Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שלא עשו איזון טוב,קורה.

כמו כן קרה פה כבר שהגלגל היה פגום.

הרי אם לפני זה לא היה אז יש רק את הסיבות הללו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יכול להיות שלא עשו איזון טוב,קורה.

כמו כן קרה פה כבר שהגלגל היה פגום.

הרי אם לפני זה לא היה אז יש רק את הסיבות הללו.

זה היה גם לפני, והצמיגים היו גמורים חשבתי שזה יפטור את הבעיה, ועשו איזון פעמיים ולא עזר.

פורסם

תנסה לעשות איזון במקום אחר , רעידה במהירות גבוהה בד"כ תהיה בשל חוסר איזון .

מומלץ לבדוק שאין חופש מיסבי גלגלים ...

פורסם

גש לבצע איזון במקום אחר כמו שנאמר. חופש שנובע בגלל מייסבים גמורים ניתן לבדוק על ידי הרמת כל גלגל באויר ותפיסתו בשני צדדיו גם מלמטה וגם מלמעלה ולנסות להזיז אותו לראות אם קיים חופש כל שהוא ואז לבדוק על ידי תפיסתו בצדדים ושוב לנסות להזיז. לדעתי לא מדובר במייסבים אלא באיזון לקוי.

פורסם

היה לי את אותה הסיטואציה עם I10 ורק לאחר שהחליפו לי תותב למשלוש הרעידות פסקו. אולי כדאי להעיף מבט אם אין חופש שם.

פורסם

עשיתי איזון חוזר במקום אחר, עדיין יש רעידות. הייתי בבדיקה במוסך הוא טוען שיש להחליף תושבות מנוע, הן מעבירות וויברציה להגה, בגלל זה אני מרגיש רעידות יכול להיות?

תודה.

פורסם
עשיתי איזון חוזר במקום אחר, עדיין יש רעידות. הייתי בבדיקה במוסך הוא טוען שיש להחליף תושבות מנוע, הן מעבירות וויברציה להגה, בגלל זה אני מרגיש רעידות יכול להיות?

תודה.

את הצלחות בלם בדקת ?

לי גם היתה בעיה כזו ב90 קמ'ש ומעלה עד שהחלפתי צלחות.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

תבדוק את הצלחות בלימה, ושים לב במיוחד אם כשאתה בולם ההגה מתחיל לרעוד. אם כן, סביר להניח שיש בעיה בצלחת. ונניח שהתושבות שלך גמורות, מנסיון שלי ומקריאה באינטרנט, תושבות מנוע לא מקוריות (סיניות, לפחות). הן על גדר הזריקת כסף באוויר ללא שום תמורה. תנסה להשיג מקורית, שוב, בהנחה שיש בעיה באמת בהן.

פורסם

תודה.

תנסה אתה בעצמך להביט על התושבות ולראות אם סדוקות או קרועות.

פורסם (נערך)

תחילה לבדוק חופשים במתלים.

אם תקין יש לנסות להעביר את הגלגלים האחוריים לקדמיים, יתכן כי ישנו ג'אנט עקום.

אם עדיין לא עוזר יתכן ויש צריה לא תקינה שגורמת לויבציות במהירות מסויימת.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
את הצלחות בלם בדקת ?

לי גם היתה בעיה כזו ב90 קמ'ש ומעלה עד שהחלפתי צלחות.

שאני לוחץ ברקס אין רעידות בנוסף לרעידות הקיימות.

מה שכן בשביל הבדיקה לחצתי 150קמ''ש, ואז ההגה רעד קצת יותר, ושלחצתי ברקס ההגה רעד עוד יותר, הרגשתי שזה מהצלחות. אבל אני לא מגיע למהירות הזאת גג 120, ועד 120 שאני עוצר אין רעידות מהצלחות.

תבדוק את הצלחות בלימה, ושים לב במיוחד אם כשאתה בולם ההגה מתחיל לרעוד. אם כן, סביר להניח שיש בעיה בצלחת. ונניח שהתושבות שלך גמורות, מנסיון שלי ומקריאה באינטרנט, תושבות מנוע לא מקוריות (סיניות, לפחות). הן על גדר הזריקת כסף באוויר ללא שום תמורה. תנסה להשיג מקורית, שוב, בהנחה שיש בעיה באמת בהן.

כמו שאמרתי עד 120קמ''ש, שאני עוצר אין רעידות בנוסף לרעידות הקיימות.

וכן ידוע לי שחובה לשים רק מקורי או של NOK.

תנסה אתה בעצמך להביט על התושבות ולראות אם סדוקות או קרועות.

הסתכלתי הן נראות בסדר, לא קרועות ושאני לוחץ גז המנוע בקושי זז.

עוד משהו שניסיתי לעשות להכניס ניוטרל ב-100קמ''ש, אבל לא עזר עדיין היו רעידות.

זה לא כזה חזק אבל מציק.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...