Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בנורווגיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מחברי פורום שהיו בנורווגיה ושכרו רכב.

מאיפה זול ומולץ להזמין?

אמרו לי שבעת לקיחת הרכב, יש צורך לשלם על פס לכבישים מהירים בגובה של 150 קרונות, וזה לא כולל כבישי אגרה בהם יש תשלום נוסף בכניסה.

ביררתי באתר rentalcars וההצעה שקיבלתי היתה 2900 ש"ח (10 ימים) ללא הגבלת ק"מ וכולל החזר השתתפות עצמית (שעומדת על כ-5K ש"ח). הרכב הוא גולף או דומה מאותה הקטגוריה.

כל טיפ יתקבל בברכה.

פורסם

קולגה בדק ובדק ובסוף נחת בגרמניה והשכיר שם רכב ועלה על מעבורת הלוך חזור לנורווגיה עם הרכב.

הבנתי שגם השכרת הרכב וגם הטיסות יצאו לו יותר זול.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי עצות בנושא שכירת הרכב, אבל בנושא חוקי הנהיגה - הקפד על קוצו של יוד. נורבקיה היא המדינה היחידה בעולם שבה נכנסים לכלא באופן אוטומטי על עבירות מהירות, ויש כן שרשור (בפורום המשפטי) של מישהו שמחפש איך לשלם קנס של 5000 ש"ח על עבירת מהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות.

כן אני כבר הבנתי שיש הקפדה מטורפת על חוקי התנועה שם - אני לא ממהר לשום מקום. נוסע לאט ומתלהב מהנוף :)

אותי מעניין יותר אם למישהו יש נסיון עם rentalcars.

פורסם

כן, לקחתי דרכם רכב באוקטובר האחרון כשהייתי בשוויץ. המחירים היו באמת זולים יותר בהשוואה לחברות אחרות.

לגבי בתהליך עצמו - לאחר שאתה מבצע דרכם את ההזמנה, אתה מקבל אישור עם שם החברה המקומית שדרכה תשכור את הרכב (אצלי נראה לי שזה היה באדג'ט), ומשם התהליך רגיל (מגיע לסניף של החברה, לוקח רכב וכך הלאה).

אני לקחתי גם ביטול השתתפות עצמית וכן GPS, כאשר על אחד מהם או על שניהם (אני כבר לא זוכר) הייתי אמור לשלם במעמד לקיחת הרכב, אבל לבסוף, משום מה, הם לא חייבו אותי בכלל.

פורסם

תודה רבה.

אני אכן שוקל לקחת GPS. בפעם האחרונה באוסטריה הייתי עם ה-IGO בסלולארי וזה לא היה הכי אידיאלי.

• תוכן חדש...