע לה אם היא (חלילה וחס) תצטרך להיפתח.

פתרון אחר יצריך ממני המון עבודה ופירוק של פלסטיקה.

והאלחוטי דווקא עובד לי טוב כשבדקתי את הציוד עם סוללה של מברגה.

פורסם

קודם כל זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לך שזה מיותר לשהתשמש במצלמה אלחוטית, בעיקרון אם אתה רואה מה הצבע של החוט של האור רוורס, אתה יכול לחפש אותו מאחורי התא כפפות או מתחת להגה, הוא מגיע משם , אם מצאת פשוט תתחבר אליו אם לא , אני לא מבין מה הבעיה להעביר חוט פשוט מאוד מהאחרוה לפנים.

פורסם

בדקתי קודם את המצב ברכב.

כנראה שבאמת אעביר את כבל הוידאו המשולב עם הפלוס.

אבל לא בקורות אלא בתחתית, איפה שהפלסטיקים של הקורות נפגשים עם הריפוד של הרצפה.

כבר אפנה לאיש מקצוע, רציתי לעשות זאת בעצמי אבל אני חושש לשבור את הקליפסים העדינים.

פורסם

בקורות הרבה יותר קל להעביר.

אתה בסה''כ צריך להוציא את הגומיות של הדלתות בחלק העליון ולהעביר משם (ככה עובר אצלי חוט של תצוגת חיישני רוורס),אתה לא תפריע לכרית אוויר כי היא בכלל לא שם וכשתתחיל לפרק אתה תבין את ההבדל בין מיקום כרית האוויר למקום שבוא אפשר להעביר את החוט.

אם אתה מתעקש להעביר את החוט בפלסטיקה למטה אתה בסה''כ צריך לדחוף את החוט פנימה ללא שום צורך בפירוק כל החלק.

פורסם

לגבי חשמל וחיווט, אתה לא צריך להגזים, כבלים דקים יספיקו, לך לחנות אלקטרוניקה תגיד שם שאתה צריך כבל לרכב, ותקנה כמה מטרים טובים.

פיוז, הצרכנים שלך לדעתי לא עוברים 1A.

את הכבל עדיף לך להכניס לתוך הרכב בפאנלים למטה, תלוי איזה רכב.

אין מה לפחד, תיהיה זהיר ויהיה טוב.

לגבי מסך.

הבנתי שזה מסך שיושב בנוי במראה.

אם כך לא מומלץ לחבר אותו קבוע אלה רק למתח רוורס. (אם הוא יהיה דלוק קבוע אתה לא תראה כלום במראה.)

בהצלחה, אין מה להסתבך, רק למצוא מאיפה לקחת מתח ולהלחים ולבודד טוב טוב, וכל השאר שטויות.

• תוכן חדש...