Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט ברכישת רכב יד 2 בין שני רכבים .

אודי A3 או ב.מ.וו סדרה 1

שניהם שנה 2008

אשמח לשמוע היתרונות חסרונות וכל מה שיעזור לי בבחירה הנכונה . תודה.

פורסם

תלוי מה אתה מחפש,הבימר מגיע עם מנוע 2 ליטר חביב שמוציא 156 סוסים או גירסא פחות נפוצה וגם פחות מומלצת עם 136 סוסים.

לגבי האודי ישנם מספר אפשרות ממנוע 2.0 FSI דרך 1.8 גודש ועד למנוע 2.0 גודש עם הספק מכובד של 200 סוסים.

בגדול הבימר תהיה מהנה יותר לנהיגה בזכות הנעה אחורית כמובן והגה מעולה ושלדה מאוזנת לדעתי היא גם קצת יותר שופנית.

האודי יותר מרווחת במיוחד מאחור (יתרון לרכבים בעלי הנעה קידמית) מבחר מנועים רחב יותר ומעט יותר נוחה בכיול המתילים שלה,אך היא מעט אנמית לנהג הנלהב וקצת משעמתת.אך בגדול חבילה דיי מאוזנת.

אני מציע שתעשה נסיעת במחן על שתהן ותראה לאיזו אתה מתחבר יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

אז בגדול מה אני מבין ממך שאם אני מחפש רכב לביצועים ו"ריגושים" מבינהם אז עדיף ללכת על הסידרה 1...?

פורסם

שתי סיבות להעדיף בימר על אודי:

מוסכי צמפיון יכולים להיות זוועה

מחיר האודי צונח בזמן שהבימר רק יורד

מבחינת מראה האודי יפה יותר

נ.ב

למה לא וולוו? בשנת 2008 היא באה עם מנוע 2.4 ואפשר למצא עם ריפודי עור וסאן רוף באיזור ה60 אלף....מצחיק!

פורסם
שתי סיבות להעדיף בימר על אודי:

מוסכי צמפיון יכולים להיות זוועה

מחיר האודי צונח בזמן שהבימר רק יורד

מבחינת מראה האודי יפה יותר

נ.ב

למה לא וולוו? בשנת 2008 היא באה עם מנוע 2.4 ואפשר למצא עם ריפודי עור וסאן רוף באיזור ה60 אלף....מצחיק!

כי מחירי הבימר יורדים,מחירי האודי צונחים ומחירי הS40 מתרקסים לאדמה כאשר מחוברת לרגל שלהם משקולת של 4 טון.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...