Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס/מאזדה3/לאנסר/פג'ו 206 עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים.

עדיין מתלבט לגבי הקנייה של הרכב הראשון שלי.

נהג טרי, מחפש רכב אמין, אוטומטי נוח לנהיגה וכמה שיותר חסכוני.

אני לא הולך לקרוע את הרכב, אני מניח שאני אסע איתו בסביבות ה10K בשנה.

אני לא מחפש ביצועים.

התקציב שלי הוא 30 אלף וחשבתי על האופציות בכותרת.

הרכבים שנכנסים לתקציב שלי לפי יד2 בממוצע:

פורד פוקוס 2008- יד 2/3 עם 130K ק"מ

מאזדה 3 2006- יד 2-4 150K ק"מ

מיצובישי לאנסר 2008 יד 1/2 130K ק"מ

פיג'ו 206 2007 יד 2/3 100K ק"מ (הבנתי שלא כדאי ללכת אחורה בשנתון של פג'ו מפני שהיו להם בעיות עם המערכת החשמלית עד סוף 2006?)

אשמח לשמוע את דעתכם, בנוסף אשמח לעוד הצעות של רכבים (אני מעדיף לא מיני).

עריכה אחרונה על ידי 1Pizza1
פורסם

כל עוד אין לך משפחה ואינך זקוק כ"כ למרווח, לא הייתי ממליץ לך ללכת על מכונית משפחתית. יש לא מעט מכוניות מקטגוריית ה"סופר מיני" (קטגוריה גבוהה יותר מה"מיני") שיתנו לך תמורה טובה יותר למחיר בשביל הצרכים שלך.

מכונית משפחתית מראש תהיה יקרה יותר לאחזקה שוטפת (טסט שנתי, ביטוחים, צריכת דלק...).

בתקציב שלך הייתי מחפש דייהטסו סיריון משנתונים 2006-2007 שנכנסות גבולית בתקציב. מכונית די נוחה, זריזה, חסכונית יחסית, קלה לנהיגה, אמינה וזולה לאחזקה. אתה מוזמן לבדוק גם את היונדאי גטס מהשנתונים המאוחרים שלה. רצוי עם מנוע 1.4 שנחשב לפחות בזבזן בדלק ביחס ל-1.35 ול-1.6. גם כן מכונית זולה מאוד לרכישה ולאחזקה. הימנע מהגרסה הבסיסית שמציעה רק כרית אוויר אחד ולא מצוידת במערכת ABS.

שתיהן יתאימו יותר לצרכים שלך מאשר רכב משפחתי.

בהצלחה.

פורסם
תודה רבה על התגובה.

איך פיג'ו 206 ביחס לגטס ולסיריון?

פשוט ממש מעדיף אותה מבחינת עיצוב.

סך הכל אני מעדיף אותה מבחינת ניהוג ונוחות נסיעה. ה-206 מכונית מהנה לנהיגה, בייחוד עם הגיר הידני והיא מרגישה מחוברת יותר וצעירה יותר מאשר הדייהטסו והיונדאי. ההגה שלה מצוין, האחיזה גבוהה וההתנהגות כביש מהטובות בקטגוריה. גם מבחינת צריכת דלק מדובר ברכב לא בזבזן במיוחד. היא תהיה חסכונית יותר מהגטס, אך פחות חסכונית מהסיריון (אם מדברים על ה-206 אוטומט). מעבר לזה אם חשוב לך מרווח, דע שה-206 הרבה יותר צפופה בהשוואה ל-2 האחרות ותא המטען שלה פצפון.

מבחינת אמינות, עלויות אחזקה וכדו' אני מאמין שהסיריון והגטס יהיו עדיפות. במיוחד לאור העובדה שאתה מעדיף גיר אוטומט. אם בכל זאת ה-206 עושה לך את זה יותר, אז תלך עליה. מדובר במכונית נחמדה מאוד. חשוב מאוד שתחפש אחת שמורה ומטופלת כמובן.

פורסם

תודה רבה.

אני כנראה ארד מהמכוניות המשפחתיות.

עלתה אופציה שנראית לא רעה- סיטרואן C3 שנת 2006-2007.. מה אתם חושבים?

• תוכן חדש...