Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק את המתאם שיחות הזה כי הקו הוא למטרת שיחות/פקסים נכנסות/ים בלבד ("לא דיברת, לא שילמת")

כרגע המתאם הוא זה שמחייג לרשת דרך המודם

אני מעוניין שהוא יעבור להיות מאחורי הראוטר (עם הפניית פורטים וQOS) והחייגן יהיה בראוטר ייעודי שרכשתי

לכן אני צריך את הססמא של ה"אדמין" ולא היוזר כדי שאוכל להגדיר בו פרמטרים מעבר לחיגן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מכיר את הסימסא אך תנסה את הצירופים הבאים:

שם משתמש : admin או Admin לפעמים גם administrator

סיסמא : admin או Admin או 1234 לפעמים גם administrator

בהצלחה

פורסם

עבדתי בזמנו במוקד של החברה הנ"ל ולמען האמת לא זוכר (לפני 8 שנים) בדיוק מה הייתה המדיניות לגבי שינוי קונפיגורציה כזה או אחר, אבל כמעט בטוח שהיה ניתן להפוך את המתאם לגשר ולתת לראוטר לנהל את השאר. תיצור איתם קשר ותראה מה אומרים.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הם מוכנים רק לפתוח פורטים או dmz

הם לא מוכנים שהוא יהיה אחרי הראוטר ומתעקשים שהוא יבצע את החיוג

פורסם

אם כך, אז אשלוף את הקלף האחרון.

http://shahart.al/2013/10/16/alice-in-router-land-down-the-mp-202-hole/

אומנם לא עניין של מה בכך אבל ממה שהבנתי עם הזמן, יש לך ניסיון בתחום, אז אני מאמין שתסתדר.

בהצלחה.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
אני מחזיק את המתאם שיחות הזה כי הקו הוא למטרת שיחות/פקסים נכנסות/ים בלבד ("לא דיברת, לא שילמת")

כרגע המתאם הוא זה שמחייג לרשת דרך המודם

אני מעוניין שהוא יעבור להיות מאחורי הראוטר (עם הפניית פורטים וQOS) והחייגן יהיה בראוטר ייעודי שרכשתי

לכן אני צריך את הססמא של ה"אדמין" ולא היוזר כדי שאוכל להגדיר בו פרמטרים מעבר לחיגן.

wel-012!

הסימן קריאה בסוף.

פורסם

את זו אני מכיר, זו הססמא של היוזר כמו שרשמתי אין בה אפשרויות חוץ מהגדרת חייגן

פורסם (נערך)

לא מכיר אישית את המתאם המדובר, אבל זהו סה"כ מוצר מדף שמותג מחדש עבור 012, אתה יכול לחפש בגוגל את הדגם ולחפור שם.

https://www.google.co.il/#q=audiocodes+mp+202+

קח בחשבון שאם אתה תשים את המתאם מאחורי הראוטר, קיימת סבירות שיהיו לך ניתוקים אם לא תגדיר QOS בנתב

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ מאחר ועדיין לא הצלחתי להזיז משהו עם המכשיר ואני משנה כמה דברים ברשת ואני לא רוצה שהמכשיר הזה ימשיך להגביל אותי (הפניית פורטים וכו)

אציין שוב שאני מעוניין לשים את מתאם השיחות הזה כצרכן רגיל ב LAN וקו הטלפון שהוא מחזיק הינו אך ורק לפקסים פעם ב... ככה שלא ממש משנה לי האיכות שיחה

אם בזק לא היו לוקחים 25 שח על החזקת קו "קל" אז הייתי עושה אצלהם ומבטל לגמרי את המתאם שיחות שכרגע אני בכלל לא משלם על הקו ועלות הפקסים היא בערך 2 שח לחודש

**לא מבין על מה בזק לוקחים בכלל החזקת קו הרי יש לי את הקו של האינטרנט כבר :mm_mad:

בקיצור חייב את השם משתמש וסיסמא.

• תוכן חדש...