Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הרשיון שלי אחרי שבע עשרה שנה שחיכיתי :-) .

עכשיו תמיד רציתי לנסוע לחול ולנסוע שם על איזה פרארי או משהו.

אבל יש כמה בעיות. הראשונה היא שאני ממש לא יודע איך עושים את זה או אם יש בכלל מקומות שמשכירים כאלה מכוניות והבעיה הקצת יותר גדול היא שלפי מה שאמרו לי לצעירים בכלל לא משכירים מכוניות.

אשמח לעזרה מכם תודה.

פורסם

בכל מדינה ולכל חברת השכרה יש מדיניות שונה. מכל מקום - בדרך כלל כדי לשכור רכב יוקרתי צרילךלהיות מעל גיל מסויים (אני מניח שלרכב שאתה רוצה לשכור זה לפחות 24-25), ותק מסויים בנהיגה (שוב, ידרשו מספר שנים) וכמובן כיסים תפוחים שיוכלו לממן שכירת רכב במאות אירו ליום ופקדון של די הרבה אלפי אירו (סביר שתדרש להציג שני כרטיסי אשראי מדרגה גבוהה).

בקיצור - קודם כל נהג קצת על איזו אונו ישנה, אחר כת התקדם לקורולה ובעוד 10 שנים, אם תהיה עשיר, תוכ להתחיל לחלום על שכירת פרארי ליום אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע שבגרמניה יש אפשרות לשכור רכבי ספורט במחירים סבירים (סביבות ה 200 אירו), אבל אתה צריך בוודאות להיות מעל גיל 18.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

מעל 18 תוכל לשכור פורד פוקוס. בשביל מונדיאו יהיה עליך להיות בן 21. לרכב ספורט 25-30, וכמובן הרבה מאוד כסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא לא נכון

אתה יכול להשכיר ASTON MARTIN DB9\VANQUISH באזור ב 200 יורו ליום בגרמניה אבל אתה צריך להיות מעל גיל 21 במקרה עוד חודש אני טס ואני הולך להשכיר לי אחת :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

הבעיה שלך היא פחות כמה זה עולה אלא בעיית הגיל, מאפשרים להשכיר מכוניות יוקרה או ביצועים או איך שלא תקרא לזה רק מגילאים מסוימים, ובצדק.

תחכה כמה שנים ותתחיל לחסוך מעכשיו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
דווקא לא נכון

אתה יכול להשכיר ASTON MARTIN DB9\VANQUISH באזור ב 200 יורו ליום בגרמניה אבל אתה צריך להיות מעל גיל 21 במקרה עוד חודש אני טס ואני הולך להשכיר לי אחת :lol: :lol: :lol: :lol:

אתה צריך להיות בן 25 ומעלה - כדי לנהוג במכוניות הללו (כנ"ל לגבי פורשה פנמרה / ב.מ.וו M5 ו-M6).

מעבר לכך, המכוניות הללו לא מוצעות כרגע להשכרה - לפחות עד סיום תקופת החורף (רק ה-135M מוצעת והמחיר קפץ).

זאת על סמך התכתבות מול SIXT - רציתי לקחת M5 או M6 ליום / יומיים והוסבר לי שהן (יחד עם השאר) לא מוצעות להשכרה בחודשיים / שלושה הקרובים, לכן הן גם הורדו זמנית מהאתר. לא ניתן להזמין / לשריין אותן לתקופה הקרובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש אפשרות ועוד איך, אבל לא לימים נראה לי.

אני בזמנו הייתי נהג חדש, בן 18, ונהגתי במונאקו בפירארי (ל-30 דקות), ובטח שיוצא איתך עובד מהחברה המשכירה.

נ.ב. לא שאלו על הגיל, ויתרה מזאת, אני אישית שאלתי אותם האם זה אפשרי להשכיר לנהג חדש, ואמרו לי שכן.

פורסם
יש אפשרות ועוד איך, אבל לא לימים נראה לי.

אני בזמנו הייתי נהג חדש, בן 18, ונהגתי במונאקו בפירארי (ל-30 דקות), ובטח שיוצא איתך עובד מהחברה המשכירה.

נ.ב. לא שאלו על הגיל, ויתרה מזאת, אני אישית שאלתי אותם האם זה אפשרי להשכיר לנהג חדש, ואמרו לי שכן.

אחי החלום שלי זה לנסוע ככה עם פרארי מול הנופים של האלפים בכבישים המפותלים. אבל כנראה שאני אחכה כמה שנים ואנסה להיות עשיר (-;

פורסם

נראה לי יהיה יותר מעניין אם תכנס למסלול מרוצים ותנהג עם מדריך.

יש לך שעתיים ניסיון, עם מכונית עם 500 כ"ס פלוס על כביש ציבורי אתה תתרסק בק"מ הראשון.

בערך בכול מדינה חוץ מישראל יש לך את האופציה לנהוג על מסלול עם מדריך

אייל

פורסם

דווקא יש,אני לא סגור אם יש הגבלת גיל,

אבל באנגליה בזמנו אני זוכר שהיו חבילת יום מסלול שמתחילות עם מספר הקפות בקארט,ואחר כך איזו קומפקטית חמה,ובסוף איזו פרארי.

Porsche 944 turbo

פורסם

לנהוג על פרארי בהרי האלפים ישאר בגדר חלום בעשור הקרוב,

אבל השכרת רכב-על במסלול אפשר להגשים: http://www.exoticsracing.com

אם תהיה בארה"ב, וגאס ספציפית, תוכל להשכיר רכב-על מתוך ארסנל הרכבים הגדול שיש.

חכה רק לגיל 18.

אני בטוח שיש שרות דומה בכל מדינה מפותחת(גרמניה/איטליה וכדומה).

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...