Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ניתן למתוק שלי לישתות????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת מה שותה בדרך כללל דיוק 150 שנת 95 כי עד עכשיו אני נותן לו דלק 96 אני רוצה לדעת עם זה בסדר או לעבור ל 95????

תודה לעוזרים!

פורסם

מה היבואן אמר?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אני רוצה לדעת מה שותה בדרך כללל דיוק 150 שנת 95 כי עד עכשיו אני נותן לו דלק 96 אני רוצה לדעת עם זה בסדר או לעבור ל 95????

תודה לעוזרים!

96, למרות שלאחרונה מתגבש כאן קנוצנזוס שזה לא משנה אני לא בטוח שהדיוק שמע על זה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני נוהג למלא מיכל באוקטן שונה מהתדלוקים הרגילים פעם ב-1000-1500 ק"מ.

זה מאפשר דטונציה בתדר שונה ומנקה חלקיקי פיח שעדיין לא התישבו חזק בתא השריפה.

וגם לא מרגישים הבדל דרמטי בהתנהגות.

(אין אחריות לגבי ההצעה.

מומלץ לא לנסות בלא מבוגר אחראי)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תנסה גם ערק זחלאוווי,הדיוק מסוגל לבלוע הכל.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

וואלה תודה לך סיני על הרצינות אני חשבתי לתת לו טינר ונפט כמו הג'פים הישנים ויליס למי שמכיר חחחח ממש כל הכבוד!

סיני ציפיתי לטיפונת יותר רצינות בשאלה.....

פורסם

נו באמת?

קצת הומור מעולם לא הזיק.

ולא משנה איזה אוקטן אתה שם, בקומפרסיה שלהם האוקטן לא משפיע.

אם השתמשת ב96? בכבוד, תמשיך,וכנ''ל לגבי 95.

ובקשר לנפיחות? תשים קרח ותלחץ כל הלילה.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...