Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסון רכב בשטח חקלאי במושב: השכרת מכולה או פתרון אחר?

stio
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

יש לי שטח חקלאי במושב, ואני מעוניין לאכסן שם רכב לתקופה ארוכה.

מכיוון שאני לא מעוניין שיעמוד שם באבק, גשם, שמש ויהיה חשוף לגנבים (זה שטח פתוח), אני מעוניין לסגור את הרכב איכשהו.

חשבתי על השכרת מכולה, אבל הבנתי שעלות החודשית של השכרה יקרה, עומדת על 700 ש"ח לחודש. אני צודק או שאפשר למצוא ביותר זול?

איזה פתרון אחר הייתם יכולים להציע, אם בכלל? חשבתי ששווה יהיה לנסות לשאול פה.

אם המכולה זה הדבר היחידי, מה קורה בקיץ כשהיא מתחממת מהשמש, זה יזיק לרכב?

תודה,

גיא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזו תקופת זמן מדובר? חודשים? שנים?

יש לי תחושה שאחסון "רגיל" יעלה לך הרבה פחות,

אני לא מוצא הרבה היגיון בהשארת רכב במושב, עם או בלי מכולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על שנים.

יש שטח פרטי מאחורי וילה שאמור להיות בבנייה עוד כמה שנים, עכשיו הוא מכיל טרקטורים וסככות. יש שער בכניסה לשטח עם מנעול + כלב.

למה הרעיון לא נראה לך? הרכב עצמו במצב נסיעה, כך שצריך מידי פעם להתניע ולעשות סיבוב (זה לא רכב שלי). עדיין, זה שטח פתוח כי יכולים להיכנס רגלית גם ממקום אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי לשמור על מכלולים של הרכב במצב תקין יש לעשות סיבוב של לפחות 40 דקות אחת 14-21 יום. אם אתה רוצה לאחסן לתקופה של שנים, יש לרוקן את כל הנוזלים, להרים את האוטו על בלוקים כי הצמיגים יקבלו בטן, לפרק מצבר, לשמן את כל הגומיות והפלסטיקים בכמות נדיבה של וזלין. למרוח על הצבע ווקס בנדיבות ולקוות לטוב. בכל מקרה מומלץ להצטייד בסט גומיות ופלסטיקה נוסף לקראת סוף תקופת האחסנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לרעיון של רכישת מכולה. לגבי עניין ההתחממות בקיץ: למיטב ידיעתי, עיקר הבלאי נגרם עקב קרינת השמש ולא עקב החום, ובהתחשב בכך שהרכב יחנה בתוך המכולה, הרי שהבעיה הזאת ממילא כלל אינה קיימת.

אם זה לא מרגיע אותך, יש לך תמיד אפשרות לפתוח צוהר קטן במכולה לצורך איוורור ואז אתה כבר לגמרי מסודר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

השטח הזה סלול או מרוצף? אם לא, העמדת רכב על אדמה להרבה זמן לא מומלצת כי האדמה מוציאה לחות שמזיקה למתכת בתחתית הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בן משפחה, חבר?

משפחה.

כדי לשמור על מכלולים של הרכב במצב תקין יש לעשות סיבוב של לפחות 40 דקות אחת 14-21 יום. אם אתה רוצה לאחסן לתקופה של שנים, יש לרוקן את כל הנוזלים, להרים את האוטו על בלוקים כי הצמיגים יקבלו בטן, לפרק מצבר, לשמן את כל הגומיות והפלסטיקים בכמות נדיבה של וזלין. למרוח על הצבע ווקס בנדיבות ולקוות לטוב. בכל מקרה מומלץ להצטייד בסט גומיות ופלסטיקה נוסף לקראת סוף תקופת האחסנה.

הרכב ייצא לנסיעה פעם בשבוע/שבועיים.

לא עדיף כבר לרכוש מכולה ולמכור אותה בתום האחסנה?

האמת לא חשבתי על זה, כמה עולה מכולה משומשת שיכולה לאכסן רכב ולמי מוכרים אותה אח"כ?

השטח הזה סלול או מרוצף? אם לא, העמדת רכב על אדמה להרבה זמן לא מומלצת כי האדמה מוציאה לחות שמזיקה למתכת בתחתית הרכב.

השטח לא סלול, מדובר על אדמה חלקאית... לא מעובדת. סתם חול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...